1 Tahun 10 Bulan Dah Berlalu | " Cahaya Yang Riang Gembira "


1 Tahun 10 Bulan Dah Berlalu

24 comments
Assalamualaikum.. Salam 11.45 malam buat semua.. =)



Apakah menu pada hari ini ya? Jom tengok..

* * * * *

2 tablet of Paracetamol 650mg three times a day..

1 tablet of Loratadine 10mg once daily..

Muscle relaxant..

Sepasang stoking..

Sehelai sweater..

Sehelai selimut tebal..

Last but not least segelas susu panas Hi-Goat..

* * * * *

Dah lama sangat tak kena benda-benda begini.. Dah 1 tahun 10 bulan rasanya.. 1 tahun 10 bulan yang lalu, ada "kakak baik" jaga.. Tuam dahi, bagi ubat, belikan makanan.. Layanan tip top terbaik.. 2 hari dah kebah.. Kali ini, tak ada ke yang nak TOLONG JAGA sampai kebah? Lalala.. Tak mengapalah.. Kata orang, ianya menghapus dosa.. =)



Masuk tidur tapi laptop dibiarkan hidup sampai meletup sebab sedang sibuk memuat turun filem Mujhse Dosti Karoge.. Mahu tonton di hujung minggu.. Walaupun minggu hadapannya ada test.. Keh keh keh.. =p

Till here.. Nite peeps.. Love you.. Sleep tight and sweet dream.. Assalamualaikum..


FOOT NOTE: Bahagia pula rasa bila dapat buat SepiSendirian rasa bahagia dan menggila.. Ekeke..

24 Comments Here:

.alie. berkata...

doktor lain buat pesakit makin sihat tapi doktor ni makin buat i parah dengan ubat-ubat beliau..

tak sihat jugak ke?
samalah alie tapi bila berjalan dgn layan citer segar je

=)

Suriati Suhaimi berkata...

take a good rest dear...=D

mr.syazwan berkata...

mamam ubat ye..

Kuwe berkata...

setahun 10 bulan. sempat ingat tu. doktor katakan. bila dah doktor. banyak menu dia.

Lelaki Ini berkata...

akak
jg diri tow!!!
xmo sakit2!
makan ubat!

FarhanaDr berkata...

@.alie. Haha.. Dahsyat sunggoh ubat-ubatan yang dokter ni bagi ye.. Lalala.. :p

FarhanaDr berkata...

@Suriati Suhaimi Thanx su.. :)

FarhanaDr berkata...

@mr.syazwan Baik kanda wan.. Haha..

farhana berkata...

Get well soon dear =)
Tak pe, xde orang jaga..tapi Allah jaga =D

Kat mana Dr selalu download cite hindustan?

FarhanaDr berkata...

@KuweHaha.. Museti la ingat kan.. Tarikh demam yang agak dahsyat.. Jarang kena.. :p

FarhanaDr berkata...

@Lelaki Ini Thanx dik.. SMS kamu pun dah kasi segar sikit.. Heeee.. :)

FarhanaDr berkata...

@farhana Thanx fana.. Heeee.. Kalau nak usha cite hindustan lama ke baru ke, boleh pegi sini..

http://www.moviesnhacks.com

Cik Bee berkata...

kak hana.. get well soon. jaga diri elok2. cuaca yang tak menentu sekrang wat kan kite senang dapat penyakit... btw, tq lagu hindustan di blog akak, wat kan saya layan ptang khamis..heee

FarhanaDr berkata...

@Cik Bee Terima kasih banyak biha.. Tu laa.. Ipoh ni asyik hujan, lepas tu panas dan hujan semula.. Lama dah tak sakit camni.. Huhu..

By the way, thanx banyak sebab terperasankan lagu di hujung sanun.. Glad that you enjoy and like it.. Hehe.. :)

Gentleman Frog berkata...

salam,

luv u too ^^

DEAR FREN

adrinaqamarina berkata...

kakak! syafakillah :)

pak we berkata...

moga cepat sembuh. cukupkan waktu tidor tu 8 jam erk .. :)

chop chop ... jgn minum minuman ber'ais' .. he he he

♥ manje ♥ berkata...

moga cepat sihat dr!
jgn lupe mkn ubat tau... (^^) ~

bardboo berkata...

ciannya..ko tgok citer hindustan tu mesti cepat sihat nnt..hehe..best citer tu..aku suka..

Eazy Izzuddin berkata...

layans
hindustan ea
hehe

Layans~
Terlalu Istimewa

Adziim berkata...

Sakit pun ada mood nak tengok movie tu.
haha~
rehat2 k.

♥CIK SHA♥ berkata...

doktor pun tak terlepas dari sakit..kan2?

semoga cepat sembuh doc hana..saye pun tengah flu ni..hehe..musim kot..

ieda berkata...

semoga cepat2 sihat ya dikk :)

Cikgu Nizam berkata...

sape yg menipu dan sapa yang tertipu ni???

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.