Pulangkan Farhana Kembali Ke "Dunia Ini".. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Pulangkan Farhana Kembali Ke "Dunia Ini"..

18 comments
Assalamualaikum warga sekalian alam blogspot.. Heehee.. Jam menunjukkan pukul 12.37 malam.. Mata mengantuk.. Tetapi dek kerana excited sudah habis peperiksaan, tidak mahu lena pula dibuatnya.. Apa-apa pun nak jadi, layan blog sekejap.. Wah.. Lepas ni ku boleh kembali berblogwalking seperi dulu dan meninggalkan jejak-jejak kakiku di blog kalian.. Hahaha.. Semua rindu aku kan??? Kan kan kan??? Tahu dah.. =p


For the time being.. Rasa lega sekejap.. Mahu menikmati sisa-sisa masa bersenang lenang dengan semaksima mungkin.. Mahu enjoy.. Banyak yang mahu dibuat.. Tambah lagi aku kini berada di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur.. Apa lagi.. Enjoy sakan laa gamaknya.. Mari meronggeng.. Huhu.. Lupa sudah tensen-tensen dan segala macam ketakutan yang dirasa sebelum ni.. Wah.. Aura peperiksaan memang mendera jiwa.. Kini jiwa kembali bebas.. Hahahaha.. Apa lagi.. Jom bercinta.. Kah kah kah..




Esok pagi-pagi mahu ke kompleks Perdana Siswa kalau tiada apa-apa halangan.. Mahu bersarapan bersama rakan blogger.. Amieynna Amin.. First time jumpa.. Minna.. Belanja ya.. Kah kah kah.. Mungkin akan duduk di sana sejam.. Dua jam.. Berjam-jam mungkin.. Hahaha.. Mahu berbicara hal wanita.. Dari hati ke hati.. Heehee.. =)


Janji dengan Pejul dan Apai mahu makan juga.. Depa nak belanja Kepsi.. Kan korang kan??? Heehee.. Tapi entah bila pula akan ada masa.. Anyway, tak sabar mahu tunggu "perjumpaan" tak lama lagi.. Jumpa Abang Long yang comel dan bucuk-bucuk.. Kak Long yang sweet banget.. Abang Ngah yang suka terkesima.. Dan Cikgu Pejul yang sangat baik pada junior.. Heehee..




As for the time being.. Aku masih menunggu walau dalam enjoy-enjoy daku ni.. Menunggu keluarnya result dari Pejabat Dekan.. Jumaat ni.. Uwaaa.. Takutnya.. Tidak mahu duduk VIVA VOCE.. Tidak mahu supplement.. Tak mahuuu.. Kawan-kawan.. Doakan aku dapat lepas terus ya peperiksaan kali ini.. Hari Jumaat tu.. Mesti semua orang akan mengalami "tercabut jantung".. Haha.. Risau punya pasal.. Ku harapkan yang terbaik untuk diriku dan kawan-kawan seperjuangan.. Amin..



Nanti akan aku update lagi.. Story-story terkini dan sensasi.. Hahaha.. Apa-apa pun.. Seronok dapat kembali ke dunia blog.. Welcome home Farhana.. Hehehe.. Okey.. Till next time.. Tata semua.. Take care.. Assalamualaikum.. =)







FOOT NOTE: Tidur di Kuala Lumpur, beda sungguh suasananya kan??? Malam pun terasa macam siang.. Bunyi kenderaan tak pernah sunyi.. Haih.. Rindu datang bertandang lagi.. =(





18 Comments Here:

hang nadim berkata...

Salam Dr..sedap lagu u ni..tapi lagu Jimbara lagi sedap hehehe

Aainaa Khairunnisa berkata...

kak long???? sape kak long???

Bro_mie berkata...

amboi sampai tinggal rangka menunggu, tak tahan......

azuan berkata...

tang3 dekat exam memang pening sikit...
tapi masa tue je la semnagt nak study datang tiba2..hu3

edan coba berkata...

Leganyaa hang!!!!!
dah abh azab2 kn? so pa lg enjoy laaaaaa!!!!!
Saerah.. cek rindu hang taw x?
:)

Tukang cerita berkata...

