Kekasih Yang Setia | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Kekasih Yang Setia

5 comments
Assalamualaikum.

Hujan dah mula turun lebat selebatnya di bumi Melaka. Duduk depan laptop tonton movie sambil makan kek Red Velvet dalam selimut memang masyuk kan? Haha. These kind of lazy days are going to end soon. Time to struggle hard and creating a brighter pathway for life.

Salah satu cita-cita dan harapan tahun ini apart from new life, macam tahun-tahun sudah jugalah, semoga dapat jumpa seorang makhluk, hamba Allah untuk jadi "kawan" seumur hidup. Umur pun dah masuk 28. What?!! 28?! Yeah. 28!! So what?!
=p


Sebut pasal "kawan" yang itu, memandangkan tak jumpa pun lagi, tapi tetap bahagia dan riang gembira sebab ada ramai lagi insan-insan istimewa yang setia di sekeliling diri aku. Dan salah satu yang setia, adalah pakcik di bawah.

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V


Walaupun tak ramai pun yang ingat, tapi pakcik DiGi tak okay. Hahaha. Tiap-tiap tahun mesti akan dapat wish happy birthday dari dia. Setia nau nau!! Selagi bulan January tak habis dan masuk February, selagi itulah dapat wish birthday hari-hari. Melampau kan. Hahaha. *Over je tu!* Tapi tahun ini memang awal benar menge-wishnya. Aku lahir hujung bulan, bukan awal bulan. Tapi terima kasihlah pakcik DiGi, sebab selalu ada dengan saya. Tsk tsk. Akan setia bersamamu selalu. Haha.

Sekian, entry merapu di hari yang sejuk dan lazy ini. Jaga diri semua. Assalamualaikum.


HEART SPEAKS : Hadiah istimewa Januari 2011, mungkin itulah yang pertama dan terakhir. No more you.



5 Comments Here:

Gentleman Frog berkata...

Salam,

well doc there's a saying,
stay faithFOUR or stay single, i made this up myself, take my advice, please, because i don't need it.

FarhanaDr berkata...

@Gentleman Frog Waalaikumsalam. Really? You don't need it? Haha. :P


P/S : It's been a while huh Mr. Gentleman Frog. It's good to have you back. :)

FarhanaDr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

Happy belated birthday..if im late to wish u ya

FarhanaDr berkata...

It's not my birthday yet han. But anyway, thanx for the wish. :)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.