Siti Nor Faizah Fuad Yang Punya!!! | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Siti Nor Faizah Fuad Yang Punya!!!

17 comments



Buat gadis cantik di atas.. Siti Nor Faizah Binti Ahmad Fuad.. Budak Ex-SMAP Kajang yang tinggal di Bukit Jelutong, Shah Alam.. Wuit kamu.. Sila baca entry ini ya.. Wajib!!!


Selamat Hari Lahir yang ke-22 saya ucapkan untuk kamu neng.. Yang akan menjelang tak lama saja lagi.. Iaitu pada tarikh 1 Disember 2009.. Okey okey okey.. Saya tahu saya yang terawal wish.. Sama-sama.. Heehee.. Hadiah??? Tunggu tepung dan belon air dari kitorang okey.. Hoho.. Kek 10 tingkat pula dalam pembikinan.. Tungguuuu..Walaupun kamu adalah yang terlambat untuk menjadi tua antara geng G8 Smart, dan kamu sering mengaku diri kamu muda, sedarlah wahai Cik Kak, kamu sudah 22.. Hahaha..


Oh my dear cachexic little girlfriend.. Heehee.. Selamat Hari Lahir yang ke-22 again from me your dear chubby big girlfriend.. Hohoho.. Semoga tercapai segala cita-cita kamu, cepat bertemu jodoh dan cepat kahwin juga cepat dapat babiessss.. Supaya anak-anak kita boleh couple.. Muahaha.. Jangan lupa, senyum selalu ya makcik.. We all love you.. Mmuuuaahhhh.. ;)


17 Comments Here:

joegrimjow berkata...

lagi 5 bulan
sabar2///

joegrimjow berkata...

lagi 5 bulan
sabar2///

anakcikmad berkata...

Selamat ulang tahun cik siti nor faizah

^_~

en_me berkata...

hepi besday tewww.. ehehe

Farhana berkata...

Anakcikmad.. Thanx kak.. Saye ucapkan bagi pihak.. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

En_me.. Thanx ek.. Heehee.. Thanx gak for dropping by.. ;)

Farhana berkata...

Joe.. Erk.. apakah yg lagi 5 bulan itu???? Hurrmmmm.. Ku masih berfikir..

Annies berkata...

Selamat hari jadi ke 22 buat sahabat cik hana, siti nor faizah. sahabat karib cik hana yer? semoga dia cepat2 kawen dgn pilihan hatinya. jgn lupa ajak saya makan nasik minyak dia taw ;)

chokio_nia berkata...

haha..aku rase part anak2 kapel tu taleh balah..siyes aku gelak ne..haha

tapi smoge doa korg jadi kenyataan..n hepi bdae wat kwn2 ko..=)

faizahfuad berkata...

uit2..salah nme tuan fuad 2..sat lg tkut kne saman lak..mohd fuad la..ap ni name bapak kawan kareb pn xhengat..hikhik..thanx neng wat entry special utk sy..tharu sy..hehe..curi gmbr sy kat fb ye??haha..insyaAllah..tp b4 i jmpe jodoh n khwn..hg dlu y kne lalui sume 2..i kn mude dr korg sume..xle langkah bndul ok..pnat nnt nk kne belikn korg hadiah..hikhik..if i xkhwn,ank hg cple ngn ank kucing i jela..bley??huhu..thanx again..

p/s: woi!!pngl ak cachexic!!siap hg nnt!!
n terima kasih pd rakan2 cik hana y wish sy=)

pal7 berkata...

selamat hari lahir ke 22 buat kawan kamu tuh..

Farhana berkata...

Cik annies.. Huhu.. Boleh sajek.. Nnt saye jemput ek.. Tp nasi saye dulu laa kot.. Haha.. ;p

Farhana berkata...

Ain.. Hahaha.. Seyes weh.. Anak dia mst cun sbb mak dia puteh.. Elok ar sbb anak aku mst gelap mcm aku.. Muahaha.. ;p

Thanx ain.. ;)

Farhana berkata...

Faizah.. Erk.. Salah ke??? Haha.. Abes arr kene saman trafik pasni.. Muahaha.. ;p

Sama2.. Gambar hang tu cantek maka i cilok laa... Hahaha.. Anak kucing??? Mana leh.. Anak saye anak orang okeyhhh.. ;p

~ Sama2.. ;)

Farhana berkata...

Pal.. Terima kasih ye encik zali.. Heehee. ;)

pauhputik berkata...

nk mintak no bleh x???

ha3x

kim salam kat dia

Farhana berkata...

Matju.. Tak boleh laa.. Marah awek kamu.. Hahaha.. ;p

~ nnt ku sampaikan salam pada dia ye.. ;)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.