Salam hana...

welcome home....
hahahaaaa....... sakan yer dah abih xm... mahu ronggeng sampai pg ker dgn Minna...?

amboiiiii......

pi jalan2 KL, jangan lupa ole2 akak.. :)

tak suka dok kl, akak tak bleh tido kalau bunyi bising, so macamana?
:(

pauhputik berkata...

bestnya dah abis exam

matju dah abis exam 2 minggu dah

huhuhu mgg depan daftar sem br

ati2 jalan kat KL skunk

Bukan takut peragut ke apa

Tapi H1N1

Kuwe berkata...

welkam ur wanekam.cis udah abes exam.gua ini ayat mmg sensord.

hua sheng berkata...

yeyyhh!
sudah abes exam.. ;p
mari habiskan duit~~

HAHA.

miss GAZA berkata...

asslamualaikum kakakku syg..
apa khabar kamu ya...
=)

syoknya dia da abes exam..
hehe
enjoy2lah yer..
=p


akak,
blog saya yg dulu da hilang melayang terbang ke angkasa cakerawala..
so skrang saya nak bagi link yg barula kat akak..

http://missgazza.blogspot.com/

lpasni jemputla datang cam biasa ek..
jgn lupa bawak skali ole2 dari kl kat saya jugak yer..
=D

Amieynna Amin berkata...

hana..
hehe..
i da belanja u..
wpun hanya sepinggan mee goreng..
org suh amek byk2..xmo..
hehe..

kak nurull..
kami beronggeng sejam je..
almaklumlaa..
ade kelas..
klu xde kelas..
da smpai midvalley da..
hikhik

DilOt berkata...

exam..aiisshhh...

dh berape kali nak exam pun perasaannye tetap same..

Farhana berkata...

Hang nadim.. Sedap kan lagu ni.. Heehee.. Lagu jinbara pn sodap gak.. Sbb de nyanyi nama FARHANA.. Heehee.. =p




Aainaa.. Aainaa laa kak long.. Kamu ngan abg aiman pling veteran.. Iya dak??? Heehee.. =p

Farhana berkata...

Bro mie.. Tu laa.. Kan bgus kalau tinggal rangka smbil mnunggu.. Kurus sket eden ni. Kah kah kah.. =p




Azuan.. Btoi3.. Time tu laa gedik2 study mula dtang dan menempek.. Hahaha.. Smangat giler.. =p

Farhana berkata...

Edan.. Pasti akan enjoy.. Jom.. Haha.. Hang rindu btoi kaa hang nak mintak sesuat dari cheq ni??? Haaa.. Sesuatu sgt kan hang ni.. =p




Kak nurul.. Sekejap jek jumpe.. Heehee.. Minna sibuk ngan kelas dia.. Nanti kita bertiga pi jalan2 plak ek akak.. Heehee.. Saya pn tak suke dok KL.. Saye lagi suke kampung.. Heehee.. =)

Farhana berkata...

Matju.. Okeyhhhh.. Hati2 pada H1N1.. Heehee.. =)




Kuwe.. Ayat sensored kaa??? Heehee.. Takpa2.. Okey saja.. =p

Farhana berkata...

Hua sheng.. Abeskan duit kamu boleyy enggak??? Hahaha.. =p




Miss Gaza.. Khabar baik wahai adikku sayang.. Heehee.. Akak sehat aje.. Heehee.. Abes exam mmg syok tapi nak tunggu result lagi syok.. Adehhhh.. Tu laa.. Akak dah kate dah.. Blog kamu tu akak dah tow dah.. Hak hak hak.. Okeyy.. Nanti akak terjah okey.. Ole2 ape nak??? Akak bawak udara dari KL je laa.. Kah kah kah.. =p

Farhana berkata...

Minna.. Bukan tak mau.. Tapi sogan.. Kah kah kah.. Xde laa.. Kita tak biasa makan sarapan pagi sebenonye.. Haha.. =p




Dilot.. Tu laa kan.. Tiap kali dok exam.. Tiap kali laa jugak hati berdebar-debar, kepala rasa mcm nak meletop.. Huhu.. Seram.. =p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.