18 Dis 2009

Ooppss. Bukan Haru Haru dari Big Bang ya.. Maaf buat kamu peminat K-Pop kecewa.. Heehee.. Buat kekasih gelap, juga terang.. Maaf sangat dan sangat.. Sebab tak update apa-apa lagi.. Bukan tak mahu, tapi kamu semua sila marah-marah manja budak INI.. Petang tadi mahu update tapi lepas selesai blogwalking, baca entry INI, terus aku menterharukan diri lalu harulah aku sampai sekarang.. Haha.. Alasan semata saja tapi sebenarnya malas nak update lepas kekenyangan makan masakan bonda yang dirindui.. Heehee..


ouh.. I.. I.. Terharu.. Betul ke ni?? (dalam hati.. cairlah mekap haku)


Ouh.. Entry ini aku tulis bukan untuk menunjukkan pada dunia, cuma nak tayang saja.. Eh.. Silap.. Mahu berkongsi keterharuan aku saja.. Seriously, dalam hampir 10 bulan aku berblogging, macam-macam entry aku tulis, macam-macam kenangan yang aku lalui, memori indah, perit, sedih, payau, semua korumnya cukup.. Cuma memori jumpa kekasih awal dan akhir saja belum nak tercapai lagi.. 2011.. Ada setahun lagi untuk aku mencapai azam aku.. Berkahwin.. Eh.. Bernikah dulu baru kahwin.. (mana tahu boleh jumpa di sini..) Heehee.. Okey Farhana.. Jauh dah menyimpang, balik rumah balik rumah..


Beberapa hari lepas status Facebookku berupdate, "SEDANG BERUSAHA MENJADI BLOGGER YANG BAIK".. Heehee.. Nak sangat jadi blogger yang baik.. Bila dah dapat jadi blogger yang baik, baru boleh naik 1 tingkat lagi ke tingkat TERBAIK wok.. Betul tak? Terima kasih daun keladi kepada Azuan Budak Pandai, atas entry ko.. Aku terharu sampai tak boleh update entry okey.. Haha.. Maklumlah.. Pes time Orang Puteh kata.. Ahaks.. Thanx jugerss sebab aku diklasifikasikan sebagai blogger WANITA/GADIS/PEREMPUAN.. Muahaha..




Siapa yang berkenan dekat budak Azuan ni, bolehlah pi ngorat dia.. Walaupun dia suka ngorat aku, aku bagi chance dia ngorat orang lain jugak.. Muahahaha.. Sedikit history tentang aku dan dia.. Kami dah lama kenal bak kata dia.. Sejak dari zaman baby dalam perut lagi tau.. Hehe.. Sekian..


Quick update.. 2nd of January 2010 I'll be attending a wedding of my best buddy.. Ooppss.. My best buddy's brother.. Basically, the wedding will be like sort of "Hindustan" style.. Heehee.. I loike.. She said there will be a session of 3 hours non-stop Hindi wedding songs.. Ouh.. I am getting much more excited.. Because I will be having a chance to DANCE.. Balle Balle!!! Mahi Ve!! Say Shava Shava!! Ahaks..



Walaupun ada lagi 2 minggu sebelum wedding tapi aku dah mula tak senang duduk.. Budget macam wedding aku jek.. Haha.. Nak menari weh.. Macam dalam filem Hindustan tu.. Teruja sangat.. Konsep 1 Malaysia telah diapply juga.. Heehee..


Okey semua.. Sebelum tutup kedai, Salam Maal Hijrah aku ucapkan buat semua, semoga akan ada perubahan yang lebih baik dalam hidup kita semua.. Juga tahniah buat Rajagobal.. Hehe.. We Are The Champion!!! Okey.. Tata semua.. Assalamualaikum..

35 Comments Here

aku tau joget hindustan..nak blaja tak??haha..

owh..ko curang same azuan yaw..huk

REPLY

saya!!! saya!!! bleh ke??? tapi....

REPLY

heheheh~

aku suka breakdance revolution babe~

REPLY

salam...
wahh,bestnyer wat tema wedding camtu

REPLY

hik,
mcik akak yg ada ktrunan pakistan2 tu
klu wedding die msti macam crta hindustan
best2...

mcm joget lmbak
cume dibollywood kan
hehe ;p

2011 mau kawen?
okey,mulakan 'kumbang hunting' dari skrg~haha

REPLY

best nye wedding tu..
siapakah yg bertuah mjadi partner mu itu...
adakah sehensem aamir khan??

