Hati Dah Berkenan | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Hati Dah Berkenan

5 comments
Assalamualaikum..

Sambil golek-golek sebelum lelap mata, sambil duduk berangan dan mencongak-congak.. Padahal tak sampai sebulan kerja, gaji pun lambat lagi nak masuk.. Masih lagi kering kontang poket kiri kanan, tapi berangan punyalah jauh.. Siap dah buat congak-congak dan catit catit dah dalam buku nota.. Ecewah..

Sebenarnya hati dah berkenan, tapi tak tahu nak pilih mana satu..


YANG INIKAH?



ATAU YANG INIKAH?



Kah kah kah.. Impian nak tinggi melangit saja kan.. Tapi memang betul, hati dah terpaut sangat dengan kedua-dua baby di atas.. FORD FIESTA? Atau SUZUKI SX4? Haih.. Semoga malam nanti mimpi test drive kedua-dua baby di atas, senang nak buat pilihan bila nak beli nanti.. Eh bila ya? Setahun lagi kot? Haha.. Kita pulun kerja dulu dan kumpul wang secukupnya..

Selamat malam dunia.. Selamat malam semua.. Take care.. Assalamualaikum..

5 Comments Here:

farhana berkata...

Me vote for SX4! :)

Ammar Afandi a.k.a Amoroso Renato berkata...

SX4 too...

Amieynna berkata...

Saya vote tuk Ford Fiesta..
Nampak gah klu Dr Hana bawak!

Adziim berkata...

Ford fiesta best handling tapi ruang sempit untuk pemandu dan juga penumpang. Standard free 3 tahun service.

Banyak suis,label. Kadang2 rasa semak pulak. Power stereng dia memang power...ringan rasa macam tak pegang apa2 kot.

Test drive mak punya. Hehe.

Sx4 tak tau le....tapi suzuki swift dah try le...tak best compare ngan ford fiesta.

ubipanas berkata...

takpe, x lama lagi dapat la tu kan DR Farhana.. hehe

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.