24 Jam | " Cahaya Yang Riang Gembira "


24 Jam

4 comments

Assalamualaikum..

Akhirnya selama hampir seminggu lebih.. Inilah dia yang ditunggu-tunggu.. Sesuatu yang datang sekali dalam sekala, harus dipegang dan nikmati dengan sepuas-puasnya..

OFF DAY!!!

Makanya, jom tidur selama 24 jam dan bangun semula sebagai seorang manusia dan bukan lagi seekor zombie.. Kekeke.. Selamat malam dunia..

Assalamualaikum..

 P/S : Menanti dengan penuh ketaksabaran bila gaji nak masuk. Sebulan setengah, cepatlah berlalu.


4 Comments Here:

Adziim berkata...

Untunglah dapat off day. Dapat bonus raya tak? ahaha

farhana berkata...

Hehehe. Masa sy mula2 kerja dulu memang tak sabar2 tunggu hari Sabtu Ahad. Tak sabar nak qadha tidoooo =P

FarhanaDr berkata...

@Adziim Kamu pun ada je off day tapi tak nak. Nak on call je. Haha. Harap2 dapatlah bonus. Tangan gatal nak shopping dah ni. Hehe.

FarhanaDr berkata...

@farhana Bestnya ada Sabtu Ahad. Saya ni tak tentu, kadang ada cuti. Kadang tak ada langsung. Huhu.

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.