7 Mac 2011

Assalamualaikum.. Salam Isnin semua.. 7hb Mac 2011.. Dah seminggu kita masuk bulan yang baru.. Dah seminggu juga hidup sesak.. Al maklum saja, seorang pelajar yang hidup bergantung harap pada duit sara diri pihak yang bertanggungjawab, beginilah gamaknya.. Hoho..

Dah lewat seminggu.. Duit sara diri belum lagi wujud dan tak nampak batang hidung sikit pun.. Kawan-kawan semua dah duduk garu kepala bingung semuanya.. Adik-adik junior kesayangan, ramai yang duduk menjerit di wall Facebook dek kerana permasalahan ini.. Sabarlah ya adik-adik.. Sampaikan ada adik-adik junior yang dah mula menghantar jemputan khas kepadaku ajak makan batu-bata dekat bangunan baru dibina di sebelah kolej.. Muahaha.. Baik betul adik-adik juniorku.. Caring betul.. Ekeke.. =p


Tiba-tiba petang tadi mak mesej, mak kata CEK aku dah sampai.. Syukur sangat-sangat.. Perasaan aku tadi macam tanah gersang yang tiba-tiba dibasahi hujan.. Ngee.. Walaupun tak banyak, tapi cukuplah untuk tampung hidup seminggu dua.. Salah satu hikmah berblogging.. But remember, money is not everything in blogging.. A reminder to myself as well.. Once we have a thought money is everything, our style of blogging will change 360 degree.. Believe me, your readers can easily detect the level of sincerity in each of your post.. =)

Dalam kita bergembira, ingat ada orang yang mungkin sedang bersedih.. Semoga semuanya baik-baik saja.. Sad sonata ini aku kongsikan sebelum aku akhiri entry di petang yang redup dek lebatnya hujan yang turun membasahi bumi.. Moga jadi renungan.. Jaga diri readers semua.. Assalamualaikum..




Surely she can do it.. But deep inside, the heart whispering..

9 Comments Here

heheh. sabo jela.

mari lah kak. hari ni perise strawberi. :P

REPLY

lagu ni... lagu nih buatsaya terkenangkan seseorang.. huhuhu...

akak fara nak amik lagu ni tempek dalam entry baru yerk.. ;p

REPLY

ekekek alhamdulillahhh dah masuk duit .. kalau idokkk moh dtg sini akak belanja makan .. :)

REPLY

Alhamdulillah..happy for u dear =)
Keep on blogging...

Bila kau taip bait sedih, sedih itu turut ku rasa..feewit! =)

Ohhhh, sad story tu betul2 sedih. Menusuk jauh ke dalam kalbu =(

REPLY

wawawa en nuffnang la tu

perh...

BERJIMAT CERMAT

INGAT MASA DEPAN

ceewaah

REPLY

sedihnye sad story tu..T_T


wahhh..tak pernah merasa duit hasil berbloging..hehe..

REPLY

duit ni makin dicari makin dia lari.. makin di simpan makin berkurang.. adehh pening kepala..

- Fitrihadi.com -

REPLY

dr hepi trus sdey bc sad sonata tuh.. T_T

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes