22 Nov 2009

Dah lama tak jumpa Abe Shah Rukh.. Apalah kabar dia.. Sihat ke dia.. Makan ke tak.. Hmmm.. Hujung minggu tak ramai update blog.. Heehee.. Boleh aku tempek "sesuatu" di sini.. Mesti ramai tak baca.. Erk.. Baca kot.. Tapi.. Mungkin tak.. Kalau baca mungkin tak ada yang akan fikir sesuatu.. Selamat rasanya.. Alaaaa.. Bukan apa pun.. Lirik aje laa.. Bertenang okeyhhh Cik Hana.. (kadang-kadang bercakap dengan diri sendiri bukan bermakna akan menempah katil bernombor 1096 di Hospital Tanjung Rambutan)


Kiska hain yeh tumko intezaar.. Main hoon naa..

Dekhlo idhar to ek baar.. Main hoon naa..

Khaamosh kyoon ho jo bhi kehna hain kaho..

Dil chaahe jitna utna pyaar maanglo..

Tumeko milenga utna pyaar main hoon na..


(FILEM MAIN HOON NAA)





Siapa yang dikau tunggu.. Daku kan ada di sini..

Pandanglah walau sekali.. Lihatlah.. Daku ada di sini..

Kenapa membisu? Luah saja apa yang ingin dikata..

Pintalah sebanyak mana cinta yang dikau damba..

Dikau akan mendapatkannya.. Sebab.. Daku kan ada di sini..


(Lirik ini sekadar lirik, tiada yang bersangkut dan berpaut pada mana-mana objek mahupun insan yang masih bernafas, dah takde nafas atau akan takde nafas..)




Haih.. Kenapa manusia suka mengelak dari mengakui perkara sebenar.. Tambah lagi dalam sesetengah soal hati.. (mungkin juga soal jantung, soal limpa, soal kidney).. Manusia cenderung untuk menyangkal.. Menafikan.. Melarikan diri dari kenyataan yang mereka fikir tak logik untuk diterima umum, yang mereka fikir akan gelakkan mereka.. Dengan sinis.. Atau mungkin mereka takut.. Takut apa entahlah.. Contoh paling best.. Jatuh cinta lagi lepas seminggu break up.. Atau rasa hyperhappy bila lihat dia yang kamu admire break up dengan kekasih dia.. Haha.. Logik? Tak logik? Jangan biarkan diri anda diselubungi pertanyaan.. Face it like a man.. And woman as well laa.. Sampaikanlah salam cintaku padanya.. Lalalala.. Terima kaseyyyyy..




FOOT NOTE: Entry ini tidak memerli aku.. Tidak.. Kot..


20 Comments Here

Wah... hebat ye bakal doktor ni bermonolog hehehe.... xpe.... paham2 hehehe

REPLY

"FOOT NOTE: Entry ini tidak memerli aku.. Tidak.. Kot.."

heheheee...apa mau komen ye cikHana...^_^

REPLY

farhana amek bahasa ketiga?
kihkih.

jatuh cinta lagi lps breakup? org ke hape itu.

REPLY

wah..ske shah rukh khan ea??hehe

hurmmm..aku pon kdg2 susah nak ckp cinta kat pakwe sniri..sbb aku rase, perbuatan tu lagi penting kot..huhu

haaaaa...mksd aku..mesej ke, kol ke..bukan pegang2 bagai..nak kene sepak try ar pegang aku..huhu

REPLY

prasan hepi lepas tgk lelaki yg di'admire oleh besfren sendrik breakup dgn clasmate sndr~uik~phew~mmg pnh lalui...haha

REPLY

nasib baek n3 ni x memerli ko.. kalau x aku bakar n3 nih... jgn sapa2 berani lukakan dr aku ni.. hehehehe.. ter emo plak aku ek.. hahahahaha...

REPLY

lama tk layan hindustan...dulu tngok pon sbb ayah yg slalu tngok.

REPLY

abg shah rukh khan xde...

abg SYAZWAN kan ada...

kihkihkih

REPLY

n3 ni utk siapa ya cik hana?
p/s: kalau shah rukh khan dtg sini, cik hana nak beli ke tiket dia? ;)

REPLY

Aainaa.. Daku no komen.. Muahahaha.. Auwww.. Takde kene mngena kot.. ;p

REPLY

Bro.. Hehehe.. Hebat ke??? Hahaha.. Bagus laa kalo bro paham.. Ahahaha.. Segan saye.. ;p

REPLY

Kuwe.. Haha.. Dah slalu nengok cite hindustan.. Sket2 tu paham gak laa.. Hahaha.. ;p

Ade laa org camtu.. Huhu..

REPLY

Zuewairy.. Haha.. Yep2.. Love2.. Ngee.. ;)

REPLY

Ain.. hoho.. Aku mmg suke SRK.. Gier banget.. Haha.. Aku nengok ko pn aku tau ko mmg jenis pmalu mluahkan rasa cinta.. Hahaha.. ;p

REPLY

Anakcikmad.. Fuhhh... Apekah sebenarnya rasa itu?? Huhu..

REPLY

Kawie.. Haha.. Ko nak bakar entry ni??? Guano tu??? Dasat ko ni.. Takpa3.. Aku blum trluka lagi.. Hahaha.. ;p

REPLY

Azim.. Ayah kamu layan hindustan?? Wah.. Mnarik tu..

REPLY

Wan.. Abg syazwan wat gapo.. Hahaha..

REPLY

Cik anis.. Haha.. Utk sape ye??? Saye ke??? Huhu.. ;p

Kalo SRK dtang malaysia.. Hmmm.. Kalau free nak ler nengok.. Hahaha..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes