Jaane Dil Mein Kab Se Hain Tu | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Jaane Dil Mein Kab Se Hain Tu

8 comments

Banyak kali dah tengok Mujhse Dosti Karoge.. Lebih 10 kali? Kot..
Happy.. Memang endingnya happy..
Tiap kali aku tonton, aku pun mesti happy..
Tapi kali yang entah keberapa puluh ini..
Kenapa tak ada rasa happy?
Tapi..
Sedih???
Ahhh sudah.. Kenapa dengan aku..

*tak betul sudah*

Hahaha.. Happy weekend anyway.. Take care readers.. Assalamualaikum..



Jaane dil mein kab se hain tu..
Jab se mein hoon tab se hain tu..


Sama-sama kita panjatkan Al Fatihah untuk adik saudaraku, Zulhairi Bin Jailani, yang meninggal petang tadi kerana lemas.. Perginya dia dalam usia yang muda.. Moga Allah mencucuri rahmat ke atasnya.. Sesugguhnya mati itu adalah pasti..

8 Comments Here:

ch!natsu berkata...

nape sedey nie.. jgn sedey2 okeh..?

Lelaki Ini berkata...

nape tak hepi akak??
cu cerita???

FarhanaDr berkata...

@ch!natsu Sedih sebab nengok cite hindustan.. Haha.. :p

FarhanaDr berkata...

@Lelaki Ini Unknown origin laa dik.. Haha.. :P

Liza berkata...

salam takziah and al-fatihah for arwah...and movie tu faveret saya jugak

mr.syazwan berkata...

salam takziah..

lemas mandi sungai ke??

al fatihah~

FarhanaDr berkata...

@LizaHuhu.. Ada baca tadi kat entry akak.. ;)

FarhanaDr berkata...

@mr.syazwan Pegi mancing.. Then adik arwah terjatuh dalam air, arwah selamatkan.. Tapi arwah pula yang lemas.. Allah lebih sayangkan dia.. Adik arwah sekarang dekat ICU..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.