Coz You're Hot And You're Cold | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Coz You're Hot And You're Cold

6 comments
Assalamualaikum.. Sekejap saja dah Khamis.. Esok Jumaat.. Kira dah nak masuk 5 hari aku berada di bumi Kuala Lumpur.. Dan dah masuk 3 hari suara aku hilang tanpa dapat dikesan.. Mana agaknya suara emas ini pergi ya? Minggu depan ada jemputan menyanyi kenduri kahwin, suara emas yang ini kena cari semula sampai dapat.. *eh perasan*

Hari ini panas dan sejuk.. Dah lama tak merasa hujan setiap petang, panas terik di pagi hari, mungkin itu penyebab suara hilang.. Terima kasih juga buat insan-insan yang sudi memanaskan dan menyejukkan hari saya pada hari ini..

1) Kepada Joegrimjow, terima kasih sebab suka entry NAK KURUS INGAT JOEGRIMJOW dan memilihnya sebagai pemenang utama kontes.. Tapi kenapa tak boleh join dah lepas ini? Ekeke.. Anyway, thanx again.. =p

2) Buat Faizah Fuad dan Ramizah.. Terima kasih banyak-banyak sahabat tersayang.. Sebabnya sudi memenuhi kehendak perut saya yang mengidam makan Hot N Rolls.. Crispy Wrap with Ice Cream jadi pilihan.. Makin jauhlah suara hilang.. Pertama kali jejak kaki di The Curve.. Tergamam kejap dengan kemajuan shopping complex di Kuala Lumpur.. Haha..


Kesimpulannya.. Hari ini dah bikin aku senyum lebar.. Terima kasih untuk semua.. Okay.. Lepas ini nak request makan apa pula ya.. Nak pergi mana pula.. Ngee.. =p

Untuk readers semua, selamat berhari Jumaat ya.. Sukalah anda ya.. Lusa nak cuti dah.. Hee.. Jaga diri.. Assalamualaikum..


HEART SPEAKS : BIARKAN AKU JATUH CINTA.. Boleh ke?

6 Comments Here:

Rozami berkata...

nampak sedap
dekat the curve ya

hans berkata...

hari tu kawan aku perkenalkan aku dengan hot & rolls tu
okay juga
sedap

Azuan berkata...

baru sekali pergi the curve...mmg teruja tnegok gah smaccam hahaa..

farhana berkata...

Yummeh..makanan tu nampak best..
ramai yg suka but i xpenah makan lagi....

Alexandriana Alia berkata...

hot n roll dah lama tak makan. suka chicken rendang hehe

mr.syazwan berkata...

perh nak hangat bersama2 boleh???

den tgh sejuk ni

>.<

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.