20 Nov 2009




Jatuh cinta..
Jatuh hati..
Jatuh tangga..
Jatuh katil..
Angau mungkin..
Sesama blogger..
Tak pernah bersua..
Tapi.. Selalu berkongsi rasa..
Macam ada musim bunga-bunga cinta blogger sekarang..
Siapa???
Tapi bukan AKU..





Adalah yang daku perasan..
Dia yang kacak tu.. Dan dia yang sweet tu..
Juga dia yang "kasar dalam lembut" tu..
Menarik ke cinta sesama blogger???
I really wonder..
Banyak manis???
Banyak pahit???
Banyak kelat???
Banyak..
Banyak songeh la kamu Farhana.. ;p





Ramai dah terjebak..
Yang dah terjebak.. Apa rasa???
Yang belum terjebak.. Jom terjebak!!! ;p
Haha.. Aku???
Mungkin pernah jatuh..
Mungkin akan jatuh..
Atau mungkin mustahil akan jatuh..


Mula-mula suka blog..
Lepas tu sayang entry dalam blog..
Akhir cerita..
Hati dah jatuh pada tuan blog..
Hmmmm..
Apa mahu buat???
Makan roti lorrr..
Eh.. Silap-silap..
Buat.. Buat.. Buat..
Buat apa???
Kamu gagap ke Farhana???
Cinta bikin gagap.. Ngee.. ;)





FOOT NOTE: Cerita merapu ke ni??? Haha.. Sempena kembalinya Blogger Boy Season 2.. Muahahahaha.. Memang merapu.. Takde kena-mengena pongg!!! Kalau ada??? Jeng3x.. ;p

54 Comments Here

xde bloggers yg jatuh chenta dgn org pon haha...sedey

REPLY

aku jatuh hati same entri kat blog imsupernotcool..mcm mane tu??kre aku dah terjebak ke farhana??adeh...hahaha

okeh..tpu je..aku ske bace blog die..tapi atiku da dicuri ah..so slamat kot..=)

REPLY

Kadang kadang orang yang blog bukanlah diri mereka yang sebenarnya, their entries membuatkan kita suka or fall for them. But the actual ones, jauh panggang dari api.

REPLY

dalam apa juga medium yang digunakan dalam internet komuniti, mesti benda nih tetap terjadi...biar myspace, facebook, tagged, twiter , friendster ataupun ym dan lain2 lagi....~

REPLY

ku slumber je cari gadis blog
hehe

REPLY

beselah cik Hana dunia tanpa sempadan.. zaman dah berubah teknologi makin canggih.. hahaaa..
tak mustahil..
tp terjamin ker cinta sesama blogger..gwe kurang percaya pasal cinta lahir dari hati yg suci..cheewahhh!!! hahahaaa....

~rapuan mu itu sungguh bijak mengalis putar lintang yer.. hohoho... nnt ku ckp sama beliau itu.. hehoheho.. ;)

REPLY

hehe...
xsalah kot jtuh cinta dgn blogger~
ada je yg smpi khwn kan~

huhu

REPLY

aku pom cam dah jatuh hati pd sorg beloger :P


oppssss.


tp ?

REPLY

hahaha,,sy pun jatuh 'cinta' ngan itu jejaka..tapi cite dia baru sekali tengok..hahaha..
sebabnya selalu lupa akan tarikh dan jam masa citer tersebut..

REPLY

siapakah bloggers tersebut....jeng jeng jeng....adakah kedua-dua mamat yg dah bagi komen kat atas ni??

REPLY

syaff..
no..no..no..
hahaha..
mesti ramai wanita di malaysia ini pun turut "terjatuh" cinta ngan beliau..

:> cubalah teka..

REPLY

hehehe.. hana.... ku pernah.... tp ending tak berapa baik lorrr... =p

REPLY

Mimie... Hahaha.. Lawak duhh kamu ni.. Ape kate kamu wat entry.. Tanya.. Sape jatuh cinta padaku??? Jeng3x.. Tengok laa.. Kamu pasti trkjut ngan hasil tangkapan kamu.. Lumayan deh.. Ngehehe.. ;p

REPLY

Ain.. Hahaha.. Terjebak kalau pndai control takpa maa.. Yg trlebih2 suke tu.. Haaa.. Tu payah sket kot.. Haha.. Weh.. Ko harus setia laa weh.. Pakwe ko yg hensem tu nak campak mane.. Kan kan kan??? ;p

REPLY

Bella.. Betul dik.. I have came across those kinds of people.. Huhu.. Susah kan nak kenal orang dlam dunia blogging ni.. Dunia maya ni.. ksimpulannya, no cyber love??? Adakah??? ;)

REPLY

Daud.. Yep.. Sume medium boleh jadik.. Makanya, hati2 laa.. Jatuh cinta tak salah tapi jgn jatuh cinta pada org yg salah. Heehee.. ;)

REPLY

Joe.. Kamu mmg slumber.. Sbb kamu bahagia.. Ngan gadis blog.. Hahaha.. Adakah??? ;p

REPLY

Budak kentang.. Dunia tnpa sempadan smpi manusia pn kdang2 lupe hidup dalam dunia ni kita kene ade sempadan, tak leh nak main redah jek.. Kan??? ;p

Trjamin??? Tak trjamin??? Trpulang kot.. Kalau cinta dorang suci.. Huhu.. Kita tak tau.. ;)

Wahhhh.. Kamu mnafsirkan ssuatu kaa dari rapuan ku ini??? Hmmm.. Sungguh ssuatu kamu ni man oiii.. Tapi itu sekadar rapuan saje.. Takde beliau yg wujud pn yg perlu kamu sampaikan.. Hahaha.. Pandai wat spekulasi yek.. Ish3.. ;p

REPLY

Oranglidi.. Aaaaaa.. Lu ke??? Ahaks.. Sape tau.. Mungkinnnnn.. Haha.. ;p

~ abes ku kene hempuk ngan awekmu di teluk intan tu weh.. ;)

REPLY

Anakcikmad.. Yep.. Ade jek yg kawen dan bahagia.. Kan sis??? Heehee.. ;)

REPLY

Lolly.. Hahaha. Ko mmg weh.. Sape jejaka-jejaka brtuah itew yg kamu tlah jatuhkan hati kamu pada dia??? Hahahaha.. ;p

REPLY

Teruterubuzu.. Hahaha.. Cite blogger boy yek.. Mnarik kan.. Tapi saye takde laa minat sgt hero dia.. Tak bape brkenan rupa mcm tu.. Haha.. ;p

REPLY

Syaf.. Erk.. Apakah dan siapakah yg kamu sebutkan ini??? Hehehe.. ;p

REPLY

Teruterubuzu.. Wanita di malaysia??? Wah.. Dahsyat seh.. Hahaha.. Ku pn dah lupe ape nama dia.. Hehehe.. ;p

REPLY

Jard.. Huhu.. Ku penah gak dengar tntang luahan itu.. Takpe.. Mmg dh ditakdirkan bukan happy ending.. Tak lama lagi.. Kan ke nak ade happy ending??? Kan??? Heehee.. ;p

REPLY

jatuh cinta ke blog?
jatuh cinta ke tuan blog?

elok elok.Nanti pegi dating.boleh bwk laptop.Biarkan tulisan itu bersuara. KihKih.

REPLY

hehehehehe.. aku ngan selamba dan tanpa rasa bersalah cari chenta kt blog... aku x kisah janji jumpa chenta ku itu..

REPLY

jatuh cinta sesama blogger?????


jeng...jeng....jeng.....;p

REPLY

bile nak makan nasik minyak ni?

REPLY

ku jatuh cinta terhadap ramai bloggers..jantina yg sama dan berlawanan..apakah?

REPLY

Kuwe.. Haha.. Bawak laptop pi dating??? Hahaha.. Dasat tol tu.. ;p

REPLY

Kawie.. Wah.. Ko mmg slumber badak bro.. Entry ko membuktikannya.. Haha.. ;p

Hope ko jumpe laa chenta ko itu yek.. Ke dah jumpe niii??? Hehehe..

REPLY

Aainaa.. Ini tiada yg kene dn mengena utk yg sudah hidup atau masih mninggal.. Haha.. ;p

Ape yg jeng3x??? ;)

REPLY

Oranglidi.. Haha.. Soklan tu utk lu arr.. Haha.. Nasi ade arr.. Minyak kene pi petrol station laa.. Tuang kat sanun.. Hahaha.. ;p

REPLY

Sarah.. Hoho.. Tu mmg namanya bahaya.. Hahaha.. ;p

Bape rmai tu agak2??? Hehe..

REPLY

yeke takde kene mngene ngan yg hidup atau yg meninggal dunia????

jeng...jeng...jeng....;p

REPLY

kisah benar ya? mungkin ada yang terjebak dgn cinta maya. kalau dah suka, tak peduli apa org kata. cik hana pernah ke? ;)

REPLY

Aainaa.. Hahaha.. Mesti laa takde dan takkan ade.. Ku tak berani weh.. Huhu.. ;)

REPLY

Cik Annies.. Erk.. Memang kesah benar tapi benar dari org lain yg telah berjaya brcinta sesama blogger.. Heehee. ;)

Saya??? Entahlah.. Ada di dalam tiada seperti tajuk lagu lama2 dolu.. Haha.. ;p

REPLY

erm....ehheheheee....kalo la ianya terjadi dan takdir kamu bagaimana?
adakah???

REPLY

akak jatuh cinta dgn blogger mne ni??huhu cuba bg link die ckit..nk usha jap..wakaka

REPLY

Aainaa.. Ooppss.. Kalau dh jodoh di sini.. Ku terima aje.. Heehee.. ;)

REPLY

Dik Cuz.. Nak link ke? www.cuzshar.com.. Hahahaha.. Marah bofren2 cuz.. Wawawawa.. ;p

Mane ade laa dik oi.. Entry ni bkn ditujukan utk akak ye dik.. ;)

REPLY

ewah2..jth hati kt sapa tu...nak tau gk...hiihihi

REPLY

blog siapakah yang mampu buat hati mu tersentuh ek

REPLY

SALAM:)

~ terjerta ngan tajuk neh;p

erm,penah dicintai, tapi sempat larik, tak jumpe ne leh;p

REPLY

Aainaa.. Alalalala jugak.. Hoho.. ;p

REPLY

Honeybunny.. Haha.. Ewah2.. Mane ade hati jatuh.. Hati tak jatuh pn.. Huhu.. ;p

REPLY

Bro framestone.. Huhu.. Blog sape ek??? Haha.. Takde kot bro.. Huhu.. ;)

REPLY

Arnamee.. Waalaikumsalam.. Hehehe.. Wahhhh.. Boley plak main larik2 ye.. Haha.. Tapi nape larikkk.. Cian dia.. Huhu.. ;)

REPLY

kalau ade bilang sahaja sama bro he...23x

eh mesti bukan blog bro kan he...23x

www.broframestone.com

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes