Kanak-Kanak Riang Tahun 1987.. | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Kanak-Kanak Riang Tahun 1987..

15 comments
Assalamualaikum.. Chak!!


Eh eh.. Kenal lagi tak siapa di sini? Si Cahaya Yang Riang Gembiralah.. Siapa lagi.. Lama betul tak nampak.. Rindulah pada Farhana.. Ekeke.. =p


2 hari lagi dah nak raya.. Semua orang pun dah dalam mood raya.. Automatiknya blog ini pun bertukar mood, menjadi lebih ceria sempena hari raya yang bakal menjelma.. Cantik tak cantik, layankan saja..


Adik aku tanya.. Ini blog budak kecil ke Along? (-_-!)


Along pun jawab.. Haipp!! Cantik apa!! *sedapkan hati*


Dah nama blog pun Cahaya Yang Riang Gembira, kenalah cari template yang menceriakan.. Walau lahir tahun 1987, hati tetap muda dan remaja seperti kanak-kanak Ribena.. Lalala..


Okey.. Menyambung misi membuat biskut-biskut raya, kek-kek Sarawak dan seangkatan dengannya.. Jumpa di update yang akan-akan datang.. Please rindukan aku.. Weeeee.. =)


Assalamualaikum..


15 Comments Here:

Hizami Rahim berkata...

hehe.
kan?
ingatkan tabika kemas punya laman web rasmi.
:P
kidding~

rhapsody LiN berkata...

hehe~
miss u kakak ;)

nanti pos sikit kat kedah ni ye ;p

black_mel berkata...

wah...pandai buat kek sarawak ker?kagum2...

wachak berkata...

pakwe suker kek lapis serawak ni.
antar ckit kat pakwe muleh !! .. heh33

adrinaqamarina berkata...

sokong dengan hizami. hehe.

nak jugak kek sarawak tu! pos egypt eh akak

Cikgu Nizam berkata...

hoho... ok ar tu, ceria aper...

Selamat Hari Raya Dr... Moga ceria selalu

zulkbo berkata...

salam..
ermmm..memang pun
mandi tak basah
makan tak boleh(puasa)
hatiku di rundung gundah gulana
kerana rindukan mu...
waka ka ka..la la la

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

cumilnye header...sesuai ngan tuannye yang riang...selamat hari raya kak..lama tak dengar berita kakak...heeh

makdara TERDIVA berkata...

selamat hari raya cik farhana.. :)

molmolla berkata...

wowwww! baru baru baru :)

LaiLiE iZaNi berkata...

selamat berhari raya farhanaDr...nak mai taiping gtau la ye...leh snggah umh...=0

hans berkata...

ekekekeke
anak buah den selalu cakap macam ni bila tgok blog den
"eh,muka paksuuuu!"
hahaha

P/S : Alhamdulillah! Thanks DIGI! Thanks Nuffnang! Terima Kasih Semua!

Bro Framestone berkata...

bro selalu je muda... lagi2 bile umur dah jejak 40-an he..23x

dah lama xmenyapu kat blog ini

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Kyuubi_85 berkata...

haha, betul! biar umur dah tua tapi jiwa masih remaja! haha

fndrocka berkata...

siap ada pelangi lagi..memg tak dinafikan ada unsur2 tadika..huhu...tapi tak salah nak ceria macam budak tadika ye dak...seronok mcm budak tadika..riang mcm budk tadika..cuma penulisan nampak matang lah.

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.