24 Mei 2011

Assalamualaikum.. Selamat malam sambil gosok-gosok mata dan pandang keliling.. Berapa lama dah aku tidur eh? Haha.. Hari ini adalah hari yang paling penat jiwa dan raga.. Turun naik wad, pergi jumpa orang itu, pergi jumpa yang ini, mendera jiwa betul.. Bersabarlah.. Okay, masa untuk buat kerja, lepas itu kita tidur lagi.. Hoyeah!!

Sebelum mengakhiri entry ini, aku nak share sesuatu, BELL NUNTITA.. Seorang yang tengah popular menerusi rancangan Thailand's Got Talent.. Cantik kan? Suara pun sedap.. *Contradiction sikit*

Selamat malam Malaysia.. Mimpi indah.. Assalamualaikum.. =)







HEART SPEAKS : Bakal memulakan tugas separuh masa sebagai Tutor Bahasa Malaysia? Bagaimanakah perjalanan hidup masa depanku ini? Hanya DIA yang tahu.. =)

5 Comments Here

ahpon ke? aishh..

REPLY

oh.
pernah tgk video die mase talent show tu.
XD

REPLY

hehehe.. line tak laju sgt.. tak pat nk dgr...

wah dokter makin busy yer.. =]

REPLY

dah jd doktor sebenar rasanya takder masa ko berblog dah


haha

REPLY

alor dikkk x leh tgk lak huhuh

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes