Jatuh Cinta Sama Blogger Itu.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Jatuh Cinta Sama Blogger Itu..

54 comments



Jatuh cinta..
Jatuh hati..
Jatuh tangga..
Jatuh katil..
Angau mungkin..
Sesama blogger..
Tak pernah bersua..
Tapi.. Selalu berkongsi rasa..
Macam ada musim bunga-bunga cinta blogger sekarang..
Siapa???
Tapi bukan AKU..





Adalah yang daku perasan..
Dia yang kacak tu.. Dan dia yang sweet tu..
Juga dia yang "kasar dalam lembut" tu..
Menarik ke cinta sesama blogger???
I really wonder..
Banyak manis???
Banyak pahit???
Banyak kelat???
Banyak..
Banyak songeh la kamu Farhana.. ;p





Ramai dah terjebak..
Yang dah terjebak.. Apa rasa???
Yang belum terjebak.. Jom terjebak!!! ;p
Haha.. Aku???
Mungkin pernah jatuh..
Mungkin akan jatuh..
Atau mungkin mustahil akan jatuh..


Mula-mula suka blog..
Lepas tu sayang entry dalam blog..
Akhir cerita..
Hati dah jatuh pada tuan blog..
Hmmmm..
Apa mahu buat???
Makan roti lorrr..
Eh.. Silap-silap..
Buat.. Buat.. Buat..
Buat apa???
Kamu gagap ke Farhana???
Cinta bikin gagap.. Ngee.. ;)





FOOT NOTE: Cerita merapu ke ni??? Haha.. Sempena kembalinya Blogger Boy Season 2.. Muahahahaha.. Memang merapu.. Takde kena-mengena pongg!!! Kalau ada??? Jeng3x.. ;p

54 Comments Here:

imHepPie berkata...

xde bloggers yg jatuh chenta dgn org pon haha...sedey

chokio_nia berkata...

aku jatuh hati same entri kat blog imsupernotcool..mcm mane tu??kre aku dah terjebak ke farhana??adeh...hahaha

okeh..tpu je..aku ske bace blog die..tapi atiku da dicuri ah..so slamat kot..=)

B E L L A berkata...

Kadang kadang orang yang blog bukanlah diri mereka yang sebenarnya, their entries membuatkan kita suka or fall for them. But the actual ones, jauh panggang dari api.

Daud Mili berkata...

dalam apa juga medium yang digunakan dalam internet komuniti, mesti benda nih tetap terjadi...biar myspace, facebook, tagged, twiter , friendster ataupun ym dan lain2 lagi....~

joegrimjow berkata...

ku slumber je cari gadis blog
hehe

bUdAk kEnTaNg berkata...

beselah cik Hana dunia tanpa sempadan.. zaman dah berubah teknologi makin canggih.. hahaaa..
tak mustahil..
tp terjamin ker cinta sesama blogger..gwe kurang percaya pasal cinta lahir dari hati yg suci..cheewahhh!!! hahahaaa....

~rapuan mu itu sungguh bijak mengalis putar lintang yer.. hohoho... nnt ku ckp sama beliau itu.. hehoheho.. ;)

oranglidi berkata...

A? Wa ke?

anakcikmad berkata...

hehe...
xsalah kot jtuh cinta dgn blogger~
ada je yg smpi khwn kan~

huhu

miss lolly berkata...

aku pom cam dah jatuh hati pd sorg beloger :P


oppssss.


tp ?

teruterubuzu berkata...

hahaha,,sy pun jatuh 'cinta' ngan itu jejaka..tapi cite dia baru sekali tengok..hahaha..
sebabnya selalu lupa akan tarikh dan jam masa citer tersebut..

syaf berkata...

siapakah bloggers tersebut....jeng jeng jeng....adakah kedua-dua mamat yg dah bagi komen kat atas ni??

teruterubuzu berkata...

syaff..
no..no..no..
hahaha..
mesti ramai wanita di malaysia ini pun turut "terjatuh" cinta ngan beliau..

