20 Feb 2011

Assalamualaikum.. Ngee.. Just a few simple words for today.. Ada janji temu pukul 10 untuk menonton filem P. Ramlee Masam Masam Manis versi zaman moden bertajuk Sudu Dan Garfu.. Ouh.. Aku suka drama hero heroin gaduh sakan, dalam tak sedar terjatuh cinta.. Ekeke.. =)

Conclusion for today.. Saturday.. 19th of February 2011.. Today is a happy day.. I'm happy.. Hee.. Itu saja.. =)

Dan semoga semua insan di dunia ini juga berbahagia hendaknya menjalani hidup ini.. Stress sikit, pening sikit, sedih sikit, itu dah rencah hidup, tapi happy mesti banyak, senyum mesti selalu, bahagia mesti yesterday, today, tomorrow and forever.. =)

Senyum terus.. Kerana senyuman itu cantik.. Senyuman itu penyejuk hati.. Senyuman itu kunci untuk jejak-jejak bahagia.. Dan.. Senyuman itu sedekah.. Selamat malam semua.. Assalamualaikum.. =)

Di atas bumi ini ku berpijak
Pada jiwa yang tenang di hariku
Tak pernah ada duka yang terlintas
Ku bahagia

Ingin ku lukis semua hidup ini
Dengan cinta dan cita yang terindah
Masa muda yang tak pernah kan mendung
Ku bahagia

Dalam hidup ini
Harungi semua cerita indahku
Saat-saat remaja yang terindah
Tak bisa terulang

Ku ingin nikmati
Segala jalan yang ada dihadapku
Kan kutanamkan cinta tuk kasihku
Agar ku bahagia


=)

10 Comments Here

semoga semuanya bergembira!

REPLY

that quote sgt tepat! at least you can always be yourself and tak payah pretend

REPLY

fara pun suka citer tuh.. lawak giler.. yups betul kata kamu stress,.. sedih.. semua tu rencah kehidupan... =p

REPLY

alhamdulillah bahagianyer dia.. hehe..

insyaAllah akn sentiasa hepi.. =)

REPLY

@LizaSebab pretend tu penat.. :)

REPLY

@Nur Farah Hani Haha.. Stress jugak kadang tengok asik bercakar jek.. But towards the end memang sweet.. :)

REPLY

@ch!natsu Alhamdulillah.. Cik Mimi.. Moga bahagia-bahagia selalu juga.. Ngee.. :)

REPLY

hai.. dokter farah tengah bunga2 cinta dengan siapa tu???? ehehehe.. =P

REPLY

@Faaein Himura Bunga2 chenta? Ohh tidak.. Mana ade bunga2 chenta ni.. Dalam taman takdak bunga pon.. :p

Happy dengan kehidupan jek.. Walaupun kdang tunggang terbalik.. Huhu.

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes