7 Sep 2010

Assalamualaikum.. Chak!!


Eh eh.. Kenal lagi tak siapa di sini? Si Cahaya Yang Riang Gembiralah.. Siapa lagi.. Lama betul tak nampak.. Rindulah pada Farhana.. Ekeke.. =p


2 hari lagi dah nak raya.. Semua orang pun dah dalam mood raya.. Automatiknya blog ini pun bertukar mood, menjadi lebih ceria sempena hari raya yang bakal menjelma.. Cantik tak cantik, layankan saja..


Adik aku tanya.. Ini blog budak kecil ke Along? (-_-!)


Along pun jawab.. Haipp!! Cantik apa!! *sedapkan hati*


Dah nama blog pun Cahaya Yang Riang Gembira, kenalah cari template yang menceriakan.. Walau lahir tahun 1987, hati tetap muda dan remaja seperti kanak-kanak Ribena.. Lalala..


Okey.. Menyambung misi membuat biskut-biskut raya, kek-kek Sarawak dan seangkatan dengannya.. Jumpa di update yang akan-akan datang.. Please rindukan aku.. Weeeee.. =)


Assalamualaikum..


15 Comments Here

hehe.
kan?
ingatkan tabika kemas punya laman web rasmi.
:P
kidding~

REPLY

hehe~
miss u kakak ;)

nanti pos sikit kat kedah ni ye ;p

REPLY

wah...pandai buat kek sarawak ker?kagum2...

REPLY

pakwe suker kek lapis serawak ni.
antar ckit kat pakwe muleh !! .. heh33

REPLY

sokong dengan hizami. hehe.

nak jugak kek sarawak tu! pos egypt eh akak

REPLY

hoho... ok ar tu, ceria aper...

Selamat Hari Raya Dr... Moga ceria selalu

REPLY

salam..
ermmm..memang pun
mandi tak basah
makan tak boleh(puasa)
hatiku di rundung gundah gulana
kerana rindukan mu...
waka ka ka..la la la

REPLY

cumilnye header...sesuai ngan tuannye yang riang...selamat hari raya kak..lama tak dengar berita kakak...heeh

REPLY

selamat hari raya cik farhana.. :)

REPLY

wowwww! baru baru baru :)

REPLY

selamat berhari raya farhanaDr...nak mai taiping gtau la ye...leh snggah umh...=0

REPLY

ekekekeke
anak buah den selalu cakap macam ni bila tgok blog den
"eh,muka paksuuuu!"
hahaha

P/S : Alhamdulillah! Thanks DIGI! Thanks Nuffnang! Terima Kasih Semua!

REPLY

bro selalu je muda... lagi2 bile umur dah jejak 40-an he..23x

dah lama xmenyapu kat blog ini

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

REPLY

haha, betul! biar umur dah tua tapi jiwa masih remaja! haha

REPLY

siap ada pelangi lagi..memg tak dinafikan ada unsur2 tadika..huhu...tapi tak salah nak ceria macam budak tadika ye dak...seronok mcm budak tadika..riang mcm budk tadika..cuma penulisan nampak matang lah.

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes