Dream | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Dream

1 comment
Assalamualaikum.

Mimpi tidur malam minggu memang selalunya best-best belaka ke? Indah-indah selalu ya? Haha. Lama dah tak dapat mimpi indah-indah, manis-manis, semalam merasa jugalah. Haha.


Macam mana entah aku boleh baca blog seorang blogger, ada entry baru di dalamnya. Di penghujung entry, ada ayat yang buat aku terkejuk besar. Tapi sengih pun lebar.

"Kepada saudari blogger Nur Farhana, entah sejak bila saya dah mula sayangkan awak. Sudi tak awak jadi suri dalam hidup saya?"

Haa! Gitu sekali ayat dia. Hati rasa bunga-bunga. Debar tak ingatlah. Baru nak click komen, konon nak balas. Tup tup satu bunyi kuat kedengaran. Haish! Alarm ni dah tak ada time lain ke nak bunyi. Grrr. Akhirnya, tak sempatlah aku membalas pada pertanyaan tersebut. Haha. Gatai!

Okay. Itu aje. Salam hujung minggu. Assalamualaikum.



P/S : Macam biasalah, hanya mampu alaminya dalam mimpi. Hahaha.

1 Comments Here:

Hanih Borhan berkata...

Amboi mimpi jumpa cinta dlm blog... Mmg semangat blog tinggi ni! ;p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.