13 Jul 2011


:(



:)


* * * * *

PERINGATAN : Yang dah nikah saja dibenarkan berpelakuan di atas..

Assalamualaikum..

:)


Alang-alang dah buat Wordless Wednesday, jom join dan memeriahkan kontes Wordless Wednesday dekat Blog Bro Eyriqazz..


28 Comments Here

ni dri cerita apa?

REPLY

yang dh kawin je buleh buat seperti diatas

REPLY

semoga ikatan perkahwinan berkekalan...walaupun ada berantakan tapi ianya akan kembali bersatu..ngee

REPLY

You Are Beautiful. demm rindunya nak tengok erghh!

REPLY

tpi ramai je yg belum bernikah mcm tu

malah lebih teruk lagi

>.<

REPLY

@Adziim Dari You're Beautiful a.k.a He's Beautiful. :)

REPLY

@Nur Hawa Mohd Zin Wah pengertian dia. Bagus bagus. :)

REPLY

@Kapten Atok Hahahaha. Kapten, aku ada lagi besar. Siap boleh makan lagi. :p

REPLY

@Alexandriana Alia Dah buang dah cerita tu. Sebab nak clearkan space kat laptop. Huhu.

REPLY

@mr.syazwan Sebab tu kena terus diberi peringatan. :)

REPLY

doc dah kawin...???

REPLY

sweetje.gambar kahwinke ni.thanks join

REPLY

@Whoopz Haha. Hampeh je komen anda Mr. Sam Whoopz. :p

REPLY

@Eyriqazz Thanx bro. Tapi bukan gambar kahwin. Kikiki. Ni snapshot dari drama je, pastu edit.

U're welcome. :)

REPLY

snap dr drama?kreatip nyer....:D

terjah dr senarai top 10 WW eyriqazz.tahniah:)

REPLY

salam singgah..

good luck!!mana tahu menang ke kan..

JOM BACA NI : PIKOM DIGITAL LIFESTYLE EXPO 2011

JOM BACA NI : ADEGAN BOLLYWOOD DI MELBOURNE

REPLY

suka tengok foto ni.. banyak makna yang tersirat.. hehehe

REPLY

he's beautiful!

gud luck~~

REPLY

Akak!!thanks!! sbb akak sye join contest ni, then kita dua2 finalist!! haha

REPLY

good luck :)
nice picture

REPLY

tahniah,anda salah seorang pemenang

http://www.eyriqazz.com/2011/07/pemenang-wordless-wednesday-contest.html

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes