Aku Yang Gatal.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Aku Yang Gatal..

16 comments
Assalamualaikum semua.. Maaf atas keterlewatan mengupdate.. Maaf juga pada yang menunggu sambungan entry yang lepas.. Masih lagi berfikir, mahu disambungkan atau dihentikan saja di situ.. Tertanya-tanya??? Bukan kamu saja.. Daku juga.. Heehee..




Update agak lambat sedikit.. Sebab aku gatal.. Bukan gatal yang itu.. Yang desperate mahu kahwin, yang desperate mahu cari pakwe, yang desperate segala macam desperate laa.. Menderita kegatalan muka dan mata.. Sudah 3 hari begini, menggaru seperti beruk mak yeh.. Rasa macam mahu ku siat-siat kulit muka, mahu ku keluarkan biji mata.. Gatal yang amat.. Adeh.. Stok ubat sudah habis.. Mahu ke klinik, itu yang aku paling lemah.. Huhu.. Mungkin kalau ada dia, tak adalah sangat gatal aku ni kot.. Hahaha.. Sabar aje laa..


Dalam gatal-gatal aku ni, sibuk juga mahu main Sudoku.. Dulu main dalam phone, sekarang beli buku.. Baca di mana entah, main Sudoku satu jam dapat bakar 90 kalori.. Bagus untuk kurus.. Joe pasti suka kalau bab-bab bakar kalori ni.. Heehee..



Sambil menaip sambil menggaru.. Alangkah best kalau ada yang tolong menggaru.. Aahhh.. Gatal juga aku ni.. Haha.. Lepas kahwin.. Abang, tolong garu ayang.. Muahaha.. Entry tertunggak akan aku langsaikan nanti.. Sorry ya kalau ada yang menanti.. Okey semua.. Tata.. Assalamualaikum..




FOOT NOTE: Dengan ini saya ingin mendedikasikan lagu Meet Me Halfway untuk kamu.. Ouh.. ;(



"I can't go any further then this
I want you so badly, it's my biggest wish


I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you
And all those things we use to use to use to do
Hey boy, wuz up, it use to be just me and you


Meet me halfway, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish"

16 Comments Here:

syaf berkata...

wah gatal yerk...kene pantang r cam ni kowt..hehe cian yer die...hehehe
lagu apo 2? cek x taw

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hana. ajar aku main sudooouukuuuuukuuu tu boleh ?

mende ape tu ?

maihahahah

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

kenapa gatal hana??? ader alahan pape ke??? g la amik ubat...camner ni doktor taknak amik ubat ni...alahai...

anakcikmad berkata...

jgn garu2 sgt~nnt luka2...sakit...

^_~

joegrimjow berkata...

sejam untuk 90kcal bek tido je
huhu

nak cite panjang labo kan
kata nak jual plak
lalal~

B E L L A berkata...

maen sudoku bakar kalori? hihi dkt jari je kot. hehehe..

pal7 berkata...

hana kene mandi kolam tujuh kaler nk ilangkan gatal..

chokio_nia berkata...

aiyak..g mkn ubat la weh..jgn biar gatal tu lame2..huhu

btw aku excited ne tgu nex entri ko..cepat2..hoho

Farhana berkata...

Syaf.. Pantang?? Hehe.. Dah mcm org pas brsalin plak.. Ngehehe.. ;p

Lagu black eyed peas.. ;)

Farhana berkata...

Lolly.. Hahaha.. Buleh.. No hal.. Tp aku pn tak reti.. Muahahaha.. Jom main.. ;p

Farhana berkata...

Aainaa.. Mmg makan ubat sejak dua tahun lepas.. Mslah gatal2 badan yg teruk.. Huhu.. Malas nk pi klinik.. Sbb penah pegi.. Siap kene suntik lg.. Tapi tahan 2 bulan jek.. Kene balik.. Huhu..

Farhana berkata...

Anakcikmad.. Gatal sgt.. Rasa mcm nak jek garu smpi luka.. Huhu..

Farhana berkata...

Joe.. Hahahahahha.. Ku paham.. Takpe weh.. Bila lagi nak promote kan??? Kate nak jadi businessman yg vejaye.. Huhu. ;p

Farhana berkata...

Bella.. Nnati jari kurus.. Mcm maner??? Hehehe..

Farhana berkata...

Pal.. Kat mane kolam tu.. Sila bg tau.. Heehee.. ;p

Farhana berkata...

Ain.. Hahaha.. Mmg dah lama.. 2 tahun maa.. ;p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.