Abdul Wahub Dan Ghasidah : Di Sini Dan Di Sana | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Abdul Wahub Dan Ghasidah : Di Sini Dan Di Sana

8 comments

Assalamualaikum.. Salam 3 Abdul untuk semua di malam Selasa.. Sedang melarutkan diri dalam kisah Abdul Wahub dan Ghasidah.. Bikin lupa kusut-kusut dalam kepala.. Filem P. Ramlee semua terbaik.. Dan kisah cinta-cinta orang lama menarik betul dari kaca mata orang muda.. Kan?

"Di sini pun tak hinginlah dengan di sana.."

"Di sini nak beli kedai di sana dengan di sana sekali.."

Hoi hoi.. Comel gila kot aku rasa.. Planning nanti-nanti dah kahwin bolehlah guna kata ganti nama, DI SINI dan DI SANA.. Stylo tak? Ekeke.. =p

Okay.. Selamat malam semua.. Bagi yang sedang menonton 3 Abdul, enjoy ya.. Assalamualaikum.. Take care.. =)


FOOT NOTE: Di sini nak kata, di sini rindu di sana.. Di sana tak rindu ke di sini??? Whoa!! Romantik kan? Kan kan? Ngee.. :D



- SEDANGKAN LIDAH LAGI TERGIGIT -

8 Comments Here:

SyuQ berkata...

tersangatlah comelnya ganti nama tu
hehehe

FarhanaDr berkata...

@SyuQKan syuq kan? Heehee.. :)

naulofah berkata...

haha..lawak la farhana nih..terhibur di kala tngah stress nak exam..

di sini nak beli kedai disana dengan disana sekali

tak tahan..rasa nak guling2 gelak..huhu..

u know i wonder who are the prince charming yang akan menjadi perhatian di sana..huhu..

pray for me..exam medicine yang hmm..long sigh...

Gentleman Frog berkata...

salam,

di sana ok ke malam2 buta ni?

ieda berkata...

seronok kannn kenangan filem2 lama arwah nie selalu segar .. suke citer 3 abdul tuu .. kenapa skrg x cuba hidupkan kembali nostalgia ini huhuh

ch!natsu berkata...

oh2 sgt suka cite ini! hehe~

lalink7 berkata...

tetibe feeling jadi perimadona Sarimah..dahla cantekk..heheeheh

farhana berkata...

Mesti sweet je guna di sini di sana...
ala2 klasik gituuuu
hehe

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.