Attention To 14 Commentators On My Sticky Mode.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Attention To 14 Commentators On My Sticky Mode..

25 comments
STICKY MODE FOR 5 DAYS

Please Kindly Scroll Down
For
Latest Entry


Assalamualaikum dan selamat tengahari semua.. Hari ini hari lahir housemateku.. Makanya.. Kita enjoy.. Haha.. Sebentar lagi aku akan keluar, sambil enjoy sambil merawat duka lara dan rindu dalam hati.. Take care semua.. Jangan rindu-rindu aku tau.. Haha..


Oh ye.. Sebelum aku keluar.. Heehee.. Aku ada kata bukan untuk berkongi kegembiraan dengan kalian? Jeng jeng jeng.. Ingat lagi tak pada entry STICKY MODE: Siapa Aku Di Hatimu??? Haha.. Dah seminggu, tamat sudah sticky modeku itu.. Actually aku dah pasang niat, kepada mereka-mereka yang telah meninggalkan komen pada entry itu dalam tempoh seminggu ini, aku berhajat untuk menghadiahkan sesuatu sebagai tanda ingatan dan terima kasih tak terhingga..



Hadiahnya tak adalah sehebat mana.. Maklumlah, aku kan budak sekolah tak habis-habis lagi.. Aku hanya hadiahkan yang termampu sahaja.. Boleh gitu?? Hadiahnya akan diberi bulan depan jika tiada aral melintang.. Heehee.. Kepada 14 insan yang sudi beri komen tentang diriku dan blogku ini, terima kasih aku ucapkan.. Aku akan berusaha untuk memajukan blog ini dan buat yang terbaik.. Chaiyok chaiyok.. Ganbate.. Thanx for your support.. Aku sayang kalian semua yang sudi berkunjung ke teratak hijauku ini.. Heehee..




Again.. Terima kasih aku ucapkan.. And here is the list of those who had drop their comment in this entry, STICKY MODE: Siapa Aku Di Hatimu..


1) Mista El Zaffril (walaupun komen dia agak pelik.. haha..)

2) Aainaa Khairunnisa

3) Aku Boy

4) Kak Gieyana

5) Kak Nurul a.k.a Tukang Cerita

6) Kak Fiza

7) Adawiah Zaini

8) Pal7

9) Mohd. Nasri Md. Nasir

10) SweetForest

11) Mr. Syazwan

12) Fadhlah

13) Hysman

14) Erin







Makanya.. Untuk nama-nama yang tertera di atas.. Please kindly leave your ADDRESS and any kinds of contact details untuk memudahkan aku membuat proses mengepos, menginform dan sebagainya.. Kalian boleh gunakan 3 cara:


1) email aku: dr_hana87@yahoo.com


2) buat yang malas untuk akses email.. boleh SMS aku di 0172412631
(ini bukan number rasmiku.. hanya number simpanan, sebab number ini tidak pernah ada kredit.. haha..)


3) atau kalau dah malas nak email, malas nak tekan punat handphone, tinggalkan sahaja komen di ruangan ini berserta details anda okay..



Okey.. Till then.. Have a nice day semua.. Take care.. Aku minta diri dulu.. Assalamualaikum.. =)






FOOT NOTE: Kepada kamu.. Marah ke pada aku? Aku minta maaf.. =)



25 Comments Here:

Gieyana berkata...

wahhhh..Akak kah iteww hepi3x...syok3x..dpt hadiah kan...kan...kan!!mcm Nureen ler plak! ok..nnt kita email yer..

Tukang cerita berkata...

aik..ada hadiah ker???
akak sesaja jer...tak ada niat pun nak dpt hadiah ker apa...
akak bagi komen pun pndek jer...ala2 upin~ipin gitu...

tapiiiiiii.....
honestly, akak memang selalu terjah kemari...selalu sgt2...
hana pun rajin kan wat n3 3~4 sehari...klu akak, mana nak smpt gitu...

nanti akak bagi email yer...
:)
TQ!!!

joegrimjow berkata...

waaa
xdapatt

hysMan.. berkata...

ade adiah ke dokter???
uuu sukenyeeee...
hehee..
henpon kaa???
ku nak sony tau tak mau nokla..
hehe

Fadhlah berkata...

alamak...nama saya ada la..tak sia2 jd pengomen rasmi kat BLog nie..hehehe

Fadhlah Afif bin Talib
T-274 Jln Siantan,
TMn Seri telok Datok.
42700 Banting
Selangor...

no tepon nak jugak ker?kena ada kot bab nak anto perselkan..huhuhu

0164909184-

thanks again..

Mohd Nasri Md. Nasir berkata...

time ksih..hehe
spe kamu tu???

Dana Telco berkata...

Yahhh... terlambat. :(

Erin berkata...

