Run Baby Run | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Run Baby Run

11 comments


Assalamualaikum dan salam pagi Selasa buat semua.. Salam Maal Hijrah juga dan mudah-mudahan di tahun yang baru akan bawa nafas baru untuk semua.. Tak kiralah dalam hidup anda di dunia realiti mahupun dunia maya.. Setiap aspek hidup kita perlukan kemajuan.. Ya tak?

Contohnya seperti yang ini.. Tajuk entry Run Baby Run.. Entah apa punya tajuk tuan blog sudah kasi.. Ekeke.. Amanat dari Abang Wachak.. Ooppss.. Abang pulak.. Brader Wachak.. Kikiki..

Tentang BlogLarian.. Hoh.. Selalu kita dengar blogwalking, blog berjalan, dan macam-macam pesen shout shout dekat kotak jerit kita.. Kali ini Saudara Padel memperkenalkan BlogLarian, satu platform mudah untuk kita berjalan-jalan dalam dunia blog dengan cara yang sangat mudah.. Mula-mula aku agak lemah jugalah nak memahamkannya, lepas belek-belek tutorial DI SINI, adalah faham sidikit-sidikit.. Heehee.. Apa pun, cara yang memang canggih dan usaha yang patut dipuji.. Satu lagi kemajuan dalam dunia blogging.. =)

Dan aku dengan ini secara rasmi men"join"kan diri dalam BlogLarian.. Untuk itu, kene lengkapkan slogan dulu.. Fuh!!

Saya suka berblogwalking kerana selain saya dapat jenguk-jenguk jiran dunia maya, ambil tahu soal itu ini hidup orang, dunia luar sana, dunia dalam sini, saya boleh jalan-jalan cari jodoh sekali.. Weeeee.. =p
(28 patah perkataan.. Fuh.. 2 kuota lagi tinggal.. Ekeke..)

Dan saya ingin share benda baik dan benda best seperti BlogLarian ini dengan 3 orang awek comel yang punya nama sama seperti saya.. Ngeee.. Join ya Farhana Farhana sekalian.. Boleh USHA SINI macam mana nak join.. Weeeee.. =)


Sekian.. Sampai sini.. FarhanaDr nak balik Ipoh dah petang esok.. Wish myself a safe journey.. Heee.. Take care semua.. Assalamualaikum.. =)

11 Comments Here:

adrinaqamarina berkata...

bubbye kakak~ balek elok3!

diana berkata...

semoga traffic
akan meningkat..
hehehe

zulkbo berkata...

Salam maal hijrah 1432H..
harapan semoga hijrah tahun
ini lebih bermakna dari tahun
tahun sebelumnya..

mie berkata...

berlari!!
hati-hati...

Lelaki Ini berkata...

besh2!

akak balik leklok!

Gentleman Frog berkata...

salam,

hati2, selamat tahun baru

airport teaser

FarhanaFabulous berkata...

yang buat sume farhana ye..tapi farhana yang ni baru je buat..nway tanks 4 tagging me...

mr.syazwan berkata...

farhana lagi comel ok!

hehe

farhana berkata...

Baiklah, Farhana yang comel ini akan join =)

Salam maal hijrah Dr. Moga azam tahun baru ni akan tercapai, ameen.

wachak berkata...

dush !! pengsan sekejap sebab panggil abang .. wakakaka
Thanks erk sudi jawab tag ni :)

Nur berkata...

thx tag.. insyaAllah Farhana nie akn join.. hehehehe =D

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.