Wordless Wednesday #3 : It Can Means Anything, Either This Or That | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Wordless Wednesday #3 : It Can Means Anything, Either This Or That

28 comments

:(



:)


* * * * *

PERINGATAN : Yang dah nikah saja dibenarkan berpelakuan di atas..

Assalamualaikum..

:)


Alang-alang dah buat Wordless Wednesday, jom join dan memeriahkan kontes Wordless Wednesday dekat Blog Bro Eyriqazz..


28 Comments Here:

Adziim berkata...

ni dri cerita apa?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

layan..nice

the GirL berkata...

yang dh kawin je buleh buat seperti diatas

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

semoga ikatan perkahwinan berkekalan...walaupun ada berantakan tapi ianya akan kembali bersatu..ngee

Kapten Atok berkata...

besarnya cincin

Alexandriana Alia berkata...

You Are Beautiful. demm rindunya nak tengok erghh!

mr.syazwan berkata...

tpi ramai je yg belum bernikah mcm tu

malah lebih teruk lagi

>.<

FarhanaDr berkata...

@Adziim Dari You're Beautiful a.k.a He's Beautiful. :)

FarhanaDr berkata...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Layan jugak. Hee. Thanx. :)

FarhanaDr berkata...

@the GirL Ye betul tu. Heehee. :)

FarhanaDr berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin Wah pengertian dia. Bagus bagus. :)

FarhanaDr berkata...

@Kapten Atok Hahahaha. Kapten, aku ada lagi besar. Siap boleh makan lagi. :p

FarhanaDr berkata...

@Alexandriana Alia Dah buang dah cerita tu. Sebab nak clearkan space kat laptop. Huhu.

FarhanaDr berkata...

@mr.syazwan Sebab tu kena terus diberi peringatan. :)

Whoopz berkata...

doc dah kawin...???

Eyriqazz berkata...

sweetje.gambar kahwinke ni.thanks join

FarhanaDr berkata...

@Whoopz Haha. Hampeh je komen anda Mr. Sam Whoopz. :p

FarhanaDr berkata...

@Eyriqazz Thanx bro. Tapi bukan gambar kahwin. Kikiki. Ni snapshot dari drama je, pastu edit.

U're welcome. :)

♥ manje ♥ berkata...

tangan siapa tu eik? ~

cikpepel berkata...

nk yg bawah,..

Aina berkata...

snap dr drama?kreatip nyer....:D

terjah dr senarai top 10 WW eyriqazz.tahniah:)

madammondoq berkata...

salam singgah..

good luck!!mana tahu menang ke kan..

JOM BACA NI : PIKOM DIGITAL LIFESTYLE EXPO 2011

JOM BACA NI : ADEGAN BOLLYWOOD DI MELBOURNE

Myvitrd berkata...

suka tengok foto ni.. banyak makna yang tersirat.. hehehe

Alisya berkata...

he's beautiful!

gud luck~~

Pisyek berkata...

tahniah sebab anda juga finalist! xD

Wordless Wednesday #5 - Blogger Perak

the GirL berkata...

Akak!!thanks!! sbb akak sye join contest ni, then kita dua2 finalist!! haha

Farhani Mazlan berkata...

good luck :)
nice picture

Eyriqazz berkata...

tahniah,anda salah seorang pemenang

http://www.eyriqazz.com/2011/07/pemenang-wordless-wednesday-contest.html

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.