1 Feb 2011


Assalamualaikum.. Salam 3 Abdul untuk semua di malam Selasa.. Sedang melarutkan diri dalam kisah Abdul Wahub dan Ghasidah.. Bikin lupa kusut-kusut dalam kepala.. Filem P. Ramlee semua terbaik.. Dan kisah cinta-cinta orang lama menarik betul dari kaca mata orang muda.. Kan?

"Di sini pun tak hinginlah dengan di sana.."

"Di sini nak beli kedai di sana dengan di sana sekali.."

Hoi hoi.. Comel gila kot aku rasa.. Planning nanti-nanti dah kahwin bolehlah guna kata ganti nama, DI SINI dan DI SANA.. Stylo tak? Ekeke.. =p

Okay.. Selamat malam semua.. Bagi yang sedang menonton 3 Abdul, enjoy ya.. Assalamualaikum.. Take care.. =)


FOOT NOTE: Di sini nak kata, di sini rindu di sana.. Di sana tak rindu ke di sini??? Whoa!! Romantik kan? Kan kan? Ngee.. :D



- SEDANGKAN LIDAH LAGI TERGIGIT -

8 Comments Here

tersangatlah comelnya ganti nama tu
hehehe

REPLY

@SyuQKan syuq kan? Heehee.. :)

REPLY

haha..lawak la farhana nih..terhibur di kala tngah stress nak exam..

di sini nak beli kedai disana dengan disana sekali

tak tahan..rasa nak guling2 gelak..huhu..

u know i wonder who are the prince charming yang akan menjadi perhatian di sana..huhu..

pray for me..exam medicine yang hmm..long sigh...

REPLY

salam,

di sana ok ke malam2 buta ni?

REPLY

seronok kannn kenangan filem2 lama arwah nie selalu segar .. suke citer 3 abdul tuu .. kenapa skrg x cuba hidupkan kembali nostalgia ini huhuh

REPLY

oh2 sgt suka cite ini! hehe~

REPLY

tetibe feeling jadi perimadona Sarimah..dahla cantekk..heheeheh

REPLY

Mesti sweet je guna di sini di sana...
ala2 klasik gituuuu
hehe

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes