13 Jul 2012


Assalamualaikum..

Akhirnya selama hampir seminggu lebih.. Inilah dia yang ditunggu-tunggu.. Sesuatu yang datang sekali dalam sekala, harus dipegang dan nikmati dengan sepuas-puasnya..

OFF DAY!!!

Makanya, jom tidur selama 24 jam dan bangun semula sebagai seorang manusia dan bukan lagi seekor zombie.. Kekeke.. Selamat malam dunia..

Assalamualaikum..

 P/S : Menanti dengan penuh ketaksabaran bila gaji nak masuk. Sebulan setengah, cepatlah berlalu.


4 Comments Here

Untunglah dapat off day. Dapat bonus raya tak? ahaha

REPLY

Hehehe. Masa sy mula2 kerja dulu memang tak sabar2 tunggu hari Sabtu Ahad. Tak sabar nak qadha tidoooo =P

REPLY

@Adziim Kamu pun ada je off day tapi tak nak. Nak on call je. Haha. Harap2 dapatlah bonus. Tangan gatal nak shopping dah ni. Hehe.

REPLY

@farhana Bestnya ada Sabtu Ahad. Saya ni tak tentu, kadang ada cuti. Kadang tak ada langsung. Huhu.

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes