Faedah Penubuhan Fanpage Dialog-Dialog Filem Kak Limah : Mengeratkan Silaturahim | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Faedah Penubuhan Fanpage Dialog-Dialog Filem Kak Limah : Mengeratkan Silaturahim

12 comments
Assalamualaikum.. Tajuk dah cukup panjang untuk cerita agaknya.. Sebelum tidur, jom layan golek-golek gelak-gelak dulu.. Tadi adik aku yang ketiga up status di Facebook, punya marah status dia.. Aku dengan adik kedua aku apa lagi, terus pergi LIKE fanpage dialog-dialog filem Hantu Kak Limah Balik Rumah.. Bukan apa, senang aku nak komen.. Daripada nak marah, terus adik aku gelak guling-guling tak ingat dunia..

See!! Bukan saja untuk fun dan entertainment, penubuhan fanpage ini juga bagus untuk mengeratkan silaturahim adik beradik, kawan-kawan, suami isteri.. Terima kasih admin.. Ngee.. Okay semua.. Selamat membaca.. Dan selamat malam.. Assalamualaikum.. =)

SILA KLIK UNTUK VIEW YANG LEBIH BESARRR!!!

P/S : Tapi budak zaman sekarang punya penggunaan perkataan memang pelik-pelik.. Pendekkan sampai aku pun tak faham.. Hoho..




:: Selamat malam balik.. ::
Ooppsss!!! Heee.. =p

Okay.. Sambung tengok Kabhi Kushi Kabhi Gham.. =)

12 Comments Here:

adrinaqamarina berkata...

hehe, rina nak gelak geguling~

Misshy Innz berkata...

HAHAHAHHAA !
lawak gile kakk ;D
sampai kuo air mata gelak ;D

rhapsody LiN berkata...

hahahahahaha~ t citer tu mmg bg kesan betul kt rkyt msia kn..

FarhanaDr berkata...

@adrinaqamarina jom.. akak nak join sekali.. haha.. :p

FarhanaDr berkata...

@Misshy Innz mak aih!! takkan sampai kuar air mata.. haha.. itu dasat beno tu.. =p

FarhanaDr berkata...

@rhapsody LiN yeppp!! sempoi je ayat2.. haha.. =p

Atok Jiwang berkata...

meriah nyer adik beradik pak lah ni :)


psstt !! kirim salam dekat adik erk ... he he he

encHIx laNDax berkata...

sengal habis korang ni!ahhaha\


http://www.dunialandax.com/

ieda berkata...

hahhaha fenomena dia dah melanda malaysia ekekeke :)

FarhanaDr berkata...

@Atok Jiwang Heeeeee.. Biasalah.. Meriah dan COMEL!! =p

Hep!! Ape psstt psstt ni.. Adik-adik kami dah berpunya yer.. Tak leh kacau.. Haha.. =p

FarhanaDr berkata...

@encHIx laNDax Haha.. Kami memang sengal.. =p

FarhanaDr berkata...

@iedaKat pesbuk lagi dasat, setiap dialog tu depa wat fanpage.. Haha..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.