Yang Ini Untuk 2 Orang Insan.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Yang Ini Untuk 2 Orang Insan..

26 comments
Assalamualaikum.. Entry ini didekasikan khas buat 2 orang insan.. Seorang lelaki dan seorang perempuan.. This one is for you..




2 atau 3 hari ini teringat aku pada seorang insan yang dah lama aku lupakan.. Yang dah lama aku simpan kemas dalam lipatan ingatan yang tak ingin aku bicara lagi.. Sesuatu yang silam, yang tiba-tiba menjelma kembali dalam kotak fikiran aku.. Dia pernah berkunjung ke sini atau tak, aku tak pasti.. Biarlah.. Tamatnya kisah itu tanpa sebarang kata, hanya ignorance dan pengabaian.. Aku ingin sekali bicara tentang ini tapi kamu tak mahu mendengarnya.. Lalu aku diamkan sahaja lantas aku terus terlupa dan melupakan kamu.. Walau sukar.. Aku berjaya.. Aku berjaya melupakan kamu..




Cebisan ini dari aku untuk kamu..


Lagu ini bukan di radio setiap hari untukmu
Lagu ini tidak perlu kau kembali kepadaku
Lagu ini hanya ingin kau fahami ku sudah teruskan hidupku
Semuanya cun saja


Hahaha.. Best kan lagu ni.. Sleeq.. Cun Saja.. Haaaahhhhh.. Lega rasanya.. Sesuatu itu namanya Fadzreen.. Terima kasih untuk semuanya..





Dalam kesempatan ni aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat Nurul Izzah Muzaffar.. Berapa umurnya Kak Nurul? 4 tahun ya? Heehee.. Happy birthday dear adik.. Semoga kamu berjaya di dunia dan akhirat.. Jadi anak yang solehah.. Akak akan selalu doakan kamu berjaya just like your parents.. Heehee.. Nak hadiah ape sebutkan saja.. Nanti akak terbang ke Manjung hantar hadiah kamu ya.. Haha..





Okey laa.. Tata semua.. Ada kelas 4.30 petang ni. Heehee.. Sempat lagi type entry.. Okey.. Assalamualaikum..




FOOT NOTE: Tak sabar nak balik esok!!!


26 Comments Here:

joegrimjow berkata...

ptg ni berjalan jauhhh
;-)

cara plg senang nak lupakn org
tido sepanjang masa

oranglidi berkata...

heheheheheh.

hepi besdey buat beliau!!

chokio_nia berkata...

hepi bdae wat sicomel!!!!=)

AzuanBudakPandai berkata...

ish3!! comel nya haha

Tukang cerita berkata...

Salam kakak hana.....
heheheheeeeee.........

meleleh air mata ~juga air liur~ izzah kalau dia pandai mmbaca entry ini...harap2, suatu hari nanti Izzah boleh baca sdiri special entry tuk dia ni, ~tanpa perlu mama yg bacakan...~

TQVM ye hana....
terharu akak membacanya....
doakan si puteri itu membesar sebagai hambaNya yang solehah, anak yang membahagiakan dan insan berguna kelak.....amin!

TQ skali lagi....
akak sdiri tk sempat nak buat entry lagi....
back dated lah nampaknya....
:)

Naz berkata...

sama birhday? tp x sama umo.... dah sampai rumah cik Hana??

Farhana berkata...

Joe.. Penat jalan??? Hehehe.. Tido jek boley lupekan org ye? Hehehe.. Baik... Ku try arr.. ;)

Farhana berkata...

Oranglidi.. Beliau kate maceyyyy.. ;)

Farhana berkata...

Ain.. comel kan?? hehehe.. ;)

Farhana berkata...

Azuan.. Haha.. Comey2.. ;)

Farhana berkata...

Waalaikumsalam dik. Errr.. Izzah??? Hehehe.. ;p

Wah.. Sume meleleh ni. Smpi camtu skali kaa??? Adeh.. Satu ari nnt dia kene baca tau entry ni.. Heeehee..;)

Sama2 akak.. Saye akan sntiasa doakan.. InsyaAllah.. One day akan jadi insan yg brguna.. ;)

Hahaha.. Takpe kak.. Slow2.. ;)

Farhana berkata...

Pokcik.. Tak sama birthday.. Umo mmg tak sama laa.. Sorang 29 sorang 4.. Hahahaha.. ;p

Dah smpi ipoh smula pokcik naz.. Huhu.. Sehat ke pokcik??? Lama tak borak.. Wah.. Lama ke??? Hahaha.. ;p

Naz berkata...

lama x berborak?? lama sngt lah tu... :p

best balik rumah bonda? mesti mkn sedap2 kan?? :)

Farhana berkata...

Haha.. Lama gak pe.. Alaaa. Statement ala2 manje budak kecik.. Hahaha.. ;p

Best.. Sgt2 best.. Mkan mst laa best.. Even mkan nasi ngan ikan masin jek pn ttap best.. Sbb di umah bonda.. Heehee.. ;)

Pokcik tak balik jenguk bonda? ;)

Naz berkata...

hahahaha... :p

kalo mcm tu, mkn nasik kosong pun sedap gak kan cik Hana??? hahahaha...

ada masa pokcik balik rumah bonda. kelmarin dah ckp2 dlm hp... :)

Farhana berkata...

Hahahaha.. Pokcik pokcik.. ;p

Haaa.. Btol laa tu.. Pndai laa pokcik.. Adekah kita mrasakan rasa yg sama??? Hahaha.. Mmg btol tu.. Tak mkan nasi pn, sdap gak.. Hahaha..

Rumah bonda pokcik katne? Wahhh.. Borak psal ape tu? Heehee.. Sibuk je cik hana ni (kata hati pokcik..) ;p

Naz berkata...

hahahaha...

kitorang sembang pasal kamu la... :p

Farhana berkata...

Hahahaha.. ;)

Ohh.. Sembang psal saye tu mmg ler saye tau.. Bonda dh bg tau kelmarin, beliau sms.. Heehee.. ;)

Naz berkata...

umangaaiiii... copek bebenor brito ni mcm cnn kek news network... hahahaha

Farhana berkata...

Umangaaiiii tu ape??? ;p

Bonda ckp mende baik harus dipercepatkan.. Hahaha.. ;)

Naz berkata...

uikkksss... oooo, pesal nak wat kenduri cukur jambul anak sedara tu yer?? ooo, memang afdal disegerakan... :p

Farhana berkata...

Kenduri tu sminggu yg lepaihhh.. Ni bonda bercerita perihal majlis saye ngan adik pokcik.. Eh silap.. Adikmu wahai abang iparku naz.. ;)

Naz berkata...

hahahaha.... ooo... pernh lihat adikku?? jeng3...

Farhana berkata...

Penah!!! Tak mcm pokcik kan??? Heehee.. ;p

Naz berkata...

eleh... nak tifuuu la tu. kalo terer, dia pakai spek mata ke x??? ahaks..

Farhana berkata...

Alaaa.. Bkn tipu pn, bohong jek.. Brkira sgt tau.. ;p


Dia pkai spek bila dia rabun, bila tak rabun dia pkai spek.. Haaaa.. Kan kan kan??? Soklan ape tu wahai abg ipar.. ;p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.