Blog Jadi Makhluk Asing | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Blog Jadi Makhluk Asing

9 comments
Assalamualaikum.. Err.. Salam 5 Syawal buat semua..



Buka blogger.. Pandang dashboard.. Apa pasal rasa macam aku pandang makhluk asing? Dashboard dah nampak macam ketupat rendang.. Entry-entry kawan-kawan yang terbaru dari ladang pula dah nampak macam biskut raya.. Ohh.. Gila-gila..


Ketuk keyboard pun rasa macam asing.. Ketagihan untuk online dah ada ubat, dah tak ketagih.. Rasa macam kalau nak bersara dari dunia maya pun dah tak ada masalah kot.. Ekeke..


Till here.. Assalamualaikum.. Bagi yang masih bercuti, selamat cuti raya dan selamat beraya sakan.. Bagi yang dah mula bekerja, chaiyok!! Jaga diri.. =)




FOOT NOTE: Kalau boleh raya tahun depan nak raya dengan encik nama suami.. Wakakakakakakakakaka.. *berangan tinggi melangit.. maaflah ya.. ekeke..* Selamat hari raya semua..


9 Comments Here:

adrinaqamarina berkata...

wewit. sempat tak rina nak balik msia makan nasi minyak? hehe

Kyuubi_85 berkata...

nanti mkn nasi minyak, jemput tau :)

Cikgu Nizam berkata...

wah... tahniah2

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheh..angan2 yang indah tu kak...takpe...chaiyok! heheh...

Hamizah berkata...

cepat2 lah kawen..

♥CIK SHA♥ berkata...

wah2..tak sabau nk kawen dh doc hana ni..hehe..

Liza berkata...

selamat hari raya...k liza dah start keje pun hari nie

zulkbo berkata...

salam..
amboiii ayat kaki tu???
dah ada calon ke?
he he..moga bertemu jodoh
maaf zahir batin jika ada
kesalahan antara kita berdua...

cikgu isza berkata...

mudah2an.. :)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.