Waa! Dpt hadiah?? kak Hana nie mmg pandai buat suprise haha! hepi nyer~?! X sangka lepas minggu yg busy nie dan baru ada masa nak comment blog akak nie terus dpt hadiah!! Bersyukur la hehe~

1. erinicious@hotmail.com

2. Apala akak nie x pernah masuk kredit kat phone nie haha ... gurau jer :P

3. detail saye dlm blog erin ade la hehe XD

Nur Farhana berkata...

Kak Gie.. Haah laa.. Akak laa itew.. Takmo ke??? Hik hik hik..


Kak Nurul.. Time kaseh bnyk sbb rajin dtg sini.. Heehee.. Hadiah bese2 aje utk tujuan pnghargaan.. Chewaaahhh..


Joe.. Waaa.. Jgn sesedey..

Nur Farhana berkata...

Hysman.. Ape??? Tak dengar??? Hanpon??? Hak hak hak.. Boleh.. No hal.. Nokla??? Ku bagi kamu HTC tros.. Dun worry.. Tggu ya.. Dalam mimpi.. Hahahaha.. =p


Fadhlah.. Timaseh.. =)


Nasri.. Sama2.. =) Siapa kamu? Hik hik hik.. =p

Nur Farhana berkata...

Erin.. Heehee.. Rajin2 laa dtg jenguk akak tau.. Huhu.. =)

I n n z berkata...

lorh
tamat sudaaa
baru nk pomen2
hahaha !

kak, ritu en, ade org tanye kite
"awak ngan farhana tuh kwn skola kew?"
haha !
lwk gle..
kite berbeze umO kot..
;p
sbb dy kate sy ngan akak kamceng gle..

kite mmg kamceng n rox en kak ?
hehe ;p

Nur Farhana berkata...

Dik.. Kita kan sama umo.. Hak hak hak.. Pd hal kamu tu baru 19.. Akak da 22.. Hak hak hak.. Tp xpe.. Akak sukee.. Hik hik hik.. =p

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

mujurlah nama kanda WAN ada
walaupun top 11
haha

apa la gamaknye hadiah tu erk
tibebe nebes lak
hak3

nnt WAN anta info details k..
hehe

apa2 pun

TERIMA KASIH
THANK YOU
XIE XIE
ARIGATO OGAZAIMASU
SYUKRAN JAZILAN
AHLAN WAHSALAN

^_~

Lili Puteh berkata...

puteh tak dapat turut serta.
huu~

tapi
kamu tetap bloggers yg setia.
kamu tetap di hatiku..

Nur Farhana berkata...

Cik lili.. Takpe3.. Lain kali ade lagik.. Heehee..

Timaseh.. Kamu juge ade di hatiku..=)

~aku boy~ berkata...

hehehe....muah..muah..muah..
x sangka aku yg top 3..heee
tapi aku x smpt nak bukak huu
dah tamat tempoh seminggu kan?
aku busy sgt..huu xpe lah..
yg penting farhana dah jd kwn dlm blog heee

miss GAZA berkata...

waaa
mana aci gini..
tak sempat nak mengomenla ritu!
=p

anyway sis,
setakat perkenalan kita ni kan,
pada saya sis ini sangatla sweet n caring orgnya.
kurasakannya di arena blogging ini, tu belum jumpe lagi.
huhu
thanx ya sis for being my frenn..
=)

er,
ni bukan ayat bodek ke hape taw.
serius ni!
huh!

ije berkata...

lawa la background. err.. green lover ea? =)

Nur Farhana berkata...

Boy.. Ape lak yg trlambatnya.. Mmg kamu dah anto komen kan aritu.. Huuhuu.. So, ape lg.. Sila emailkan kpada gue alamat kamu erk.. Kalo nak hadiah ler.. Hik hik hik.. =p



Miss Gaza.. Alala.. Takpe3.. Lain kali wat lg erk.. Heehee.. Adakah? Sweet n caringkah??? Heehee.. Blushing dah ni.. Wahhh.. U're welcome dear.. Thanx for being a fren of mine too.. Love yaa.. Mmuuaahhh.. =)



Ije.. Yup.. U're totally ryte.. I'm a green lover.. Or should I say.. Green addict??? Hahaha.. =p

pal7 berkata...

wah..
dapat hadiah la..
best2..
nakkkk222222....

Farhana berkata...

Wah.. Siapa erk yg dpat hadiah tu??? Hurrmmm.. =p

Costa Rica berkata...

nak gakkkkk gak....
xbagi pon kat cr...

Farhana berkata...

CR.. Nak hadiah ape??? Heehee.. Kasut baru??? Huhu.. Nnt sharing2 laa dgn pal ek.. Sharing is caring CR.. Haha.. =p

Costa Rica berkata...

ehhh mcm berbaur jeles je cr beli kasut baru...ingt nak beli gak kasut kat hana...tapi malangnye saiznye xde stock..kne tempah..hauhuahuauua...

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.