29 Nov 2010

Assalamualaikum blogger-blogger sekalian alam.. Salam Ahad untuk semua.. Pagi Ahad yang memeningkan sebab masing-masing sibuk memikirkan esok dah Isnin.. Ekeke.. Entry doktor cinta, selalu sangat pasal cintan cintun.. Kali ini jom cakap pasal cinta, tapi bukan cinta untuk orang tapi cinta pada blog..

Orang kata, blog dan blogger umpama couple.. Saya mama awak papa.. Ekeke.. Blog mungkin tak ada nyawa, tak ada jiwa, tak ada rasa.. Tak macam kita manusia.. Tapi percaya atau tidak, blog itu hidup.. Blog hidup kerana kita dan kita hidup dalam dunia maya ini kerana blog.. Simbiosis bukan? Kita update blog, blog hidup.. Blog kita wujud, orang mula kenal kita melalui blog sebab kita mula hidup dalam dunia maya ini.. Sila angguk jika benar apa yang dikata.. =)



Sedar tak sedar, kita tempuh hidup kita hari-hari dengan ada blog di sisi.. Ibarat couple, kita saling memerlukan dan melengkapi..

"Coz we shared the laughter and the pain.. And even shared the tears.. You're the only one.. Who really knew me at all.."
- From FarhanaDr to Cahaya Yang Riang Gembira -




And not to be forgotten.. Ada blog dan blogger.. Dah tentu-tentu ada blogger dan blogger.. Hey.. Pernah tak aku ucap terima kasih pada yang sudi memeriahkan Cahaya Yang Riang Gembira? Kalau belum pernah, terima kasih semua.. Dah setahun lebih berblog, haih, memang banyak sungguh manis-manis masamnya.. Satu bahagian dari kehidupan kita adalah kehidupan dunia blog.. Dalam dunia blog, ada anda.. Makanya, dalam hidup aku juga ada anda yang jadi peneman dalam perjalanan kehidupan ini.. Terima kasih semua.. =)



Special thanks goes to special people..


Heee.. Jarang sekali rasanya aku update perihal blog, perihal traffik dan itu ini tentang blog aku.. Kali ini rasa tergerak hati pula.. Terima kasih untuk sahabat-sahabat blogger for the referral.. Sayang semua.. =)

Till here.. Assalamualaikum..


FOOT NOTE: FarhanaDr dan Cahaya Yang Riang Gembira.. Against all odds.. =)

16 Comments Here

Oh dr...
u make me touched again =)
Dah perasan my link kat pic tu, skali ditaip link kat entry..
Tq so much..
u pon antara insan yg memeriahkan my blog..
muah2

REPLY

love the quote..simbolik..hehe..

REPLY

hehehehh teruskan berblog dikk ..
cayuk2 :)

REPLY

Tapi blog tak boleh peluk cium kita macam manusia
:p

REPLY

a'a la akak, jarang akak update pasal ne. hehe. tak pe, sekali sekala, dua kala dua kala. ye tak?

REPLY

awat hang jiwang ngan blog lak ni...ish2...parah ni. Aku tolong ko daftar masuk wad psychiatric nak...wakaka

REPLY

eh..ada blog saya rupanya. kihkih.

berkasih sayang dengan blog adalah kepuasan. yang tak da blog takkan paham. haha

REPLY

blog adalah jiwa.
rasa macam tak sempurna satu hari kalau
tak tengok blog.
tak tulis entri.
tak hias cantik2
tak g blog kawan2 lain..

REPLY

tumpang miss lolly ... keh33

ps : thankQ sudi jadi teman berteman. err... ingatkan nk jadi silent reader jer .. kantoi ... he33

REPLY

blog cahaya yang riang gembira.. ada auranya.. :)

REPLY

hehe.
XD
blog ni berseri2 je.
cahaya gumbira sangat kot.

REPLY

saya cintakan blog saya ! tibatibaje ;p

REPLY

betul2 setuju..
blog ni suatu yang indah

Farhana, tolong vote untuk limau ais yer. doakan limau berjaya menang dengan vote awak.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes