Know-It-All | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Know-It-All

1 comment
Assalamualaikum..

Apasal entah, hari ini rasa cukup marah.. Penat weh! Penat bila mana dalam satu perkara yang kita tak tahu duduk bangunnya, yang mungkin tak ada siapa yang salah siapa yang betul TAPI tetap juga orang nak letak salah itu pada seseorang.. Mungkin bukan dengan cara direct and straight to the point tapi AYAT SEPERTI ITU dah cukup menunjukkan kau nak letakkan kesalahan di bahu orang itu.. 


Entahlah, samada aku tak faham orang atau orang tak cukup faham aku macam mana orangnya.. After all, I'm just gettin' tired of people assuming, act like Know-It-All and blaming, blaming, blaming.. It's hard to endure it.. Mungkin aku perlu berhenti melenting dan cuma senyap.. Biarlah nak kata apa, nak menyalahkan aku tentang apa pun, kau yang rugi sebab tak bertanya terus pada aku dan mencari tahu penjelasan.. I'm tired.. And I don't know why, I am so angry with you.. I'm sorry but I just can't help this feeling..


Have a great day ahead people.. Be cool, be steady.. Assalamualaikum..

1 Comments Here:

the GirL berkata...

sabar ye, kak nana.. there's a different between knowing it all and being a Know it all...

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.