She Is Not The Red Riding Hood | " Cahaya Yang Riang Gembira "


She Is Not The Red Riding Hood

8 comments
Assalamualaikum.. Pagi semua.. Hujung minggu dah selamat berlalu, Isnin tiba harapnya dengan penuh ceria dan gembira.. Kalau sedih pun, bergembiralah.. Apa guna bermuram durja sedih sentiasa, nanti naik raut-raut tua sedangkan usia muda belia.. Senyum!!



Yeah well!! It's red.. It's white.. It's black.. And it's Cahaya Yang Riang Gembira.. She is not The Riding Hood.. Haha.. Saja nak tunjuk garang, tunjuk berani, tunjuk kuat, tunjuk gah walaupun hati bunga-bunga, jiwang lembut sensitif.. Ekeke.. She is the not same she sebab dia dah MERAH.. Mungkin ada yang masih kekal sama.. Contoh macam.. Err.. Dia masih lagi pencinta epal merah.. Senyum!! =)



Ya.. Masih riang masih gembira.. Biar terus riang biar terus gembira.. Senyum biar sampai mata tertutup pun tak apa.. Itu maknanya, anda gembira.. Paling tidak, bila anda senyum sampai terpejam mata, kalau ada calit sedih di mata anda, tak adalah nampak sangat.. Heee.. Have a great weekdays ahead peeps.. Mulakan hari anda dengan semangat baru.. Jaga diri.. Assalamualaikum.. =)


HEART SPEAKS : Bab header aku memang lemah.. Hasrat hati nak suruh abah buatkan header.. Boleh tak abah? Heehee.. =p

8 Comments Here:

cikpepel berkata...

alaaa...da tak pepel..

Kapten Atok berkata...

penat baca br perasan citer template baru rupanya. ok blur petang2

mr.syazwan berkata...

merah membara semangat waja..

merah itu cinta

merah itu kegahairahan..

agagaga

S A Y A N G

AWAK


J U G AK

(tibebe)

FarhanaDr berkata...

@cikpepel Alaaaaaa!! Merah dah. :p

FarhanaDr berkata...

@Kapten Atok Haha. Ape blur ni Kapten. :p

FarhanaDr berkata...

@mr.syazwan Hahaha. Gatai! :p

Azuan berkata...

gambar epal itu lagi~ hehe

FarhanaDr berkata...

@Azuan Heee.. Kesukaan aku.. :)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.