15 Dis 2011

Assalamualaikum..
Eh! Kejap.. Dah nak tidur ke? Kalau dah nak tidur, selamat malam, selamat tidur, mimpi indah ya.. =)








Hiburan perasaan di malam hari.. Jiwang pun jiwang juga, tak nak give up ke nak give up ke, apa-apa pun, jangan sesekali give up dengan diri kita sendiri.. Kalau hidup kita selalu temui kegagalan, kebuntuan, jangan kita rasa diri kita dah sampai tahap tak ada guna, giving up, sebab mana ada jalan raya yang tak ada selekoh, tak ada bonggol, tak ada lubang-lubang, kan? Traffic light merah pun tetap akan hijau.. Jalan sehala pun boleh U-Turn.. Hendak seribu daya.. Tak hendak? Hendak juga!! Heee..

Okay peeps.. A motivation to myself actually.. Good night then.. Take care.. Assalamualaikum..

2 Comments Here

wah..
motivation tok akak??
hehehehe

REPLY

salam..
terasa lama tak singgah sini...
masih lg aktif akak kite ni yer.. hehehh...
wajah page baru... meaww...
hahaa..
motivasi diri menjana kepribadian murni.. ecececehh.. :p

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes