30 Nov 2009




Buat gadis cantik di atas.. Siti Nor Faizah Binti Ahmad Fuad.. Budak Ex-SMAP Kajang yang tinggal di Bukit Jelutong, Shah Alam.. Wuit kamu.. Sila baca entry ini ya.. Wajib!!!


Selamat Hari Lahir yang ke-22 saya ucapkan untuk kamu neng.. Yang akan menjelang tak lama saja lagi.. Iaitu pada tarikh 1 Disember 2009.. Okey okey okey.. Saya tahu saya yang terawal wish.. Sama-sama.. Heehee.. Hadiah??? Tunggu tepung dan belon air dari kitorang okey.. Hoho.. Kek 10 tingkat pula dalam pembikinan.. Tungguuuu..Walaupun kamu adalah yang terlambat untuk menjadi tua antara geng G8 Smart, dan kamu sering mengaku diri kamu muda, sedarlah wahai Cik Kak, kamu sudah 22.. Hahaha..


Oh my dear cachexic little girlfriend.. Heehee.. Selamat Hari Lahir yang ke-22 again from me your dear chubby big girlfriend.. Hohoho.. Semoga tercapai segala cita-cita kamu, cepat bertemu jodoh dan cepat kahwin juga cepat dapat babiessss.. Supaya anak-anak kita boleh couple.. Muahaha.. Jangan lupa, senyum selalu ya makcik.. We all love you.. Mmuuuaahhhh.. ;)


17 Comments Here

Selamat ulang tahun cik siti nor faizah

^_~

REPLY

hepi besday tewww.. ehehe

REPLY

Anakcikmad.. Thanx kak.. Saye ucapkan bagi pihak.. Heehee.. ;)

REPLY

En_me.. Thanx ek.. Heehee.. Thanx gak for dropping by.. ;)

REPLY

Joe.. Erk.. apakah yg lagi 5 bulan itu???? Hurrmmmm.. Ku masih berfikir..

REPLY

Selamat hari jadi ke 22 buat sahabat cik hana, siti nor faizah. sahabat karib cik hana yer? semoga dia cepat2 kawen dgn pilihan hatinya. jgn lupa ajak saya makan nasik minyak dia taw ;)

REPLY

haha..aku rase part anak2 kapel tu taleh balah..siyes aku gelak ne..haha

tapi smoge doa korg jadi kenyataan..n hepi bdae wat kwn2 ko..=)

REPLY

uit2..salah nme tuan fuad 2..sat lg tkut kne saman lak..mohd fuad la..ap ni name bapak kawan kareb pn xhengat..hikhik..thanx neng wat entry special utk sy..tharu sy..hehe..curi gmbr sy kat fb ye??haha..insyaAllah..tp b4 i jmpe jodoh n khwn..hg dlu y kne lalui sume 2..i kn mude dr korg sume..xle langkah bndul ok..pnat nnt nk kne belikn korg hadiah..hikhik..if i xkhwn,ank hg cple ngn ank kucing i jela..bley??huhu..thanx again..

p/s: woi!!pngl ak cachexic!!siap hg nnt!!
n terima kasih pd rakan2 cik hana y wish sy=)

REPLY

selamat hari lahir ke 22 buat kawan kamu tuh..

REPLY

Cik annies.. Huhu.. Boleh sajek.. Nnt saye jemput ek.. Tp nasi saye dulu laa kot.. Haha.. ;p

REPLY

Ain.. Hahaha.. Seyes weh.. Anak dia mst cun sbb mak dia puteh.. Elok ar sbb anak aku mst gelap mcm aku.. Muahaha.. ;p

Thanx ain.. ;)

REPLY

Faizah.. Erk.. Salah ke??? Haha.. Abes arr kene saman trafik pasni.. Muahaha.. ;p

Sama2.. Gambar hang tu cantek maka i cilok laa... Hahaha.. Anak kucing??? Mana leh.. Anak saye anak orang okeyhhh.. ;p

~ Sama2.. ;)

REPLY

Pal.. Terima kasih ye encik zali.. Heehee. ;)

REPLY

nk mintak no bleh x???

ha3x

kim salam kat dia

REPLY

Matju.. Tak boleh laa.. Marah awek kamu.. Hahaha.. ;p

~ nnt ku sampaikan salam pada dia ye.. ;)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes