Minta Hadiah Kereta Tapi Dapat Hadiah? | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Minta Hadiah Kereta Tapi Dapat Hadiah?

31 comments
Assalamualaikum.. Hari ini hari Selasa, tarikh 1 Februari 2011.. Dah 1 hari berlalu.. Rasa macam sekejap saja tarikh 31 Januari untuk tahun 2011 ini.. Untuk segala ucapan yang hadir semalam, terima kasih yang tak terhingga.. Kalau dicongak-congak, memang banyak gila wish pasal jodoh kot.. Cepat dapat jodoh, cepat kahwin, bila nak makan nasi minyak, best of luck dalam pencarian suami.. Fuh!! Bagus kawan-kawan semua.. Baik.. Akan saya laksanakan hasrat anda semua itu ya.. Ekeke.. Gatai na!! =p

Dan hari ini 1 Februari, hadiah untuk hari lahir semalam telah pun selamat sampai ke rumah.. Terkejut akak dengar pon pon van abang pos laju masa tengah melipat baju yang menimbun tadi hokey.. Apa lagi, capai tudung, berlari-lari ala-ala macam di tepi pantai, buka pintu dan terus keluar rumah..


Al kisah, minta hadiah kereta, tapi jeng jeng jeng.. Yang sampai rupanya hadiah basikal.. Jeng jeng jeng lagi.. Siap dengan surat cinta tulisan tangan yang sangatlah cantik.. Okay.. TIPU.. Surat saja tak ada pun cinta.. Wakaka.. =p

Pengirim menghadiahkan sebuah basikal walaupun yang diminta adalah sebiji kereta.. Dengan pesanan kayuh pelan-pelan.. Hoooooo.. Ini mesti makna pesanan dia, "sudah-sudahlah naik kereta, sekali-sekala exercise naik basikal, mana tahu boleh kurus sikit.." Ekeke.. Okay.. Gurau!!! Itu rekaan aku semata-mata..

Ouh.. Tak sangka, sesi gurau-gurau saja dengan blogger ini, tapi dapat hadiah hari lahir yang betul-betul ooo.. Terharu wa derr.. Sob sob..


Pada insan yang berkenaan, yang kini sedang mengamalkan polisi, "Adakalanya Sepi Itu Indah..", sebab itu sekarang dia sunyi sepi senyap diam seribu bahasa dalam dunia blog, jadi tak boleh nak kacau dia sangat.. *Merajuk dengan siapalah agaknya..* Heee.. Terima kasih banyak untuk hadiah hari lahir dan ucapan hari lahir anda ya.. Cantik tulisan tangan anda.. Ohhh.. Yang penting signature canggih derr.. Dah boleh jadi artis dah kot dengan signature macam tu.. Nama pun dah artis.. Ekeke.. Dan.. Cantik warna kotak di dalamnya.. =p

Thanx again.. Jadi untuk membalas hadiah tersebut, didedikasikan VIDEO INI, agak-agak boleh tak? Kan minat instrumental kan.. Tambah lagi sekarang musim hujan.. Ngee.. :D

Sampai sini saja.. Take care semua.. Assalamualaikum.. =)


FOOT NOTE: Terima kasih tak terhingga pada blogger itu.. =)


31 Comments Here:

Tanpa Nama berkata...

da bau2 nasi mnyk...haha

-wanjoe-

FarhanaDr berkata...

@Anonymous Uit wanjoe.. Nasi minyak anda dulu yang berbau ya.. Kamu tu kan dah ada ehem ehem.. Kak long ni tak sepantas kamoo.. Keh keh keh.. :p

cik ubi berkata...

bahagienye...geram~grrr

farhana berkata...

Hadiah apa tuuuuuuuu????
Share..share.
=)

FarhanaDr berkata...

@cik ubi Errkkk!!! Nape gegeram ni?

FarhanaDr berkata...

@farhana Hadiah jeng jeng jeng.. Kikiki.. :p

Lelaki Ini berkata...

wah beshnyew akak!
slmt hari lagir again tow!
sap0a yg bagi???
mita no tepon diew..
nak buat2 baik..
mana la tau dapat hadiah nnti!
ahaks!

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

woahhh ! sgt beshh eh dpt adiah ! huhu

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

woahhh ! sgt beshh eh dpt adiah ! huhu

naulofah berkata...

wah wah..bunge2 cinta nampak cik farhana...heheeh..

asybedazzle berkata...

basikal? woahhh, boleh la pegi hspital naik basikal. hahaha. :D

^_^ nuerul ^_^ berkata...

happy..happy..happy..belated bday ana...sory sbb lmbt satu hari wish..hehehe..jgn mara tau..stay cute dr.!!

FarhanaDr berkata...

@Lelaki Ini Hahahahahahaha.. Rahsia.. Maner leh bg tau.. Lalala.. :p

FarhanaDr berkata...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki Dah tua2 ni jarang dpat hadiah, bila dpat memang best.. Kot.. Kan? :p

FarhanaDr berkata...

@naulofah Oh oh oh.. Mama ufah.. Pandai dia wat gosip ni.. :p

FarhanaDr berkata...

@asybedazzle Nanti nampak akak berbasikal ke hospital ipoh, sila jerit dan panggil ye.. Ekeke.. :p

FarhanaDr berkata...

@^_^ nuerul ^_^ Tengkiu nurul.. Heehee.. :)

.alie. berkata...

sis i nak bagi hadiah kat u duit nak makan pun cukup2 ado.asal birthday awal tahun?padan muka x leh hadiah.hahahahahah

nk nyanyi lagu no pun xda.

T_T

pak we berkata...

Ni yg jelous ni. Nak hadiah gak nanti ... keh33






July 1st erk :P

FarhanaDr berkata...

@.alie. Meh meh nak bagi number tepon.. Nak lagu Secret Garden satu hokeyyyyy.. :)

FarhanaDr berkata...

@pak we Jeles kan???? Heehee.. Nak hadiah ape? Kapal terbang? Kapal selam? :p


Err.. 1st July tu tarikh ape.. Emmmmmmm.. :p

mr.syazwan berkata...

wow bestnya

wan hanya memberikan hadiah sekeping doa je tuk cik fahana boleh kan??
huhu

ieda berkata...

waa bertuahh bdn .. :)) akak nak jugakkk ekekek

..hizamirahim.. berkata...

wow.
dapat basikal?
nak bonceng boleh?
huhu.
XD

Liza berkata...

bestnyer dapat present!

Faaein Himura berkata...

happy belated besaday dokter.. smoga dimurahkan rezeki dan berjaya mencapai apa yang diingini..

nak juga makan nasi minyak free.. hehehehe.. =P

faz_e berkata...

Bestnye orang bagi hadiah kan?
Untunglah!!! Hehehehheeee

Selena Gomez berkata...

I have visited many of blog but did not get such impression with content creation and information as here.

lalink7 berkata...

sape kasi tueeeeeeeeee??? bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
sekadar teman blogger atau bakal menjadi suami farhana? hehehe

=D

lalink7 berkata...

happy belated bufday farhana..harap2 belom lambat lg utk wish u..

Pejuang Kesenian Extreme berkata...

Wah siap dapat hadiah..ni mesti banyak kawan2 blogger yang jelous nanti..hehe

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.