Tag Oh Tag.. Kak Gie Oh Kak Gie.. =) | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Tag Oh Tag.. Kak Gie Oh Kak Gie.. =)

4 comments



Assalamualaikum semua.. Sekali lagi aku didatangi dengan tag.. Kali ini daripada Kak Gieyana kita.. Well.. Here it goes.. =)


1. Names that friends call you..


Along - Family aku; Fana @ Hana @ Ana - Kawan-kawanku; Saerah - tidak lain tidak bukan Edan Coba (Faizul pun sudah terikut-ikut); Sayang - bilalah ada orang nak panggil macam tu.. =p


4 most important dates in your life


31/01/1987 - of course tarikh lahir aku

23/05/1960 - abah aku

22/10/1966 - mak aku

19/03/2008 - tarikh aku accident (aik.. kata dah lupa)


4 things you have done in the last 30 minutes


Mandi, Makan Roti, Kira Duit, Layan Blog


4 ways to be happy


Listen to songs, Gather with my family & friends, Crying (paradoksnya), Blogging


4 gifts you would like to receive


HTC
Suzuki Swift (kereta idamanku)
Kamera macam Kak Gie (Akak.. Bak satu kamera.. Hee.. =p)
A flower & a ring (for proposal of course..)


4 of your favourite hobbies


Cooking - Blogging - Reading - Kacau orang


4 places you want to go for vacation


Sabah (dah pergi.. nak pergi lagi..)
Pulau Perhentian (suka pula tengok rakanku Farrah Nadiah honeymoon di sana)
India (aku nak jumpa shah rukh khan boleh?)
Paris (kota cinta orang kata.. nak pergi dengan orang tersayang)


4 things always found in your bag


Purse, Handphones, Books, Stethoscope


4 you love so much


My parents, My siblings, My G8 Smart, Maybe you?


4 things "SPECIAL" for you


My hubby (Kak Gie.. Boleh ke saya jawab camni? Haha..)
Belum ada hubby lagi macam Kak Gie.. Apa ya..


Me, myself of course
My family & friends
Perkenalan aku dan dia (part 1)
Perkenalan aku dan dia (part 2)


4 who you would like to answer this survey


Nak tag Encik Azri Sekandar.. (tapi dia dah "tak ada".. Huk Huk Huk)
So.. Aku jadi malas nak tag balik.. Heehee.. Tunggu Encik Azri Sekandar balik eh kawan-kawan.. =)




4 Comments Here:

Gieyana berkata...

bagus2 dh jawab rupernya!
~oooo nk camera cam Kak G yer..sabar2 after graduate leh sambar satu k!

sayalahfaizul berkata...

naseb baek awak x tag member2 laen... kalau x, jenuh nak menjawab...

pal7 berkata...

owhh..
sapa ajeri sekandar tu hana?..haha

Nur Farhana Abdullah berkata...

Pal.. Haah laa.. Sape azri sekandar tu ek.. Entah laa.. Yg pasti hana tau encik azeri sekandar tu yg tlah "mninggalkan" hana sorang2 kat sini.. Pal knal ke? Tlg blasahkan blh? =p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.