Aku Kembali.. Siapa Aku??? | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Aku Kembali.. Siapa Aku???

23 comments
Assalamualaikum dan salam 13 Ramadhan.. Lama tangan tak menaip entry, rasa macam sudah kertu tangan.. Haha.. Takde orang ke rindukan aku??? Aku rindu korang semua.. Maaflah.. Sibuk dengan kelas, pagi ke petang.. Penatnya badan, Tuhan saja yang tahu.. Sign in blogger, aku hanya mampu termenung melihat Dashboard.. Ku baca entry-entry.. Kalau sempat ku komen.. Kalau tidak, faham-faham saja.. Entry ini pun aku tergerak untuk post disebabkan kehadiran "Encik Aku" dalam hidup aku.. Muahahaha.. =p



Siapa Encik Aku??? Hold on first.. Apa-apa pun aku nak ucapkan welcome back untuk diri aku sendiri.. Hahaha.. Sebab akhirnya tergerak juga jari jemari ini untuk menaip entry.. Selamat kembali Farhana ke dunia Cahaya Yang Riang Gembira.. Heehee..


Oh ye.. Berbalik kepada Encik Aku.. Siapakah gerangan si dia ini sebenarnya.. Hmmm.. Aku pun tak tahu.. Seorang insan misteri.. Jantinanya tidak diketahui apatah lagi namanya.. Aku mengenalinya di sini.. Di blog ini.. Di shoutbox teratakku ini.. Aku keliru dengan mesej yang cuba disampaikannya.. Aku keliru, menjadi buntu.. Confuse..




Di bawah ini adalah mesej yang Encik Aku tinggalkan buat tatapan aku.. Haha.. Bunyinya nampak menarik.. Nampak memikat hati.. Nampak aku melompat terkinja-kinja kesukaan.. Ya laa.. Orang kata cute.. Muahahaha.. Encik Aku sila perkenalkan diri anda pada saya ya, saya nak belanja anda makan sebab puji saya cute.. Maceyyy.. Hik hik.. =p


Encik Aku.. Jelasnya anda memang tahu saya ingin menguruskan badan dalam masa terdekat.. Huhu.. Memanglah cute.. Semua orang cakap gemuk, tembam, cute.. Gemuk, montel, cute.. Tapi.. Saya tetap nak kurus.. Saya nak juga merasa orang puji saya dengan perkataan selain dari CUTE.. Bukan tidak bersyukur dengan kejadian Tuhan, cuma sekadar ingin mengejar kesempurnaan zahir.. Self satisfaction.. Untuk diri sendiri juga.. Untuk sihat.. Untuk kurangkan penyakit.. Untuk cepat dapat jodoh mungkin.. Heehee..





Kepada Encik Aku.. Terima kasih kerana hadir dalam hidup saya dengan kata-kata CUTE itu.. I really appreciate it.. Heehee.. Terima kasih juga sebab prihatin.. Wah.. Rasa macam diri ini artis fofular pula.. Kah kah kah..


Ish3 Farhana ni.. Sentiasa perasan diva.. Kalau tak kerana Encik Aku, pasti tak tulis entry.. Ish3.. Apa nak jadi daa.. Hahahaha.. Apa-apa pun, aku happy dapat tulis entry setelah sekian lama.. Lama ke??? Seminggu je pun.. Hahaha.. Ok.. Till here.. Sampai kita jumpa lagi.. Salam sayang untuk semua dari aku.. Tata titi tutu.. Assalamualaikum.. =)






FOOT NOTE: Rindu.. Kamu.. Semua.. =)



23 Comments Here:

Tukang cerita berkata...

Salam hana...

akhirnya...update jugak yer? pelik lah bila hana lama tak update...
hahaha... :P

btoi apa kata Encik Aku...
Tembam pun cute apa,
kalau kurus, mungkin cute jugak...
tak pe lah mana2 pun,
janji badan sihat...
kan cik doktor?
:)

joegrimjow berkata...

taknak try herbalife ke?
mak pon dah trun 6 kg
3 kg masa pose saja
hehe

joegrimjow berkata...

ehh
lu[e nak cakap
welcome back

Gieyana berkata...

owhhh...aku rindu kan kamuuuu dikkk..
lamanya x tinggalkan kesan khas kt sini!!huhu

En AKU??Owhhh..siapakah gerangan tue..hehehe:)

teruterubuzu berkata...

farhana..
jangan tinggalkan daku..

misz A.C.C.A berkata...

kak hana!!! welkam back.. =D
sori, biha pon lama gak x tnggal jejak..
kesempatan yg ada, hanya mmbnarkan ku bace jek luahan sang blogger...

selamat berbuka!

Mr.Homosapiensz berkata...

lama x update yer...

nampak dalam facebook 24-7 jer..hhihi

hysMan.. berkata...

salam cik Hana WanAbe..
wahh lame btul tak hapdet blog yea..welcome back..
sokong ape kak Nurul ckp,asal sehat..chomel kurus blakang citer..hati mau baek pntg..
sape gerangan encik Aku itu??wahhh,hang tak nak buat press confrence kaa??hehee..

dlu tiap2 bulan smpai berpuluh n3..skrg nk cecah 20 pn susah yea..
hehee..

hang nadim berkata...

dr. farhana ...per khabar...ala tak yah pening-peninglah..

blackskin berkata...

patut lama tak nampak komen.
Apa2 pun selamat kembali. :)

John Iverson berkata...

Nice 1 sis... semoga dapat kenal ngan en Aku

Zumairi berkata...

ada org minat...conrat2

Farhana berkata...

Waalaikumsalam kak nurul.. Ye akak.. Akhirnya saya kembali.. Huhu.. Malas nak menaip kak.. Gini ler jadiknye.. Haha.. =p

Betul laa ape kate encik aku.. Kata akak pn betul.. Asalkan sihat.. Sbb saya sekarang dah mula tak sihat.. Sbb tu saya nak kuruskan badan.. Hmmm..

Farhana berkata...

Joe.. Ade gak try usha herbalife.. Tny2 harga semua.. Skarang dlam proses mngumpul wang.. Herbalife tu pn around rm300 something kan.. Hehe.. Anyway, thanx.. =)

Farhana berkata...

Kak gie.. Windu sama akak jugeee.. Heehee.. Kesan khas erk.. Saya pn.. Nanti saye singgah erk.. Heehee.. entahlah sape encik aku tu.. Saye pn tak knai.. =p

Farhana berkata...

Terterubuzu.. Daku tidak akan mninggalkanmu.. Hahaha.. =p

Farhana berkata...

Biha.. Takpe biha.. Kita semua masing2 sibuk kan.. Takde hal laa dik.. Heehee.. Selamat brpusa yek..

Farhana berkata...

Mal.. Haah.. Sgt lama.. Sminggu jek pun.. Haha.. Tu laa.. Facebook sesaje.. Hik hik.. Oooo.. Skodeng kite kat facebook erk.. =p

Farhana berkata...

Waalaikumsalam Encik Hysman WanAbe..
Oooo.. Lame erk??? Hehe.. Tingkayu atas ucapan welcome back anda.. Huhu.. Betul tu man.. Tapi ku dah tak sehat skarang, sbb tu kene try kuruskan badan ape jue care.. Huhu..

Ku pn tak knai sama encik aku tu maa.. Nak wat press konferens apenye.. Huhu..

Jgn laa sebut.. Seganku mengingat kmbali zaman kgemilanganku.. Kah kah kah.. =p

Farhana berkata...

Hang nadim.. Khabar baik.. Okey.. Tak pening2.. Heehee.. =p

Farhana berkata...

Blackskin.. Hehe.. Yeke lama??? Hik hik.. Maceyyy.. =)

Farhana berkata...

John Iverson.. Thanx.. Ooiii.. Mau knal kaa sama dia.. Tak payah kot.. Hahaha.. =p

Farhana berkata...

Zumairi.. Ish3.. Mane ade.. Tu tak consider org minat.. Tu hanya mesej dari insan tak diknali jek.. Hak hak hak.. =p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.