16 Apr 2009

Assalamualaikum semua.. Aku telah ditag oleh seorang pakcik yang bernama edan coba.. Hari lahirnya baru sahaja lepas tidak lama dulu, Selamat Hari Lahir Edan.. (orang mintak hadiah, dia dok tag orang plak).. Heehee.. Apa-apa pun saya akan berusaha menjawabnya seikhlas mungkin..


1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah guna skunk jangan tipu2 ek tak suke..

2) Bagi tau nape anda suke wallpaper anda ituhh..

3) Tag 10 people

4) That's all






1) Itulah dia wallpaper yang aku sedang gunakan buat masa ini.. Wallpaper syok sendiri namanya..

2) Aku suka sangat pada wallpaper ini sebab aku suka dan sayang sangat pada diri aku sendiri.. Hee.. =p Berlatarkan Mount Kinabalu yang aku ambil sendiri dengan kameraku.. Aku telah jatuh cinta dengan Gunung Kinabalu and that is why I put it as the background for my picture..

3) Here comes the difficult part.. Tag 10 people..

  • Otai bloggers - El Zaffril
  • Mr. Nakamura
  • Dudu
  • Nabila Farhana
  • Siti Saerah
  • Apek Si Baju Hujan (haha)
  • Shah Rukh Khan
  • PM
  • Nabil Si Bintang Popular
  • Aku lagi.. Boleh?

Haha.. Akhirnya selesai sudah kerja aku menjawab tag si Edan Coba.. Haha.. Kadang-kadang merapu pun seronok juga.. =p


2 Comments Here

dudu dah wat TAG cik Farhana..hehe..

REPLY

yup merapu mcm ikan kerapu kan fana

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes