Lazy Saturday: Beautiful Gong Shim a.k.a Pretty Ugly | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Lazy Saturday: Beautiful Gong Shim a.k.a Pretty Ugly

2 comments

Assalamualaikum.

Amboi. Tu dia, ada segmen sendiri ke macam mana ni? Lazy Saturday lagi. Haha. Dah kalau nama lazy, dah tentulah tulisnya sikit ya tak? Selamat berhujung minggu semua. Marathon Beautiful Gong Shim pula, lepas bersusah payah habiskan Mirror Of The Witch. 20 episod yang terasa sangat panjang. Haha. Kita tengok pula Beautiful Gong Shim akan kena tak dengan selera kita. Happy weekend people. 

Assalamualaikum.


P/S : Mengekek-ngekek tengah malam aku tengok si Gong Shim main hide and seek dengan Dantae. Adoiyai. Keras perut mak, nak oii!! =p

Tapi apa pun Min Ah kena perbaiki lagi lakonan dia, intonasi dan cara penyampaian dialog dia agak membosankan dan tak berapa ada dinamik. Ecewah, macam diri sendiri pandai aje kan. Haha.




*Mood serabut gila*


2 Comments Here:

udez huda berkata...

hehe..so ok ke x? rasa macam lawak mula2, tapi dah lama2 macam bosan sikit. hope you read this comment lepas habis marathon tu lol

Farhana Cahaya Riang berkata...

@udez huda Haha. Mula-mula memang banyak lawak. Nam Goong Min sesuai berlakon watak komikal. Terhibur jugalah. Tapi memang belakang-belakang tu kita ada jugalah fast forward sikit-sikit sebab terasa bosannya. Patut drama ni buat 16 episod pun dah okay dah. Tak payah drag panjang-panjang. Heee.

P/S: Pagi semalam habis tengok dah. Hihi. :D

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.