8 Jan 2011

Assalamualaikum!!! Salam petang Sabtu semua.. Hoho.. Atas sebab aku dah penat menaip report Growth Study Project aku, jadinya rehat kejap selama 3 jam untuk belajar coding.. Setelah puas perah otak, akhirnya inilah yang termampu dihasilkan.. Aku tak tukar pun template, cuma berjalan-jalan cari desktop wallpaper yang lawa dan cun, wajib ada tema love love, lalu aku upload dalam blog.. Nak upload dekat PhotoBucket atau yang seangkatan dengannya tapi aku pemalas.. Haha..

Akhirnya aku pilih wallpaper ini untuk dijadikan background.. Pink gitu.. Ekeke.. Apa lagi yang aku belajar ya.. Hurrmm.. Belajar tambah border pada wrapper, belajar buat wrapper yang ada curve di penjuru, belajar alter header pada Code HTML dan lain-lain.. Semuanya aku try and error.. Aku lemah bab-bab ikut tutorial yang orang buat, jadi aku redah sendiri saja.. Layan!! =p

Setelah hampir 2 tahun aku berblog, baru sekarang aku nak belajar.. Gila sadis.. Hoh!!



Kek pun nak pink jugek.. Haha.. Oh ya.. Header!! Gila gedik ouh.. Ekeke.. Atas sebab minat aku yang sangat menggila pada drama Secret Garden, dan juga ada 4 episod lagi nak habis, aku pun dengan semangatnya upload header bertemakan Secret Garden.. Ouh.. Ngada-ngadanya.. Haha..

Budak-budak lelakilah selalunya suka kata pada budak perempuan, "Tak habis-habis Korea Korea Korea!!! Kenapa eh budak perempuan suka sangat drama Korea?" Muahahaha.. Aku petik kata-kata aku sendiri dalam entry Hyun Bin Versus Anuar Zain : That Man Versus Lelaki Ini.. Haha.. Popular sangat ke apa petik kata dari diri sendiri.. Ekeke.. =p

I'm just like the other girls, just the ordinary girl next door who loves Korean drama.. Whom man will have that kind of boring look and said, "Biasalah.. Perempuan balik-balik minat drama Korea, minat hero Korea.." Huhu.. But, this is who I am.. Nothing extraordinary.. =)


Okay!! 3 jam dah habis dan masa untuk sambung menaip report.. Jangan menyampah tengok kaler pink dengan header I okeyh u olls.. Weeee.. Selamat berhujung minggu semua.. Assalamualaikum.. =)


FOOT NOTE: Black & Faizal Tahir.. Sofea Jane & Hanyut..

32 Comments Here

kawan3 rina tengah layan secret garden dengan gokusen~

pink3 lawa laaa. lep4 gitu~

REPLY

wak pink kaler..
chumel2!

REPLY

pinky+cumey... suka...
keep it pu girl.. hihi

REPLY

pink colour U..memang sinonim dengan wanita..melekat dah.
tapi pasal filem korea tu aku rasa sengal sikit..
akupun newbie yg selalu salah kalau
nak upgrade blog...biasa latu..cuma hati2 masa buat RSS..

REPLY

eh minat korea? :) hai, org baru

REPLY

@adrinaqamarina Sekarang musim secret garden.. Nanti dah tak bermusim, expired laa header tu.. Hehe.. :p

Wajib ada leb2 tu.. :p

REPLY

@Lelaki Ini Rasa macam kewanitaan sangat.. Tapi suka!! Haha.. :p

REPLY

@abadi romeo Haha.. Sekali sekala.. Sebelum ni biru, kali ni pink plak.. ;)

Jangan laa sengal.. Korea adelah sweet bukan sengal.. Hahaha..

REPLY

salam farhana...

waahhh...cantik header..rumah sudah bertukar warna pink ekk...saya pun suka warna pink gak...tp blog saya takdelah wane pink mana pun..hehehhehe...tak reti nak mengecat2 rumah ni..adoi

REPLY

Babe....cantik gila header n layout..
plzzzzzzzzzzzz...jgn tukar lagi.
suka sgt..tip top.

REPLY

@Adinda Amy Sensei Heee.. Saye lagi suke warna biru.. Tapi pink pun boleh tahan.. Heee..

REPLY

@farhana Jangan tukar lagi? Ekeke.. :p

Tengkiu fana.. :)

REPLY

suke kulit baru neh..!!
comel gler.. =)

oh secret garden~~ hehe..

REPLY

header tu i tak puas hati...

REPLY

muntah darah >>>

hakhak!

REPLY

@ch!natsu Time kaseh sebab suke.. Heehee.. :)

REPLY

@Azuan Ahh.. Mencik!!! Dengki tau..

REPLY

tak tgk lg secret garden..wah dah 2 orang rakemen..

REPLY

wah2.. stylo mylo..

pink gituhh.. lalallaa

REPLY

cantek!

aku tak reti bab2 nih.. nak cuba2 pun malas. hoho

lagi satu, im not too gurly. pink? tanak kot. haha

REPLY

ila suka pink...;-) sweet je...hhhehhe

REPLY

perghhh..
giler pink betul kamu..
tp pompuan pink chantek..
laki pink yg tak chantek..
i mean blognyer..huhu...
ape2 pun dah 2 thn lbh kite berbloging..
ternyata cik hana la yg paling terbaik dan ade perkembangan...
ambo ni yg makin kuncup..
tahniah..
hehe.. :p

REPLY

ok wha? cantik jer, anyway liza pun sokong both faizal tahir and black!!!

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes