16 Jul 2011

Assalamualaikum..

Selamat pagi Sabtu semua..

=)



"Adeh!! Perut memulas.. Rasa macam nak ke tandas.. Tapi mood sekarang tak elok.. Postpone dululah misi ke tandas.. Feeling kejap!"



"Haih.. Tiba-tiba teringat dia.. Rindu nak gaduh dengan dia.. Rindu nak kata itu kata ini, fire itu fire ini.. Apa pun aku tak pernah kalah okay, dia yang selalu kalah bila gaduh mulut dengan aku.. Haha.."



"Tapi kelmarin, dia lakukan sesuatu yang aku tak fahami.. Aku tak dapat nak agak apa sebenarnya makna yang cuba disampaikan di sebalik riak itu.. (sebab kan ke aku dalam keretapi time ni..haha..) Aku takut nanti aku silap mengagak dan meneka.."



"Kalau silap tekaan aku, macam mana? Tak nak jadi pesen gini, cair make up sebab menangis.. Hoho.."



"Tapi kalau benar dan sama tekaannya, mungkin gembira tak terkata.. Senyum dalam tangislah gamaknya.. Lagi style kalau hujan renyai-renyai, macam drama Hindi pula.."



"Aku harap kebuntuan aku akan selesai.. Boleh aku senyum lebar dan gembira sambil main belon dan basketball.. But! I am not a cheater okay.. Rahul is a cheater.. He is a cheater.. CHEATER!! Haha.. Jom ke tandas.."

* * * * * * * *

Dialog hanyalah rekaan semata-mata.. Tak ada kena mengena dengan siapa-siapa pun.. Jangan gatal-gatal nak terasa eh! Cubit kang! Hehe.. Semalam aku ambil masa sikit habiskan Kuch Kuch Hota Hai sekali lagi.. Buang masa betul aku kan.. After all, aku puas hati dapat tengok.. Haha.. Love.. Is friendship..

Happy weekend peeps.. Take care.. Assalamualaikum..

=)


HEART SPEAKS : Ahhh!! Serabut!!


8 Comments Here

suka sgt2 cite ni....
u download kat mana ya?
dulu download kat youtube, xcntikkkk

REPLY

lama x tgk citer nie,
citer nie adalah filem yg terbaik yg wanie pernah tgk,
best sgt2:)

REPLY

ehem2 cik farhana.. kuch2 hota hai mengetuk hati suda.. hehe~

REPLY

fevret!
ulang seratosnamblas kali pun masih feeling kot~

REPLY

haha.
menggamit memori betol!
:B

REPLY

mcm org dilamun chenta

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes