I Think I Am.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


I Think I Am..

17 comments
Assalamualaikum.. Hari ini, pendek saja..

Sambungan untuk tajuk entry di atas.. I Think I Am..

Ahh!! Tak berapa reti nak tulis dan tak berapa reti nak cakap.. *ngada-ngadanya aku.. kikiki..*

Sambungannya LIHAT DI SINI sajalah eh.. Keh keh keh.. Sweet ke tak sweet?

Ngee.. Assalamualaikum.. Jaga diri.. =)



FOOT NOTE: Ada benda yang bila mulut tak boleh buka untuk bicara, tangan tak boleh menari mencoret kata, lebih elok disampai dengan apa jua cara dari disimpan dan disembunyi.. Nanti rugi.. Heee.. Fikir-fikirkanlah ya.. =)


*Lama tak tulis entry macam ni.. Haha..*

17 Comments Here:

farhana berkata...

Banyak betul kena berfikir untuk entry ni hehehe

FarhanaDr berkata...

@farhana Kan kan??? Rasa camtu jugak.. Hahahahahaha.. :p

mr.k _ Boy berkata...

banyaknya yang tersirat dalam entry ni... huhu

hysman berkata...

selalunya pokcik save as draft je kat edit post..
hehe..
klu terpost karang malu sendiri..
iyelah kdg2 ade gak terpikir mcm somting wrong jer..
hahaha

cikpepel berkata...

kdg2 susah nk luah kt orang yg spatutnya...

adrinaqamarina berkata...

haaaaaa, rina dah pk macam3 ni~

zulkbo berkata...

salam..
semoga berbahagia selalu

pak we berkata...

luah ngan sms jerk. senang kan kan kan ... he33

FarhanaDr berkata...

@mr.k _ Boy Ya ka boy? Mana ada sirat2.. Surat2 saja.. :p

FarhanaDr berkata...

@hysman Hahahahahaha.. Pokcik.. Malu malu meow.. :p

FarhanaDr berkata...

@cikpepel Hehehehehehe.. Be.. Tul.. :)

FarhanaDr berkata...

@adrinaqamarina Haaaa.. Itulah yg akak mahukan.. Kikiki.. :p

FarhanaDr berkata...

@zulkbo Terima kasih.. :)

FarhanaDr berkata...

@pak we Ohhhhh.. SMS kaa??? Kalau ade number dan ada kredit, SMS memang jalan yang senang.. Macam mane plak bagi mereka2 yg takde number? Haaaaa.. :)

Gentleman Frog berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Gentleman Frog berkata...

salam,

in love?

one of jo

mr.syazwan berkata...

alo2 malu2 tapi mau

lalala

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.