| " Cahaya Yang Riang Gembira "


5 comments

"Awak.. Moon Jae Shin.. Jangan risau.. Saya akan drive elok-elok.. Heee.."
*sambil buat muka manja*

"Dah sampai jangan lupa mesej saya ya.. Awak perempuan, bawa kereta berhemah sikit.."

*Sengih-sengih kupang*
"Okey awak.. Jangan risau, saya kan memang berhemah.."

"Ada apa-apa, call saya.. Kirim salam mak dengan abah bila dah sampai.."

"Eh.. Mak abah kita okey.. Sejak bila jadi mak abah dia ni? =p"

*gelak kecil*
"Alah.. Tak lama je lagi nak jadi mak abah saya.. Itu pun kalau awak sudi kita share mak abah.. Hihi.."

"Gatal eh awak.. Eh.. Itu satu proposal ke? Hehe.."
*sambil buat muka*

"Dah dah.. Jangan nak buat muka gedik dengan saya.. Proposal lain time okey.. Have a safe journey dear.. Let me know if anything happen okey.."

"Baiklah.. Heehee.. Assalamualaikum awak.."


* * * * * * * * * *


Sekian dialog ciptaan seorang gadis yang meminati Moon Jae Shin.. Haha.. Till here.. Doakan aku selamat sampai Melaka ya.. Nak bertolak dah.. Assalamualaikum.. =)

5 Comments Here:

lalink7 berkata...

semoga selamat sampai...

Pakwe berkata...

Semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik ...


Kirim dodol melaka sekilo ... ngeh33

ieda berkata...

selamat pergi dan selamt balik hehehe

Liza berkata...

everyone is crazy over the korean drama, mesti best tapi tak branie nak tgk, takut ketagih

Azuan berkata...

semoga selamat dunia akhirat..hihi

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.