Entry Macam Macam Ada.. =) | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Entry Macam Macam Ada.. =)

20 comments
Assalamualaikum semua.. Salam petang Khamis.. Hari yang indah tapi tak mampu membuat hatiku tergoda dek keindahan itu.. Bangun pagi tadi, tak semena-mena aku menangis.. Sampai ketika ini, masih tetap jua menangis.. Entah kenapa, aku sendiri tak mengerti.. Hatiku sebak.. Mungkinkah sebab esok result akan keluar? Apakah petanda tangisan ini? Oh tidak.. Aku tak mahu fikir bukan-bukan.. Oh Tuhan.. Tenangkanlah hatiku ini..



Aku sendiri tak menjangka akan menjadi MOODY hari ini.. Kasihan kawan-kawanku tersayang.. Penat sudah semalam planning bersama-sama ingin berjalan-jalan dan menonton wayang tapi dek kerana MOOD ku yang swing hari ini, maka mereka keluar bereempat sahaja.. Maafkanku sahabat-sahabat semua.. Aku tertekan.. Aku sendiri tidak tahu kenapa.. Maafkanku kerana buat kalian tertanya-tanya apakah sebab tangisanku ini.. Buat masa ini, aku perlu sendiri.. Duduk di dalam bilik asrama ini, memandang segenap penjuru dinding, lihat pada bilah-bilah kipas yang berputar, aku terus menangis.. Haih..



Quick update.. Pagi semalam plan untuk bertemu dengan Minna telah berjaya dilaksanakan.. Heehee.. Minna.. Ku ingatkan pemalu, rupanya sangat rajin berceloteh.. Heehee.. Banyak benda kita story.. Macam-macam ada.. Tapi rahsialah kan.. Hik hik.. Anyway, seronok rasanya dapat ketemu sama Minna.. Lain kali ada kelapangan, kita jumpa lagi okey.. Thanx gak sebab belanja sepinggan mee goreng dan sirap limau.. Heehee.. Pertemuan dua diva.. 5 Ogos 2009.. =)


Malam semalam pula seorang sahabat telah membawa aku ke Damansara Uptown.. Makan-makan di sana.. Katanya tempat ni fofular.. Macam-macam makanan ada.. Yup.. Memang betul.. Ramai gila orang di sana.. Choice makanan pun sangatlah banyak.. Tak silap aku semalam macam nampak E-One pengacara REMAJA tu.. Tapi tak pandang sangat.. Sebab gaya dia macam budget orang semua nak pandang dia.. Hahahaha.. Sorry.. That's my opinion only.. Heehee.. =p


Seriously.. Sincerely.. Aku memang tak gemar area-area tu.. Macam-macam orang aku nampak yang tak pernah aku nampak sebelum ni.. Bukan nak kata diri ni baik, tapi memang aku tak boleh nak terima sesuatu yang macam ni.. Remaja Melayu berpelukan di tengah-tengah awam, pakaian tak usah cerita.. Aduhai.. By the way, peminta sedekah dia pun punya taraf hidup yang tinggi.. Baju lawa, siap pakai gelang emas lagi.. One new phenomenon for me.. Heehee.. =)





Last but not least.. Aku dapat kad kat bawah ni dari Cik Yana.. Thanx banyak Cik Yana.. Friends forever.. Heehee.. Dah lama rasanya tak dapat sesuatu seperti ini.. Haha.. Hadiah aku untuk kawan-kawan pun tak pos lagi.. Ish3.. Sorry ya kawan-kawan sebab lambat.. =)




Sampai sini sahaja update aku kali ini.. Untuk entry-entry panas dan gempak.. Tunggu.. Heehee.. Macam mamarazzi pulak aku.. Anyway, thanx sudi singgah jenguk-jenguk blog daku ni.. Take care.. Assalamualaikum.. =)



FOOT NOTE: Hati wanita memanglah sensitif.. Tapi aku tak larat menanggung kesensitifan ini.. Oh air mata.. Berhentilah.. =(



20 Comments Here:

Kuwe berkata...

apakah sebab mood itu kelaut?masakan tiada ikan kalau air bergelura

suhaila-ab berkata...

huh..jgn layan mood gitew....be hepppppiiiiiiiii....

pu3 balqis berkata...

jgn sedih..
tabhakn hati yer akak...
ya, perempuan mmg berjiwa sensitif..
berbeza benar dgn lelaki...

itu agaknya yang dikatakan saling melengkapi... ermm
;)

Dana Telecom berkata...

wah, moodnya di usir saja. :D

DrsalamBEST berkata...

wah kak..
best sungguh berjalan-jalan.
dah abes exam erk?

Amieynna Amin berkata...

hana..
haha..
comel sungguh gambar teleng kiter berdua yer..
ha..kamu ingat daku pemalu??
oh tidak..
baru2 je pemalu..
pastu mcm da xreti malu kot..
ckp smpai lupe makan..itulah daku..
huhu..
nice to meet u..

nape moody2 ni?
xjadi tgk the proposal la smalam ek??
huhu...

iyllienaz berkata...

good luck result kuar esok..hee..

Tukang cerita berkata...

kalau ingin menangis...menangis saja.... jangan ditahan2... nanti hati akan karam.....

gudlak yer hana, tuk esok.....

seronokkah beronggeng nagn minna semalam????
akak jelesssssssss.......
huhuhuhu........

anaklaut berkata...

salam..

terima kasih sudi singgah anaklaut..:))

Hati yang gembira boleh diwajahkan dengan wajah yang gembira...tetapi wajah yang gembira tidak semestinya mempunyai hati yang gembira

-anaklaut-

joegrimjow berkata...

mmg macam2 btol
hehe

xpe
gembira tu pentg
air mata buang kat tempat yg boley

hang nadim berkata...

salam...Ohhhh datang Uptown tak habaq, tempat Hang Nadim melepak satu ketika dulu..Awat hang sedih Hang Nadim kan adee...

Farhana berkata...

Kuwe.. Moodku bukan kelaut.. Kesungai jek.. Kelaut tu kan kamu pny tag line.. Hahaha.. Sedap peribahasa tu.. Baru erk??? Hak hak hak.. Anyway.. Thanx yerk sebab sudi singgah2 sini.. Wah.. Ayat giler skema.. Haha.. =p

Farhana berkata...

Kak suhaila.. Heehee.. Kekadang tu trlayan jugak.. Tak sengaja.. Hoho.. Tapi elok gak layan ni.. Boleh lepasakan semuanya yg tak tenang dalam hati.. Heehee.. Lega rasanya malam ni.. =)

Farhana berkata...

Balqis.. Akak dah tabahkan hati.. Dah okeyy da pun skarang setelah penat brhempas pulas mlyan prasaan ni.. Huhu.. Dahsyat sungguh yek akak ni. Hahaha.. =p



Dana.. Sudah ku usir.. Jauh-jauh lagi.. Heehee.. =)

Farhana berkata...

Dr Salam. Hehe.. Haah.. Baru jek abes exam selasa lepas.. Dok kat KL sambil mnunggu result kuar jumaat ni.. Tak lama jek lagi.. Brdebar-debar lak rasa.. Huhu.. Jalan2 pn takde smangat tau.. Kah kah kah.. =p

Farhana berkata...

Minna.. Kita dua memang comel.. Itu sudah jadi bahan bualan ramai daa.. Hahaha.. Tu laa pasal.. Sampai tak abes yek kamu makan sbb bercerita.. Hak hak hak.. Nice to meet u jugak.. Hoho.. Tak jadi pn smalam.. Dorang je pi nengok.. Gila takde mood minna.. Bese laa pompuan dan masalah bulanannya.. Kah kah kah.. =p

Amieynna Amin berkata...

masalah bulanan..
tettttt...
kite mmg klu bcerita..
mkn pon lupe..
dlahirkan untuk bcakap..
hehehe...
da xyah nak moody..
hidup kene enjoy..
mcm kaisara..hehehe

Farhana berkata...

Illi.. Thanx.. Pray for me.. Takut gila.. Huhu.. =)




Kak nurul.. Dah nanges da kak.. Mata dah stok bengkak macam kene geget tebuan pn ada.. Hahaha.. Penat menanges tapi lega.. Fuhhhh.. Thanx akak.. Doakan saye erk.. Tak meronngeng sangat pn.. Kami pi makan jek.. Pastu borak2.. Hehehe.. Secret2.. Kah kah kah.. Nanti ada rezeki kita lak jumpa.. Okey kakak trsayang.. Heehee.. =)

Farhana berkata...

Anak laut.. Waalaikumsalam.. Thanx jugak sudi singgah sini selalu.. Heehee.. Betul tu anak laut.. Wajah pandai brlakon, tapi hati tak pernah tipu.. Kan??? Heehee.. =)





Joe.. Macam2 ada.. Kan??? Haha.. Dah habes da buang semua.. Takdak satu pun air mata yg tinggal dah.. Hanya sisa dan saki bakinya sahaja.. Tu pn dah kering dan jadik taik mata. Hak hak.. =p

Farhana berkata...

Hang nadim.. Laaa.. Kena habaq ka??? Awat ta habaq awai nak soh habaq.. Hahaha.. Mana boleh bg tau.. Nanti hang nadim dtg terjah.. Haha.. =p

Hang nadim mmg sentiasa ada.. Sudah ku tahu itu.. Heehee.. =)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.