Turn Over A New Leaf | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Turn Over A New Leaf

3 comments
Assalamualaikum..

Hari yang memenatkan.. Emosi dan fizikal.. Nak keluar ke One Utama tapi sebelum itu conteng kejap di lembaran dan wajah baru Cahaya Yang Riang Gembira ini.. Entah kenapa, seronok tengok blog sendiri..

Sedari tengah malam tadi aku godek sampai pukul 3 pagi.. Mengantuk seh tambah dengan kod yang pelik dari biasa! Tapi puas hatilah, cuma tab menubar saja yang tak siap lagi.. Nanti-nantilah.. Di usia yang baru ini, kita buka lembaran baru dalam dunia blog.. Kita lupakan benda yang lalu.. Lets turn over a new leaf.. =)





Oh ya.. Kepada Encik blogger yang hantar hadiah ini kepada Cik Cahaya Yang Riang Gembira, terima kasih banyak-banyak.. Buat susah-susah aje.. Tapi kan, umur silap.. Tua sangat tu.. Saya baru sweet 25.. =)

Apa pun, terima kasih.. Satu-satunya hadiah di usia 25.. Sob sob.. Maklumlah, dah tua tak ada yang nak bagi hadiah.. Hehe..

Well, till here.. And enjoy the new look here in my lovey doveyland.. Haha.. Take care.. Assalamualaikum..

3 Comments Here:

Azuan berkata...

kurang color-color nya dah...

Nazz@Purple berkata...

Betulkah? best tak buku tu?

ieda berkata...

wah bab2 baca novel nie akak kureng ekekeke

dikk dah lama x mai sini .. dah berwajawh baru .. sukeeeee :)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.