3 Sep 2012

Assalamualaikum..
Selamat malam.. Hari kedua cuti dah hampir habis.. Masih berbaki sehari lagi.. Hari ini ligat update blog, masuk yang ini dah 3 entry selamat aku conteng.. Lepas gian, seronok rasanya dapat menulis..
=)


Tak ada cerita apa pun kali ini.. Cuma tiba-tiba aku teringat mak pernah nasihatkan aku, nak cari pasangan hidup, biarlah yang sama kerja sama bidang, senang memahami kehidupan yang sibuk dan tunggang langgang ini.. Tapi aku cepat say NO NO NO pada mak.. Kenapa? Entahlah.. Cerewet ke? Haha.. Bagi aku, persamaan itu suatu yang membosankan..

Tapi kan.. Kadang-kadang apa yang orang duduk kata mungkin ada betulnya.. Selalunya benda yang kita tak mahu tak ingin tak hendak itulah yang selalu kita dapat.. Hehe.. *Ketawa kecil*

Hmm.. Mungkin.. Hehe..

Selamat malam semua.. Selamat merehatkan diri.. Assalamualaikum..
:))

12 Comments Here

terbang enggang bersama enggang,
manakan boleh siburung pipit

menidakkan cerita cinta antara pemandu teksi dan seorang dokter. Didoakan semoga berbahagia hendaknya

REPLY

mungkin mak nak kita ada sefahaman, supaya tak bergaduh kemudian hari je kot. tapi insyallah kalau lain2 bidang pun boleh. kena ada give and take :)

REPLY

@Saya Bahagia ada di mana-mana dan walau bersama siapa pun jua. Hehe.

REPLY

@Rara Nasiha Kan? Kita yang cipta bahagia tu. Satu hitam satu putih pun tetap boleh jadi satu. :)

REPLY

jodoh ketentuanNya
siapa pun dia, terima seadanya
lain bidang ke, sama bidang ke,
yang penting penerimaan kita terhadapnya

REPLY

Apa yang dikurniakan Allah ialah yang terbaik untuk kita. Mohonlah...

REPLY

@Adziim Amboi ayat. Macam pemburu cari mangsa. Haha.

REPLY

salam,

Kerjaya sama cuti pun sama, mungkin posting ditempat yg sama, mmg lebih senang.

time travel in the Quran?

REPLY

betoi benar cakap si emak tu....

REPLY

@azuan Cakap mak selalunya betul. :)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes