Kenapa Perempuan Suka Yang Sweet Sweet? | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Kenapa Perempuan Suka Yang Sweet Sweet?

17 comments
Assalamualaikum.. Salam 13 Syawal.. Sekarang sibuk yang amat.. 2 minggu.. Tapi lepas 2 minggu, aku akan merajinkan diri jenguk-jenguk blog korang ya.. =)


Hari ini sempat singgah blog adik doktor kita yang belajar di Egypt sana.. Adrina Qamarina nama diberi.. Aku sangat tertarik dengan entry dia bertarikh 12 September.. Tajuk dia KEEP HER FOR ME UNTIL THE RIGHT TIME COMES..



Haih.. Terharu aku.. Rasa sweet gila punya gila kot.. Haha.. Kenapa entah perempuan suka sangat yang sweet sweet kan?


Keep her for me until the right time comes adalah status seorang pelajar lelaki yang mendambakan "seseorang yang dia ingin miliki" tapi hanya apabila masa yang sesuai tiba.. Lelaki itu ingin punya hidup dan kerja yang stabil barulah mulakan langkah menyatukan dua jiwa jadi satu.. Ekeke..



Kalau seorang lelaki kata begitu kepada anda wahai wanita, sanggup tak anda tunggu dia? Kata orang, kalau memang dah jodoh, dan dah memang masa yang tepat, apa yang dah ditakdirkan tetap akan tersuratkan.. Dan doa KEEP HER FOR ME UNTIL THE RIGHT TIMES pasti Allah makbulkan.. Ya tak?


Assalamualaikum.. Selamat malam semua.. Pssttt.. Hujung minggu mungkin akan jalan-jalan cari jodoh ke Alor Setar.. Kedah!! Here I come.. =)





FOOT NOTE: Agak-agak kalau kau kata pada aku, "I pray that Allah will keep you for me until the right time comes.." Aku akan tunggu kau tak? Heeee.. =p

17 Comments Here:

adrinaqamarina berkata...

akak! akak buat rina tersenyum balek even tengah menangis sekarang.

perempuan memang suke yang sweet3 gule3 kan? aww!

jodoh di kedah! dekat dengan rumah rina kat perlis la.

daznyte berkata...

suke entry ni!
klo lelaki gtau cmtu memang dye siyes eh? takut nak percaya.

jodoh itu dah ditetapkan kan. bila dah datang, kita dah tak boleh tolak.. =)

slamat ke kedah~

nursarah berkata...

huhu, sebab kita sweet la maka suka yg sweet2 sajork. ekeke

ni mmg tengah dok tunggu. :p

rhapsody LiN berkata...

ouch... sooo sweet lelaki tu!

Abyss berkata...

Agak2 kalau berpuluh lelaki cakap benda sama dekat Cik Nur...Nak buat macam mana tu?
Siapa cepat dia dapat?
:p

akira sendoh berkata...

nak jugak org ckp camtu kt kiter...:)

beshnya...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

so sweet...awe ni tak da lah nak laki yang terlalu sweet..tapi kadang2 ble ada masa laki ni sangat sweet..huhu..dan kuar lah kata2 bunga2 dan sweet2 tu

Cik Yuki berkata...

haaa..sweetny lelaki tu..hihi like.! like.!

Hime berkata...

singgah sg petani dlu..mn tau ada jodoh kat cni.keke ;p

mier@merr berkata...

tunggu jgk klu takde org len nk kot.. hiihii..

Abyss berkata...

Sebab perempuan memang sweet jadi dia suka yang sweet-sweet juga.

Hizami Rahim berkata...

wah.
so sweet!
haha.
:D

farhana berkata...

sweetttttt =)
perempuan dan kemanisan tak dpt dipaisahkan..
tu sbb perempuan suka benda yg sweet2...

jgn smpai kena kencing manis sudah[tetibe] hahaha

Kyuubi_85 berkata...

aku tak pcya semua tu.. bagi aku kalau nak dgn seseorg pasti akn ditunggu, bukan pasal jodoh, tp tentang kemahuan... Tapi ayt tu mmg sweet :)

Jard The Great berkata...

jom ke rumah BTS esok kat seremban plak =p

molmolla berkata...

ohoooooo! u kn sweet~ ;D

Nazz@Purple berkata...

yup sweet..

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.