Seribu Tahun | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Seribu Tahun

17 comments
Kelip kelip di sangka api..
Kalau api mana puntungnya..
Hilang ghaib disangka mati..
Kalau mati mana kuburnya..

Coret aku bukan kerana seni semata.. Tapi coret aku pada rasa yang tak mampu terungkap dek bicara, hanya ini dapat mereda jiwa..

Jaga diri pada yang membaca.. Kelak ada masa, bersua lagi di lain lembaran rasa..

Assalamualaikum..


:: Lembaran rasa yang kini banyak tertumpah di Tumblr sana.. Ahh!! Dah bergantung pula padanya.. ::

17 Comments Here:

cik ubi berkata...

pantun tu besla..aku ingat lagu tu rosak sebab ade pantun..

Cikgu Nizam berkata...

cam lagu kan

asybedazzle berkata...

wah dr feeling2 nih. ehehe :)

FarhanaDr berkata...

@cik ubi Pantun makna besar kan? Huhu.. Lagu tu pun makna besar.. :))

FarhanaDr berkata...

@Cikgu Nizam Lagu lama ke cikgu? Pantun ni ade dalam lagu Seribu Tahun album version, di penghujung lagu.. :)

FarhanaDr berkata...

@asybedazzle Feeling yang tak terungkap wahai adik asyraf.. Kikiki.. :p

bardboo berkata...

nak menyepi ke ni? jgnla..huhu..

Jom Lawat Blog Bardboo

mr.syazwan berkata...

wah menguntum jiwa ku ini


stimmmmmmmmmmmmmmmm


hahahaha

=_=

Hanim Mahali berkata...

ramai cerita pasal Tumblr.... apakah dia.... cam ketinggalan je ni...

ieda berkata...

besar maknanya nie .. ader aper2 ker dikk ..:)

FarhanaDr berkata...

@bardboo Menyepi? Macam tak kena ngan farhana kan? Haha.. :p

FarhanaDr berkata...

@mr.syazwan Hah? Menguntum jiwa??? Hahahahaha.. :p

FarhanaDr berkata...

@Hanim Mahali Tumblr macam blog jugak.. Tapi lebih simple versinya.. Best.. Heehee.. :))

FarhanaDr berkata...

@iedaKan akak kan? Heee..

Liza berkata...

lagu faveret tu, suka!

lalink7 berkata...

pantun tue seram dalam movie ape tah...tak ingat lak..congkak ke ape? iskk.seramm giler...

where are you?

zahidah dihaz berkata...

tumblr? tak ingat sudah id n pasword...


New entry: Yahoo! Ada kerja?

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.