Short Blogging System a.k.a SBS | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Short Blogging System a.k.a SBS

8 comments
Assalamualaikum semua..

Terkial-kial lagi menaip guna handphone, maklumlah rabun IT.. Bukan buta okey.. Ini konon-konon macam live update gitu.. Budget artis.. Haha..

Buat yang menyayangi diri ini dan mencari tahu khabar si Cahaya Yang Riang Gembira, aku dah selamat sampai di kampung halaman tercinta, Kota Tinggi, beberapa minit yang lalu.. Dan dengan selesainya update teringkas atau aku namakannya Short Blogging System ini, maka aku pun nak tumbang atas katil.. Jumpa lagi di lain update.. Mungkin perutusan raya malam nanti ke.. Heehee..

Assalamualaikum.. Selamat malam semua.. Salam 30 Ramadhan.. :)

8 Comments Here:

Kyuubi_85 berkata...

dah sampai kampung npknya.. bgslah :D
slmt hari raya!

wachak berkata...

ringkas juga ni. maklumlah dah kul
tiga pagi .. keh33

Pejam celik, Pejam celik dah sebulan berpuasa.
Pejam celik, Pejam celik esok dah Raya.
Sebelum pejam tak celik-celik Ampun maaf wa pinta.
Salam Aidilfitri dari wa serta keluarga.

*** SALAM AIDILFITRI ***

Hizami Rahim berkata...

nak sainnn!!!

artis kan ?

:P

Cikgu Nizam berkata...

hoho.. SBS.. dah macam SMS plak dah huhu

joegrimjow berkata...

dah sampai kg
hooyehhh

rhapsody LiN berkata...

dh smpai kt kg jgk

yeeaayy!! =)

shahirahkhairudin berkata...

selamat hari raya ana.. maaf zahir dan batin..

cik paro berkata...

slmt hari raya,,

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.