:> cubalah teka..

Jard The Great berkata...

hehehe.. hana.... ku pernah.... tp ending tak berapa baik lorrr... =p

Farhana berkata...

Mimie... Hahaha.. Lawak duhh kamu ni.. Ape kate kamu wat entry.. Tanya.. Sape jatuh cinta padaku??? Jeng3x.. Tengok laa.. Kamu pasti trkjut ngan hasil tangkapan kamu.. Lumayan deh.. Ngehehe.. ;p

Farhana berkata...

Ain.. Hahaha.. Terjebak kalau pndai control takpa maa.. Yg trlebih2 suke tu.. Haaa.. Tu payah sket kot.. Haha.. Weh.. Ko harus setia laa weh.. Pakwe ko yg hensem tu nak campak mane.. Kan kan kan??? ;p

Farhana berkata...

Bella.. Betul dik.. I have came across those kinds of people.. Huhu.. Susah kan nak kenal orang dlam dunia blogging ni.. Dunia maya ni.. ksimpulannya, no cyber love??? Adakah??? ;)

Farhana berkata...

Daud.. Yep.. Sume medium boleh jadik.. Makanya, hati2 laa.. Jatuh cinta tak salah tapi jgn jatuh cinta pada org yg salah. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Joe.. Kamu mmg slumber.. Sbb kamu bahagia.. Ngan gadis blog.. Hahaha.. Adakah??? ;p

Farhana berkata...

Budak kentang.. Dunia tnpa sempadan smpi manusia pn kdang2 lupe hidup dalam dunia ni kita kene ade sempadan, tak leh nak main redah jek.. Kan??? ;p

Trjamin??? Tak trjamin??? Trpulang kot.. Kalau cinta dorang suci.. Huhu.. Kita tak tau.. ;)

Wahhhh.. Kamu mnafsirkan ssuatu kaa dari rapuan ku ini??? Hmmm.. Sungguh ssuatu kamu ni man oiii.. Tapi itu sekadar rapuan saje.. Takde beliau yg wujud pn yg perlu kamu sampaikan.. Hahaha.. Pandai wat spekulasi yek.. Ish3.. ;p

Farhana berkata...

Oranglidi.. Aaaaaa.. Lu ke??? Ahaks.. Sape tau.. Mungkinnnnn.. Haha.. ;p

~ abes ku kene hempuk ngan awekmu di teluk intan tu weh.. ;)

Farhana berkata...

Anakcikmad.. Yep.. Ade jek yg kawen dan bahagia.. Kan sis??? Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Lolly.. Hahaha. Ko mmg weh.. Sape jejaka-jejaka brtuah itew yg kamu tlah jatuhkan hati kamu pada dia??? Hahahaha.. ;p

Farhana berkata...

Teruterubuzu.. Hahaha.. Cite blogger boy yek.. Mnarik kan.. Tapi saye takde laa minat sgt hero dia.. Tak bape brkenan rupa mcm tu.. Haha.. ;p

Farhana berkata...

Syaf.. Erk.. Apakah dan siapakah yg kamu sebutkan ini??? Hehehe.. ;p

Farhana berkata...

Teruterubuzu.. Wanita di malaysia??? Wah.. Dahsyat seh.. Hahaha.. Ku pn dah lupe ape nama dia.. Hehehe.. ;p

Farhana berkata...

Jard.. Huhu.. Ku penah gak dengar tntang luahan itu.. Takpe.. Mmg dh ditakdirkan bukan happy ending.. Tak lama lagi.. Kan ke nak ade happy ending??? Kan??? Heehee.. ;p

Kuwe berkata...

jatuh cinta ke blog?
jatuh cinta ke tuan blog?

elok elok.Nanti pegi dating.boleh bwk laptop.Biarkan tulisan itu bersuara. KihKih.

kawie2020 berkata...

hehehehehe.. aku ngan selamba dan tanpa rasa bersalah cari chenta kt blog... aku x kisah janji jumpa chenta ku itu..

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

jatuh cinta sesama blogger?????


jeng...jeng....jeng.....;p

oranglidi berkata...

bile nak makan nasik minyak ni?

nursarah87 berkata...

ku jatuh cinta terhadap ramai bloggers..jantina yg sama dan berlawanan..apakah?

Farhana berkata...

Kuwe.. Haha.. Bawak laptop pi dating??? Hahaha.. Dasat tol tu.. ;p

Farhana berkata...

Kawie.. Wah.. Ko mmg slumber badak bro.. Entry ko membuktikannya.. Haha.. ;p

Hope ko jumpe laa chenta ko itu yek.. Ke dah jumpe niii??? Hehehe..

Farhana berkata...

Aainaa.. Ini tiada yg kene dn mengena utk yg sudah hidup atau masih mninggal.. Haha.. ;p

Ape yg jeng3x??? ;)

Farhana berkata...

Oranglidi.. Haha.. Soklan tu utk lu arr.. Haha.. Nasi ade arr.. Minyak kene pi petrol station laa.. Tuang kat sanun.. Hahaha.. ;p

Farhana berkata...

Sarah.. Hoho.. Tu mmg namanya bahaya.. Hahaha.. ;p

Bape rmai tu agak2??? Hehe..

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

yeke takde kene mngene ngan yg hidup atau yg meninggal dunia????

jeng...jeng...jeng....;p

Annies berkata...

kisah benar ya? mungkin ada yang terjebak dgn cinta maya. kalau dah suka, tak peduli apa org kata. cik hana pernah ke? ;)

Farhana berkata...

Aainaa.. Hahaha.. Mesti laa takde dan takkan ade.. Ku tak berani weh.. Huhu.. ;)

Farhana berkata...

Cik Annies.. Erk.. Memang kesah benar tapi benar dari org lain yg telah berjaya brcinta sesama blogger.. Heehee. ;)

Saya??? Entahlah.. Ada di dalam tiada seperti tajuk lagu lama2 dolu.. Haha.. ;p

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

erm....ehheheheee....kalo la ianya terjadi dan takdir kamu bagaimana?
adakah???

Mr. Cuz berkata...

akak jatuh cinta dgn blogger mne ni??huhu cuba bg link die ckit..nk usha jap..wakaka

Farhana berkata...

Aainaa.. Ooppss.. Kalau dh jodoh di sini.. Ku terima aje.. Heehee.. ;)

Farhana berkata...

Dik Cuz.. Nak link ke? www.cuzshar.com.. Hahahaha.. Marah bofren2 cuz.. Wawawawa.. ;p

Mane ade laa dik oi.. Entry ni bkn ditujukan utk akak ye dik.. ;)

Nur Aainaa Khairunnisa berkata...

alalalaa....heheee...;p

HonEyBuNNy berkata...

ewah2..jth hati kt sapa tu...nak tau gk...hiihihi

Framestone berkata...

blog siapakah yang mampu buat hati mu tersentuh ek

arnamee berkata...

SALAM:)

~ terjerta ngan tajuk neh;p

erm,penah dicintai, tapi sempat larik, tak jumpe ne leh;p

Farhana berkata...

Aainaa.. Alalalala jugak.. Hoho.. ;p

Farhana berkata...

Honeybunny.. Haha.. Ewah2.. Mane ade hati jatuh.. Hati tak jatuh pn.. Huhu.. ;p

Farhana berkata...

Bro framestone.. Huhu.. Blog sape ek??? Haha.. Takde kot bro.. Huhu.. ;)

Farhana berkata...

Arnamee.. Waalaikumsalam.. Hehehe.. Wahhhh.. Boley plak main larik2 ye.. Haha.. Tapi nape larikkk.. Cian dia.. Huhu.. ;)

hua sheng. berkata...

jatuh lah sangat.. ;p

Framestone berkata...

kalau ade bilang sahaja sama bro he...23x

eh mesti bukan blog bro kan he...23x

www.broframestone.com

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.