16 Jan 2011

Assalamualaikum.. Hari ini, pendek saja..

Sambungan untuk tajuk entry di atas.. I Think I Am..

Ahh!! Tak berapa reti nak tulis dan tak berapa reti nak cakap.. *ngada-ngadanya aku.. kikiki..*

Sambungannya LIHAT DI SINI sajalah eh.. Keh keh keh.. Sweet ke tak sweet?

Ngee.. Assalamualaikum.. Jaga diri.. =)



FOOT NOTE: Ada benda yang bila mulut tak boleh buka untuk bicara, tangan tak boleh menari mencoret kata, lebih elok disampai dengan apa jua cara dari disimpan dan disembunyi.. Nanti rugi.. Heee.. Fikir-fikirkanlah ya.. =)


*Lama tak tulis entry macam ni.. Haha..*

17 Comments Here

Banyak betul kena berfikir untuk entry ni hehehe

REPLY

@farhana Kan kan??? Rasa camtu jugak.. Hahahahahaha.. :p

REPLY

banyaknya yang tersirat dalam entry ni... huhu

REPLY

selalunya pokcik save as draft je kat edit post..
hehe..
klu terpost karang malu sendiri..
iyelah kdg2 ade gak terpikir mcm somting wrong jer..
hahaha

REPLY

kdg2 susah nk luah kt orang yg spatutnya...

REPLY

haaaaaa, rina dah pk macam3 ni~

REPLY

salam..
semoga berbahagia selalu

REPLY

luah ngan sms jerk. senang kan kan kan ... he33

REPLY

@mr.k _ Boy Ya ka boy? Mana ada sirat2.. Surat2 saja.. :p

REPLY

@hysman Hahahahahaha.. Pokcik.. Malu malu meow.. :p

REPLY

@cikpepel Hehehehehehe.. Be.. Tul.. :)

REPLY

@adrinaqamarina Haaaa.. Itulah yg akak mahukan.. Kikiki.. :p

REPLY

@pak we Ohhhhh.. SMS kaa??? Kalau ade number dan ada kredit, SMS memang jalan yang senang.. Macam mane plak bagi mereka2 yg takde number? Haaaaa.. :)

REPLY
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

alo2 malu2 tapi mau

lalala

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes