Kini Sedang Berbahagia | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Kini Sedang Berbahagia

9 comments
Assalamualaikum.. Haip haip.. Lama tak nampak Cik Farhana ya.. Sedar tak sedar dah 4 hari tak update.. Sungguh tak cergas ya.. Maafkan saja gadis comel nan seorang ini.. Al maklum saja kini sedang berbahagia.. Lalala..



Sebelum tenggelam dalam kebahagiaan diri sendiri, ingin ucapkan salam Selamat Hari Lahir buat sahabat blogger tersayang, Puteri Biru yang menyambut hari kelahirannya pada 25 November yakni hari ini.. Selamat hari lahir sayang.. Nah hadiah.. Kiss kiss untuk kamu.. Mmuuaahhh.. Mmuuaahhh.. =)

Oh ya.. Perkhabaran terbaru diri aku? Pendek kata.. Aku kini sedang berbahagia.. Bangun pagi senyum sampai telinga.. Gosok gigi curah air senyum lagi.. Start enjin kereta senyum.. Sampai ke kolej menapak ke hospital pun senyum lagi dan lagi.. Tengahari makan pun masih tetap tersenyum.. Sampai malamlah senyum tak lekang dari bibir.. Manis saja orang pandang.. Kikiki.. Bak kata Najwa dan Malique, Senyum, Tak Perlu Kata Apa-Apa.. Lalala.. Doakan kebahagiaan kami berdua ya..


"Suka lelaki yang ada lesung pipit begini.."

Eh kejap.. Apa Hyun Bin buat dalam entry aku kali ini? Ohh.. Hyun Bin ada pesanan untuk semua.. Katanya, "doakan kebahagiaan saya dan Farhana.." Ehem ehem.. Farhana??? Ekeke.. Ya ya.. Kami berdua okey.. Nanti aku kahwin, jemputlah datang Korea.. Nak pakai Han Bok untuk majlis akad nikah.. Lalala.. =p

Bagi gegadis dan gegurl yang gilakan drama Korea, jangan lupa tonton Secret Garden okey.. Sangat sangat sangat sangat sangat BEST!!! Layan sangat-sangat.. Kadang rasa macam geli-geli perut bila scene romantik sampai, kadang pula rasa nak mengalir air mata bila ada scene yang mengharukan.. Siapa yang tak minat pun aku paksa juga tengok.. Sila tengok!!! Malas nak download boleh tengok online.. Please tengok.. PLEASE!!! Hahahaha.. Gila ke aku.. 4 hari tak update blog, update-update terus meroyan.. =p

Okey.. Meroyan sampai sini saja.. Tata.. Assalamualaikum.. =)


FOOT NOTE: Truth is, bahagia.. Erk??? =p

9 Comments Here:

shahirahkhairudin berkata...

hesh.. terlebih makan gula-gula ke makcik?

lalink7 berkata...

ohh...farhana...kita berkongsi minat yang sama...ohh hensemnyeee pakwe farhana..smoga kekal hendalnya..jga bebaik takut sy merampasnye kelak..hehehehe =p

secret garden...waaaaaaaaaaa..nak kena tgk dr skrg nie..

rhapsody LiN berkata...

haiss... sampai meroyan ye.
haha

zulkbo berkata...

salam...
alhamdulillah
saya di kurnia
lesung pipit kedua2
pipi..la la la

molmolla berkata...

1st, dah lama ku datang kee.. kenapa ttbe dah berubah.. aishhhh! baru rasanya aritu datang, masih kaler purple..

2nd, kamu bahagia tapi ku dah takde pape. sama seperti sarah. btw, hepi besday sarah! :)

3rd, mana fb kamu! dah delete kaaa. hehehehehe :D

4th, ank sedara kita suka tgk secret garden tu..

mr.syazwan berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaa dia hepi!

suke!

;)

Cik Bee berkata...

Laa da tengok secret garden.. jeles! tak ajak pom. hahahaha

cahayachenta berkata...

srnk dgr kamu bahagia.. moga2 smpai la ke jinjang pelamin.. ekeke...

donlod kat mana yer??

selalunya sy tengok kat viikii tp mcm biasa la nk tggu loading rs mls giler...

hysman berkata...

haip mokcik...
berbahagia disamping mamat korea ghupernyaa..
adehhhhh.....
eh FARHANA tu sape??
sape gerangannya yg nberhangan2 nk kawen dgn mat korea tu??
jgn lupe jemput...
moga dpt tiket fligh percuma dr dr wanAbe..
hohohohoho

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.