Candid Photo Contest | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Candid Photo Contest

32 comments
Semenjak bulan Disember nak melabuhkan tirai, aku perhatikan contest sana sini.. Memang banyak giler.. Selepas join contest Joegrimjow suatu waktu yang dahulu kala, dan terakhir sekali contest Mr. J, aku belum pernah lagi jejakkan kaki kembali ke dunia contest.. Muahaha.. Tapi kini, aku kembali.. Heehee.. Contest anjuran tuan punya blog ll it's all about LIFE!! ll, bro Halim.. First time aku jejakkan kaki ke blog beliau, aku terus join contest ni.. Sebab contest ni memang super duper simple, syarat pun sonang ajo.. Jom kengkawan, kita join ramai-ramai, the more the merrier.. Heehee.. Contest apa? Eh.. Lupa kasi tahu.. CANDID PHOTO CONTEST.. Ngee..




Usha-usha sikit gambar atas.. Ohoho.. Candid pesyen ape tu bang? Ahaks.. Makanya, untuk contest ini, aku pertaruhkan gambar yang di bawah sanun.. Amacam? Candid tak candid? Kira candidlah jugak kan? Kan juri kan? Sebabnya aku tak sedar ada orang snap gambar kitorang yang tengah sakan berposing.. Hehehe..

Picture ni diambil a few months ago masa kitorang pergi menghuru-harakan bandar Labuan dengan kehadiran kitorang.. Habis satu bandar Labuan kitorang pusing.. Aku suka sangat gambar ni yang diambil oleh entah aku pun tak tahu siapa.. Masa ni dok sibuk concentrate kan.. Muahaha.. Really miss the moments when we were together, in Labuan.. The 2 weeks time are really precious and memorable..


Hokey.. Cukup sampai situ feeling-feeling.. Contest, ada kalah, ada menang.. Kalau tuan empunya badan yang menganjurkan contest nak bagi kemenangan kat aku, syukurlah, aku pun senyum sampai rabak bibirlah gamaknye.. Ngee.. But even tak menang pun, at least I'm having fun juge dapat kenal sama lagi seorang penghuni dunia blogger.. Heehee.. Okey semua, till here.. Join jangan tak join okey kengkawan.. Assalamualaikum..


FOOT NOTE: Jangan ditanya aku yang mana satu, atau mana dua juga mana tiga.. Ngee..



32 Comments Here:

Jard The Great berkata...

ehehe.. ko yg mana satu dlm gmbr?

mr.syazwan berkata...

kalau akak baju biru tu pakai speck itam gak

90% chances menang tinggi..

hahaha

apa2 pun tunngu keputusannya...

=)

syaf berkata...

ade harapan nk memang nie

kawie2020 berkata...

hehehehehehe.. semoga berjaya ekk...

anN berkata...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Jawa a.k.a USERMODE berkata...

semuge berjaya dr hana... :D ganbatte kudasai~!!! Q(^_^Q)

rhapsody LiN berkata...

hehehe... lawak la. :p

Zuewairy berkata...

nak masuk gak la..

AzuanBudakPandai berkata...

mesti ko yg baju biru tak kan??
konfiden je ak haha..

mukasurat17 berkata...

wah! pencabarku....
hehehehehe...

Framestone berkata...

bro nk join...tp....

xde org sudi tgkap gambar candid bro pun huhu

out of topic--> he...23x ye ke bro mmg noty...xtau pun he...23x (sambil wat aksi golek2)

mase bile bro care dgn adik2 bro.. asik kne injet kat punggung je

BroFramestone Blog

ezany berkata...

macam tau2 jer org nak tny.. ekeke.. slamat menang.. hehe..

balqissy berkata...

hehe~ good luck jugak =D

hans berkata...

gudluck oit
aku malas masuk kang aku masuk ko tak menang plak
hahaa

paksuu berkata...

hadiah pertama dapat per...pencel box yg ada cermin ye ;-)

miera berkata...

salam...
kita pun join jugak!hehehe

Farhana berkata...

Jard.. Hahaha.. Cuba teka? Aku rase yg paling cute dn cun tu laa aku.. Wakaka.. ;p

Farhana berkata...

Wan.. Aiyo.. Apa pasai 90% ajek? Akak tu takde spek itam kot.. Atau pun dia pkai contact lenses hitam. Muahaha.. ;p

Farhana berkata...

Syaf.. Huhu.. Yeke yeke? Hehehe.. Mudah-mudahan.. :)

Farhana berkata...

Kawie.. Hehehehehe.. Time kasih yek.. ;p

Farhana berkata...

Ann.. Okey.. InsyaAllah akan ku jenguk.. Dan vote. Heehee.. Thanx for dropping by.. ;)

Farhana berkata...

Bro Jawa.. Yeah.. Maceyyyy.. Errr.. Time kaseh dlam jepun ape ek? Adehhhh.. ;p

Farhana berkata...

Lin.. Haha.. Lawak? Nape lak lawak dik? Ahaks.. ;p

Farhana berkata...

Zuewairy.. Jom.. Kamu kan kaki posing dpan kamera.. Ahaks.. ;p

Farhana berkata...

Azuan.. Hahaha.. Konfiden sunggoh ko kan.. Ahaks.. Tapi nape baju biru tu? Mst sbb comel dn montel kan? Muahahaha.. ;p

Farhana berkata...

Mukasurat17.. Hehehe.. Gud luck okey untuk kamu.. ;)

Farhana berkata...

Bro Syukri.. Hahahaha.. Alalala.. Ciannya dgr.. Meh saye tolong amikkan meh.. Ahaks.. ;p

~ sape yg inject tu? kejamnye.. ahaks..

Farhana berkata...

Ezany.. Hahaha.. Mst punyer orang nak tny.. Ahaks.. ;p

~ thank you.. ;)

Farhana berkata...

Balqisyy.. Thanx ek.. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Hans.. Hahahaha.. Cube laa try masuk.. AKu nak nengok gak.. Haha..

Farhana berkata...

Paksuu.. Shhh.. Itulah hadiah dia.. Best kan? Ahaks.. ;p

Farhana berkata...

Miera.. Wah.. Meriah... Heehee.. Gud luck okeyh.. ;)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.