Encik Zaffril & 27.. Turning Over A New Leaf.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Encik Zaffril & 27.. Turning Over A New Leaf..

19 comments
Assalamualaikum semua.. Today's entry evolves around the birthday boy, the greatest ever mat rempit, Mista El-Zaffril.. Berapa ya umurnya pak? 27? Wahhhh.. Udah lanjut nih umurnya.. Ekeke.. =p



Makanya di kesempatan ini, daku ingin menyampaikan ucapan selamat hari kelahiran yang ke-27.. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dianugerahkan kesihatan yang baik, dikurniakan kehidupan yang bahagia di dunia mahupun di akhirat.. May you succeed in your undertaking and may Allah bless you with all the greatest things n this whole wide world.. Cepat-cepat kahwin.. Bak kata Pojie, mengidam nasi minyak.. Daku pun mengidam sama.. Hak hak hak.. =p


Ayat ni dah guna untuk wish kat facebook.. Recycle balik boleh kan Encik Zapril? Hehehe.. Sebab ku rasa ayat tu sodap maa.. Kah kah kah.. Puji-pujian untuk diri sendiri.. =p



Picture kat atas itu adalah tidak lain dan tidak bukan mat rempit sejati kita, El-Zaffril.. Tiada kaunter dibuka untuk sesi berkenalan dan bertukar number phone yerk.. Sebab encik ni dah berpunya.. Hoho..




Berapa lama dah erk kenal Encik Zapril? Lama jugak, since last year tak silap.. Kenal dalam friendster aje pun.. Tak pernah pun jumpa lagi.. Tapi ku pasti, yang Encik Zapril nih seorang yang happy-go-lucky, gila-gila, sempoi, dan jiwangzzzz.. Walaupun engineer, madah-madah tetap terer okeyyy.. Teringat ku pada seseorang yang belajar engineering.. Jiwang jugak.. Huhu.. Overall, ini Encik manyak baik laa orangnya.. Kan kan kan???


Last but not least, okey Encik Zaffril.. Mahu hadiah apa? Just named it.. I'll buy it for you.. And you paid for it.. Brilliant idea isn't it? Hak hak hak.. Anyway, happy birthday once again.. =)






As for me, I have turn over a new leaf.. I'm starting and learning to be a new me.. I'll never look back, never regret, never forget the past.. But I'll always remember what "the past" had taught me.. I am going to step and look forward for a future that waits for me out there..


For those who always be there for me, giving me support and advice, I'm really grateful for that.. Thanx for your supportive comments.. Really appreciate that and I'll keep it inside my mind.. Always..


~ THANK YOU ~


Joegrimjow, Amieynna, Aainaa, Eazy, Cik Sara, Zumairi, Biha, Hang Nadim, Pal7, Hua Sheng, Dilot, Edan and Kak Nurul..







Well, I guess that is all about today's entry.. Hoping that you guys will have a splendid weekend.. Got to go.. The books are waving to me, calling out my name.. Haha..


Aku pergi dulu.. Ada masa terluang lagi akan aku jenguk kalian.. Walaupun tidak pasti masanya bila.. Sampai jumpa lagi.. Jaga diri semua.. Assalamualaikum.. =)






FOOT NOTE: Saja jek tulis foot note ni, walaupun sebenarnya dah tak ada apa yang nak dikata..




19 Comments Here:

Fadhlah berkata...

wah..bagus bangat..ada jer benda2 nak tulis dalam ntree

Aainaa Khairunnisa berkata...

new leaf ek?

bagus² adik ku....
selamat semuanya k.....
exam ti all the best!!!!!

Lili Puteh berkata...

nak tumpang wish epi besday gak...

turn over a new leaf?
mungkin musim luruh dah tiba.
ketuk pintu musim bunga kay...

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O

sampai tanye nak hadiah apa tu..
best tu...
nnt besday wan wat mcm tu gak la ek
hahahahahah

Amieynna Amin berkata...

epi besday untuk en zaffril..

hana..
bukak buku baru..
let bygone be bygone!!!
chaiyork2..

Zumairi berkata...

kalau dah kena offer..mintak la macam 2 ye tak

el berkata...

hana..enceng mista zaffril kamooo..kahhh

pal7 berkata...

ade lagi ke adiahnye?..hehe

iyllienaz berkata...

errk..xde name illi pon..

Tukang cerita berkata...

Salam hana...

Bday akak nanti, wat special n3 cenggini gak ek????

Sihat ker? Xm ok tak????

Gudlak yer...
Do ur best...
:)

DilOt berkata...

bagus hana...mehla kite menari2 di musim bunga ye,...daun2 yg dh gugur tu biarkan je...

minmolek77 berkata...

Oooooo besdayyy...syoknya sambut besday.

Farhana berkata...

Fadhlah.. Ni pun lama dah tak nulis.. Hoho.. Rasa mcm takmo mnulis dah pun ade gak.. Hak hak hak.. =p





Aainaa.. Yup.. New daun okeyhh.. Heehee.. Thanx aainaa.. =)

Farhana berkata...

Lili puteh.. Boleh jek nak tumpang.. Hak hak hak.. Betul tu.. Ketuk pintu depan, pintu dapur, tingkap sume saye ketuk.. Sebab tak sabar nak rasa kehebatan musim bunga.. =)





Wan.. Fuuyooo.. Boleh jek.. Nak ape sebut ajek ek.. Ku beli kamoo bayar.. Mcm bese laaa yek.. Kah kah kah.. =p

Farhana berkata...

Minna.. Chaiyok untuk kamu juge okeyyyhhh.. Heehee.. =)





Zumairi.. Amboi3.. Mintak mcm2 yerk.. Haha.. Mintak mintak mintak jangan tak mintak.. Hoho.. =p

Farhana berkata...

Kak el.. Henceng ke??? Org punya daaa.. Hahaha.. Muka cam mawi tak??? Kah kah kah.. =p






Pal.. Mestilah ade.. Dah janji kan.. Heehee.. Kenape? Taknak ke??? Huhu..

Farhana berkata...

Illi.. Erk.. Takde kerrr??? Huhu.. Tapi dlam hatiku tetap trtulis namamu.. Hik hik hik.. =)





Waalaikumsalam kak nurul.. Heehee.. Okeyhhh.. No hal.. Seratus hengget wokeyyyy.. Hahahaha.. Exam mggu dpan kak.. Thanx for the wish.. =)

Farhana berkata...

Dilot.. Jome sehati berdansa.. Heehee.. Takmo biar, kene sapu pastu buang dalam tong sampah.. Kalau tak nanti bersepah.. Hak hak hak.. =p






Minmolek.. Syokkkk... Tapi dah tue sambut besday syok ke erkkkk.. Encik Zapril.. Syok tak??? Hahaha.. Juz joking encik zapril.. Heehee..

*min.. thanx for dropping by.. =)

hua sheng. berkata...

hoho.saya tersenarai.
terima kasih la cik far!
ala cik far, kte kck lg tp blh ke jd geng..??
oh, sama sama anak dara..blh la tu kan.
;D

cik far, just be yourself.
'anda doktor, saya pesakit'

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.