Bell Nuntita | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Bell Nuntita

5 comments
Assalamualaikum.. Selamat malam sambil gosok-gosok mata dan pandang keliling.. Berapa lama dah aku tidur eh? Haha.. Hari ini adalah hari yang paling penat jiwa dan raga.. Turun naik wad, pergi jumpa orang itu, pergi jumpa yang ini, mendera jiwa betul.. Bersabarlah.. Okay, masa untuk buat kerja, lepas itu kita tidur lagi.. Hoyeah!!

Sebelum mengakhiri entry ini, aku nak share sesuatu, BELL NUNTITA.. Seorang yang tengah popular menerusi rancangan Thailand's Got Talent.. Cantik kan? Suara pun sedap.. *Contradiction sikit*

Selamat malam Malaysia.. Mimpi indah.. Assalamualaikum.. =)







HEART SPEAKS : Bakal memulakan tugas separuh masa sebagai Tutor Bahasa Malaysia? Bagaimanakah perjalanan hidup masa depanku ini? Hanya DIA yang tahu.. =)

5 Comments Here:

peep berkata...

ahpon ke? aishh..

..hizamirahim.. berkata...

oh.
pernah tgk video die mase talent show tu.
XD

Faaein Talip Roy berkata...

hehehe.. line tak laju sgt.. tak pat nk dgr...

wah dokter makin busy yer.. =]

Aimi dan Pakcik Hashim berkata...

dah jd doktor sebenar rasanya takder masa ko berblog dah


haha

ieda berkata...

alor dikkk x leh tgk lak huhuh

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.