9 Feb 2011

Kelip kelip di sangka api..
Kalau api mana puntungnya..
Hilang ghaib disangka mati..
Kalau mati mana kuburnya..

Coret aku bukan kerana seni semata.. Tapi coret aku pada rasa yang tak mampu terungkap dek bicara, hanya ini dapat mereda jiwa..

Jaga diri pada yang membaca.. Kelak ada masa, bersua lagi di lain lembaran rasa..

Assalamualaikum..


:: Lembaran rasa yang kini banyak tertumpah di Tumblr sana.. Ahh!! Dah bergantung pula padanya.. ::

17 Comments Here

pantun tu besla..aku ingat lagu tu rosak sebab ade pantun..

REPLY

wah dr feeling2 nih. ehehe :)

REPLY

@cik ubi Pantun makna besar kan? Huhu.. Lagu tu pun makna besar.. :))

REPLY

@Cikgu Nizam Lagu lama ke cikgu? Pantun ni ade dalam lagu Seribu Tahun album version, di penghujung lagu.. :)

REPLY

@asybedazzle Feeling yang tak terungkap wahai adik asyraf.. Kikiki.. :p

REPLY

wah menguntum jiwa ku ini


stimmmmmmmmmmmmmmmm


hahahaha

=_=

REPLY

ramai cerita pasal Tumblr.... apakah dia.... cam ketinggalan je ni...

REPLY

besar maknanya nie .. ader aper2 ker dikk ..:)

REPLY

@bardboo Menyepi? Macam tak kena ngan farhana kan? Haha.. :p

REPLY

@mr.syazwan Hah? Menguntum jiwa??? Hahahahaha.. :p

REPLY

@Hanim Mahali Tumblr macam blog jugak.. Tapi lebih simple versinya.. Best.. Heehee.. :))

REPLY

lagu faveret tu, suka!

REPLY

pantun tue seram dalam movie ape tah...tak ingat lak..congkak ke ape? iskk.seramm giler...

where are you?

REPLY

tumblr? tak ingat sudah id n pasword...


New entry: Yahoo! Ada kerja?

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes