Cikgu Bro Mie.. Selesai Kerja Sekolah.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Cikgu Bro Mie.. Selesai Kerja Sekolah..

1 comment
Assalamualaikum semua.. Just a short one I guess.. Award kata yang memberinya.. Siapa yang bagi??? Bro yang suka sangat baling selipar Jepun.. Muahahaha.. Actually banyak sangat dah tag aku dapat.. Memang agak tak terlarat juga hendak menjawabnya.. Maaf ya pada yang mengetag.. Kalau ada masa dan kesempatan, ku buat ya.. Heehee.. =)




1. Link the person who tagged you

2. Copy the image above, the rules and the questionnaire in this post

3. Post this in one or all of your blogs

4. Answer the four questions following these Rules

5. Recruit at least seven (7) friends on your Blog Roll by sharing this with them

6. Come back to BLoGGiSTa iNFo CoRNeR (PLEASE DO NOT CHANGE THIS LINK) at http://bloggistame.blogspot.com and leave the URL of your Post in order for you/your Blog to be added to the Master List

7. Have Fun!


Questions & Your Answers


1. The person who tagged you


Bro Mie.. Siapa dia??? Dialah spiderman.. Muahahaha.. Seorang cikgu.. Tak romantik katanya.. Tapi kisah cinta dia zaman dahulu kala kalau korang baca.. Perrgggghhhh.. Kalah orang paling romantik kat dunia ni.. Kalah Romeo.. Kih kih kih.. Jangan marah bro.. Saya tak gurau.. Kah kah kah.. =p


2. His/her site's title and url


http://aflahjadid.blogspot.com



3. Date when you were tagged


August 19, 2009.. Sorry bro.. Agak kelewatan membalasnya.. Bro kene la faham kalau ada anak murid macam saya ni ya bro.. Hahaha.. =p


4. Persons you tagged



Bab yang paling buat aku lemah lutut.. Dulu-dulu aku memang rajin mengetag orang.. Tapi sekarang, sebab memandangkan bulan pun dah nak puasa, aku tak tag.. Boleh ek??? Heeehee.. Tapi kalau nak jawab pun okey juga, join international blogger community.. Katanya.. Heehee.. Okey, selamat segalanya.. =)


Assalamualaikum semua.. =)

1 Comments Here:

Zumairi berkata...

utk mereka yg suka mengetag ;-)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.