REPLY

kawin nanti kasitau ok . hehehe.. cari Datuk kalau nak kawin. heheh

www.pengerindu.com

REPLY

hehehehehehe.. bila kite nk bersanding nih? hahahhahahaha...

REPLY

Serius teman memang tak bleh nak gengguling kat bukit & salin 5 baju dalam 5 minit. Hehehe

REPLY

hehe.. jgn lupa jemput aku naaa..

pssst... calon kat atas tu ok ja.. ahaha

REPLY

jom kita menari bersama..
kalu boleh masuk sehati berdansa lagi bagus haha...

REPLY

hahah...wahh!!blogger mantap ni....bley jdik pemes pasni..ngeh3...jgn lupakan dakuuu..eheee..:P

REPLY

Ain.. Yeke? Mcm tak bape yakin jek ni.. Hahaha.. ;p

Haha.. Curang skali dalam skala jek.. Azuan cool.. Ahaks.. ;)

REPLY

Aainaa.. Nape saya saya.. Ahaks.. Buleh buleh.. Hehe.. Nak juge tapiiii.. ;p

REPLY

Zara.. Jom kita wat group menari, ko wat breakdance revolution, aku wat tarian hindustan.. Haha.. Menarik..

REPLY

Hans.. Aku tau ko mmg boleh.. Muahaha.. Kan shah rukh khan kan??? Haha..

REPLY

Miera.. Best.. Mmg best.. Heehee.. Ku suke sgt.. ;)

REPLY

Kak lizi.. Heehee.. Best kan.. Mnarik jek rase, mcm dlam filem.. Huhu.. ;)

Tu laa.. Harus mula skarang. Ngee.. Akak tolong carik laa.. Heee..

REPLY

Minna.. Best.. Ku juge rase teruja dah ni.. Heehee.. ;)

Mgknkah lebih hensem dari Aamir Khan? Hehehe.. ;p

REPLY

Jacky.. Haha.. Okey.. Sure aku inform.. Heehee.. Datuk? Haha. Takmo laa, kaya sgt susah.. Bnyk cucu sgt pn susah.. Heee.. ;p

REPLY

Kawie.. Hahaha. Ape soklan tu ek??? Mcm takde jawapan jek.. Haha.. Aku tak boleh khianat kakak aku, jard.. Aku beralah.. Kah kah kah.. ;p

REPLY

Dak Wan.. Hahahaha.. Dulu2 ye laa salin baju silih ganti.. Skang baju pn dah tarak.. Mcm dah tak cukup baju.. Hahaha.. ;p

REPLY

Jard.. Sure.. Kamu dpat invitation VVIP lagik.. Hehe.. ;)

Ape? Atas tu? Kawie??? Muahaha.. Tu bkn daku yg punye.. Ade orang yg punye.. Heee.. ;p

REPLY

Azuan.. Jom.. Tapi ko reti ke menari? Nanti kang kita lak yg trkeluar awal nnt.. Aku takmo kuar awal2 okey.. Haha.. ;p

REPLY

Atteya.. Nak itut? Jom2.. Hee..

REPLY

Sufy.. Belum mantap maner lagi.. Masih lagi bnyk nak blaja.. Heehee.. ;)

Sure tak lupe.. Smpi bila2.. ;)

REPLY

azuan tu macam azwan ali tu ke?? :D

REPLY

Cik Epal.. Ini azuan macho punye azuan.. Ahaks.. ;p

REPLY

ok cik farhana.. jom menari skali.. jom3..

REPLY

Zuewairy.. Ye cik zuewairy.. Haha.. Jom.. Eh.. Tunggu giliran yek.. Yang ke........ 108.. Ahaks.. ;p

~ jom jom jom.. ;)

REPLY

moga segala impian tcapai di thn baru ni.

http://coretanmayaku.blogspot.com/

REPLY

Hai angeline.. Thanx.. You too dear.. ;)

REPLY

sampai masanya...jumpeeee punyeeee

http://paksuu.com

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes