Pilih Kasih : 1 Untuk Lelaki 1 Untuk Perempuan | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Pilih Kasih : 1 Untuk Lelaki 1 Untuk Perempuan

12 comments
Assalamualaikum.. Sebelum kita mula membelek buku, adalah lebih baik kita update.. Sedikit pun jadilah.. Kali ini, Cahaya Yang Riang Gembira yang dah agak lama juga tak menjiwang, nak menjiwanglah sekejap.. Entahlah.. Mana entah hilang perasaan dan segala feeling meeling nak jiwang.. Dah TUA dah adik-adik oii, tak larat dah kot nak jiweng segala macam ni.. Ekeke.. =p

Malam ini, simple, short and sweet.. Pilih kasih bukanlah dalam erti kata memilih bulu tapi lebih kepada memilih kasih untuk masa depan.. Heehee.. I'm uploading this 2 images with these nice quotes, for me and you to sit back and think about, for just a couple of minutes from your 24 hours.. Happy reading.. =)

As stated above.. 1 ini untuk lelaki.. 1000% true.. Okay.. Percentage itu sangat banyak okay.. Jadi pandai-pandailah.. Hahahaha.. =p


Dan ini untuk perempuan.. But I don't think make me laugh "once" is enough.. Make me laugh.. Not just for once or twice, but for the rest of my life, as what Maher Zain said.. Ngee.. =)


And I guess that's all for today.. Good night people.. Sweet dream.. Jaga diri elok-elok okay.. Jangan nakal-nakal.. Dan untuk Cik Cahaya Yang Riang Gembira, happy studying.. Hehe.. Okay.. Tata.. Assalamualaikum.. =)


Eh!! Tertinggal lagi satulah.. Err.. Apa nak tulis tadi eh.. Emm.. Untuk siapa-siapa yang berkenaanlah.. Haha.. =p

12 Comments Here:

Boneka Tak Sakit berkata...

aku setuju memang letih nak jiwang berterusan sampai tua! lebih2 lagi bila jatuh berkali2 di tempat yg salah. ;o

letih siut minda. jiwa!

mr.syazwan berkata...

F
U
U
Y
O
O
O
O

mmg sweeeeeeeeeeeet

% tu mak ai asal x sejuta je??

haha

ch!natsu berkata...

ehem2.. sweet..!! ;)

FarhanaDr berkata...

@Boneka Tak Sakit Bang.. Kau dan aku sama.. Haha..

Jatuh di tempat yang salah.. Huhu..

FarhanaDr berkata...

@mr.syazwan Memang nak wat satu juta tapi tak reti nak kira bep kosong.. Math failed.. T_T

FarhanaDr berkata...

@ch!natsu Kannnnn? :)

ieda berkata...

aah sweet gituu ..
adehh time bercinta memang semua sweet lah :))

lalink7 berkata...

jiwang lg dah lagi..
i love jiwangg hehee

Aj berkata...

semenjak dua menjak... entri ko banyak berkisar tentang perhubungan..hehehe TAHNIAH..lol

FarhanaDr berkata...

@iedaAkak.. Bercinta sampai akhir hayat.. Hehe.. ;)

FarhanaDr berkata...

@lalink7 I love it too.. But gettin' tired already.. Huhu..

FarhanaDr berkata...

@Aj Haha.. Really? I dun think so laa Aj.. Never been talking about relationship thingy for quite some time already.. Focus more on life.. Coz when i think back, i'm a failure laa bab2 perhubungan ni.. Jadi tak leh nak talk too frequent pasal tu.. Hehe.. :p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.