#MemoriRayaHotFM !! Rezeki!! | " Cahaya Yang Riang Gembira "


#MemoriRayaHotFM !! Rezeki!!

Leave a Comment
Assalamualaikum.

Salam petang Ahad. Cerita dah basi sebenarnya. Raya pun dah nak sampai hujung-hujung pun kan. Haha. Baru feeling-feeling nak menulis, basi tak basi belakang kiralah ya. Haha.

Sebenarnya tak rancang pun nak join kontes anjuran Hot FM dan Darlie ini, tapi bila tengok requirement dia tak adalah susah mana, jadi kita cubalah nasib. Senang saja, cuma upload gambar memori raya dulu-dulu dekat Instagram beserta caption "kenapa anda inginkan potret raya baru", tag Hot FM dan Darlie, selesai! Senanglah kan? Kebetulan dalam handphone ada sekeping gambar raya tahun 1992 tak silap yang aku scan, jadi kita pun masuklah peraduannya dengan harapan dapat menang pakej bergambar. Mana tidaknya, dah lama sangat tak bergambar satu keluarga, tak pernah cukup korum.


Mungkin rezeki bukan pada hadiah utama, saguhati pun jadilah. Siapa nak bagi kan stok ubat gigi untuk berbulan-bulan. Haha. Dan semenjak dari ini, aku memang sibuk nak join kontes sana sini. Haha. Lagi-lagi kalau ada involve fotografi dan menulis.

Haih. Beginilah kehidupan diriku dikala ini. Sedih sedih. Tapi apa pun, segalanya dah deal bersama pihak Hot FM, mudah-mudahan hadiah-hadiah selamat sampai hendaknya. Haha.


Pssttt. Jangan tegur eh screenshot 1 Julai. Tahulah sekarang dah 31 Julai. Haha. Apa pun, selamat berhujung minggulah ya. Jaga diri semua. Selamat beristirehat. Assalamualaikum.


P/S : Teringat tahun 2002, masuk pertandingan dekat ERA FM, teka bunyi ke apa entah. Berjayalah menang sebiji aircond. Gigihlah pergi ke ASTRO angkut aircond bawa balik rumah. Haha. Adoiii.


0 Comments Here:

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.