Super Cool Science Experiments You Can Do At Home | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Super Cool Science Experiments You Can Do At Home

Leave a Comment

Assalamualaikum.

Pagi-pagi buta duduk layan mata tengok apa-apa saja yang best dekat Youtube. Terserempak pula dengan video tentang eksperimen sains yang cool giler dan boleh dibuat di rumah. Bila tengok dari awal sampai habis, video berdurasi 2 minit lebih ini berjaya buat aku ingat kembali zaman kegemilangan ketika belajar Sains di sekolah dulu.

Eh. Gemilang ke? Haha. Kalau dulu masa kecil-kecil buat eksperimen bagai yang pesen gini dekat rumah, confirm-confirm dah kena marah dan kejar dengan rotan sebab berselerakkan barang dan dikira macam buat kerja merapu dan bukan-bukan. Betul tak?

Memang super cool habis. Sekarang, terasa nak pergi beli bunga dan tukar warna daunnya. Ataupun rendam telur dalam cuka. Cool gila kan?

Selamat malam semua. Jaga diri. Sleep tight. Assalamualaikum.




0 Comments Here:

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.